NBA/EL SS.ba takmičenje - POSTAVLJANJE TIPOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston

risingforce
Kontakt:

Re: NBA/EL SS.ba takmičenje - POSTAVLJANJE TIPOVA

Post Postao/la risingforce » 22 dec 2016, 15:32

Real Madrid (broj koseva ekipe) 85,5 manje 1,8

Nakon samo 2 dana pauze, nastavlja se Euroliga.. Crvena Zvezda veceras docekuje Real Madrid i sigurno je da ce Arena ponovo biti ispunjena do posljednjeg mjesta. Domacin je trenutno na skoru od 5 pobjeda i 8 poraza, dok Real ima 9 pobjeda i 4 poraza. Zvezda svakako nije odustala od play-offa jer i dalje imaju sanse, tako da ocekujem jedan zaista tvrd mec i neizvjesnu zavrsnicu. Zvezda je ekipa protiv koje je vrlo nezgodno igrati.. Nemaju niti jednog jakog individualca koji preuzima utakmicu u svoje ruke, vec imaju ekipu koja igra vrhunsku timsku kosarku, posebno u odbrani.. Zato ovdje moram odigrati under na Real jer Zvezda prakticno ima sanse jedino ako utakmicu maksimalno uspori i odigra svoju prepoznatljivu odbranu. Zvezda kuci igra vrhunsku odbranu, prima vrlo mali broj poena i samo je Zalgiris uspio da ubaci veci broj poena(Barcelona 65, Baskonia 70, Milano 70, Zalgiris 88, Maccabi 58). Real je prije 2 dana odigrao vrhunsku utakmicu sto se tice faze napada.. postigli su 95 poena protiv Brose Basketsa, sutirali su nevjerovatno, trojka im je bila 16/32 i mislim da veceras ne mogu ponoviti ni blizu slicnu sutersku noc protiv tvrdog domacina, pogotovo sto je ovo pa skoro back-to-back utakmica. Rudy Fernandez i Jonas Maciulis nece igrati veceras, Randolph je upitan, a nakon povrede se vrato Llull ali mislim da ce mu trebati neko vrijeme da povrati formu.. Zvezda ima odlicne defanzivce na svim pozicijama,Jovic i Lazic mogu zaustaviti bilo kojeg beka, Kuzmic i Mitrovic odlicno brane reket, danas su kompletni i ocekujem da pruze jak otpor gostima, koje ne vidim iznad 80 poena veceras..

N.Zizis 8,5 vise @ 1,85

Brose veceras docekuje Olympiakos na svom terenu..U proslom kolu su porazeni od Reala 20+ razlike, ocajno su otvorili mec, tako da je trener Trinkieri odmarao vecinu prvotimaca u drugoj polovini meca.. npr Melli je igrao samo 19 min, Zizis 17, Strelnieks 14, Miller 18.. Odmarao ih je naravno za vecerasnji mec, gdje Brose ima sansi da upise pobjedu, po mom misljenju.. Olympiakos je i danas bez Printezisa i Hacketta, Spanoulis ce imati ponovo limitiranu minutazu, tako da Brose ima realne sanse da pobjedi.. Ja sam izabrao ovdje beka domacina, Nikosa Zizisa za over..u zadnje vrijeme igra dosta losije u odnosu na pocetak sezone..vec 4 utakmice zaredom je ispod ove granice s tim da je dva puta stao na 8 poena.. Veceras ga ocekujem u mnogo boljem izdanju, a dodatni motiv za njega ce svakako biti to sto igra protiv kluba iz svoje drzave..

J.Clarkson 15,5 manje @ 1,85

I zadnji par za danas je iz NBA lige. Lakersi su konacno kompletni, oporavili su se svi osim Calderona od igraca na bekovskim pozicijama.. Na 1 i 2 su tu sada: Russell, Clarkson, Williams, Young i Huertas. Lakersi igraju dosta bolje u odnosu na proslu sezonu, na omjeru 11-20 su trenutno.. Veceras ce snage odmjeriti sa Miamijem koji igra dosta lose ove sezone.. MIslim da mec nece biti na veliki broj poena, Miami zna odigrati kvalitetnu odbranu i meceve s manje poena, a moj izbor za ovaj mec je Clarkson manje od 16 poena.. On je prosli mec protiv Hornetsa postavio svoj season-high sa 25 poena za 31 minut. Otvorio je mec sa 5 od 5 za 3 poena zahvaljujuci katastrofalnoj odbrani domacina koja mu je omogucila otvorene suteve.. prije tog meca dao je 20 poena protiv Cavsa, ali tada nije igrao Russell.. E sada, njegova realna minutaza kada je kompletna vanjska linija je nekih 25 minuta.. zadnju utakmicu je dobio bonus od 5-6 minuta jer je imao odlicnu sutersku noc, ali veceras ce se sigurno vratiti na nekih 25 minuta, tako da ga ja vidim na nekih 10-12 poena.. U Lakersima je mnogo potrosaca lopti, oko 15 suteva uzme 4-5 igraca i Clarkson ce morati imati vrhunsku sutersku noc kao protiv Hornetsa da predje ovu granicu za 25-26 minuta.. mislim da je to prilicno nerealno i zato moram odigrati under..

Omjer 5/7
bonus tip: 1/2
Zadnja izmjena: risingforce, dana/u 22 dec 2016, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 22 dec 2016, 15:58

Stefan Jović (7,5) OVER @1,85

Odlučio sam se danas da igram prvog PG-a u ekipi Crvene Zvezde. On ove sezone u prosjeku igra 25 minuta po utakmici, ali to najviše zavisi od toga kako uđe u utakmici pa minutaža varira. Pogotovo večeras pošto je domaća utakmica i protiv velikog tima očekujem da igra i preko 25 minuta. Posljednje dvije utakmice protiv Maccabia i Olympiacosa je prebacio ovu granicu. Prvima je dao 10 poena, a drugima prije dva dana 16. Ono što me iznenadilo prošli meč je to što je čak 9 puta šutnuo za 2 poena. Ove sezone je na 50% šuta za 2 poena, a za tri poena ipak slabije šutira samo 30%. U goste Zvezdi dolazi ekipa Reala koja igra run and gun košarku. Da bi se Zvezda nadala pobjedi i egal utakmica mora usporiti ritam meča što više može. Prošle sezone je ekipa Reala izgubila u Beogradu i to u utakmici na veliki broj poena. Real u Beograd dolazi sa par izostanaka tako da će Sergio Llull morati da povuće ekipu što više može. Tako da će se više bazirati na napad nego na odbranu što ostavlja prostor za Jovića. Večeras će uzeti opet fin broj šuteva i nadam se da će ga slušati šut na večerašnjoj utakmici.

Matt Lojeski (12,5) OVER @1,85

Ovog čovjeka večeras moram odigrati over. Ispoštovao me svaki put ove sezone kada sam ga igrao. Kada još uzmemo u razmatranje da je u dobroj formi mora se odigrati over. Goste iz Pireja očekuje teška utakmica večeras u Njemačkoj. Moraju imati dobru šutersku noć da bi došlo do pobjede. Ovaj čovjek je u zadnjih pet utakmica svaki put prebacio ovu granicu. Protiv Zvezde u laganoj pobjedi je igrao samo 20 minuta i za to vrijeme je ubacio čak 18 poena. Šutao je za tri poena 4/6. Ukupan procenat mu je odličan ove sezone. Za 2 poena šuta u prosjeku 65%, a za tri poena gotovo 50%. Kada uzmemo u obzir da bi Spanulis opet mogao imati manju minutažu večeras to bi značilo još par šuteva više za ovog Amerikanca sa Belgijskim pasošem.

Omjer: 3/4 BT: 0/1

Kasnije ubacim možda još jednog igrača za Euroligu.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 22 dec 2016, 16:32

Crvena Zvezda (+8.5) - Real Madrid 1 @1,63

Zvezda docekuje Real koji u Beograd dolazi veoma oslabljen, bez Fernandeza i Maciulisa, pa ce sav ofanzivni teret pasti na nedovoljno oporavljenog Llulla. Mislio sam njega igrati under, ali mogao bi on prebaciti granicu od 17,5 cisto radi toga sto bi mogao silovati sut. Real je ofanzivno ponajbolja ekipa Eurolige, a Zvezda defanzivna. Mislim da ce u ovom susretu ipak prevagnuti Zvezdina defanziva s obzirom da su Jovic, Lazic i Jenkins sposobni "udaviti" Llulla i nekako mi se ne cini logicno da ce Real s lakocom savladati Zvezdu i naiti ih 10+ razlike ako uopce dobije.

Omjer 6/8
Bonus 0/0
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 22 dec 2016, 17:00

Crvena Zvezda-Real Madrid(Real Madrid 85,5 manje poena) 1,8

Duel dvije ekipe koje igraju jako različitu košarku.O Realu se nema puno toga reci.Jedna od najboljih ekipa evrope i igraju jako brzu košarku i dosta njihovih utakmica ide na velik broj poena.Sa druge strane Zvezda je jedna tvrda ekipa koja igra sporiju košarku i igraju zaista dobru obranu pogotovo na vanjskim pozicijama i njihovi mečevi većinom idu na mali broj poena.Zvezda u zadnjih 20 mečeva u svim takmicenjima je samo jednom primila više od 85 poeena i to od Zalgirisa 88 poena što je 3 više od ove granice.Dodatni plus sto sam se odlučio za ovaj par je što Zvezda ima još šansi da prodju u naredni krug i morat će stisnut odbranu ako žele da dobiju ovaj meč sto sam siguran da će uspjet.Plus svi znamo kakva je atmosfera kad Zvezda igra na domaćem terenu i gostima iz Madrida sigurno neće biti lako igrat u takvoj atmosferi.

S.Ibaka 14,5 over 1,85

Mnogi su se odlučili za Vucevica iz Orlanda ali ja idem sa Ibakom.Razlog je što Serge ide na Porzingisa koji je jako loš defanzivac i mnogi igrači koji su igrali protiv njega su bez problema prelazili svoje granice.Ibaka kako je prešao u Orlando ima dosta prostora u ofanzivi što nije bio slučaj u Oklahomi.Ibaka je na prosjeku skoro 15 poena po meču koliko i mora ubaciti u ovom meču a protiv Porzingisa je sigurno u stanju toliko ubacit.

3/3
Bonus tip:2/2

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 22 dec 2016, 17:56

Bonus tip: Vucevic 13.5 OVER

OMJER 4/5
BONUS 1/1

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 22 dec 2016, 18:31

C. Paul (20.5) Over @1.85

Upravo sam vidio da Griffin ne igra večeras, a kada njega nema CP3 se po ovoj granici mora probati over, pa i protiv Spursa.. Nije ni odbrana San Antonia na nivou od prošle sezone, još uvijek se to uigrava, a često igraju na koš više.. Iako nema Blakea večeras, možemo očekivati egal utakmicu u LA-u, pa mislim da se LAC neće tako olako predati pred domaćom publikom.. Što se tiče brojki Paula protiv San Antonia od zadnjih 5 međusobnih, samo jednom nije prešao ovu granicu i to posljednji međusobni okršaj, večeras očekujem da će uzeti i koji šut više, jer večeras on mora biti pokretačka snaga Klipersa..

Omjer: 5/8 + 1/1
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 22 dec 2016, 18:50

Brooklyn ( -108.5+) Manje 1.60 @wwin.

Večeras Brooklynu stiže prvi favorit za osvajanje prstena, Golden State. Bit će uskraćeni za Brook Lopeza i Whiteheada večeras, totalni su autsajderi u ovoj utakmici. Gledao sam prethodne rezultate ove dvije ekipe, pa u zadnjih 14 utakmica Netsi su samo jednom uspjeli prebaciti ovu marginu protiv Warriorsa. Znam da se večeras očekuje dosta koševa ali vjerujem da će to većinom nabiti Golden State a ovima je maksimum 105,106 poena.

Omjer: 2/4

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 22 dec 2016, 19:12

N. Vucevic 13,5 OVER @ 1,60

U moru lose ponude tip dana danas sigurno. Vucko koji se polahko vraća nakon povrede i ulazi u pravu formu. Igram ga OVER jer kako sam naveo u potpunosti se vratio i veceras sigurno dobija 35+ minuta i minimalno 15 suteva, a ova granica je smiješna ako uzmemo obzir 15 suteva. Knicksi poziciju centra brane užasno (2.najgori u ligi) primaju 24,5 poena po meču sto je cak 11 poena iznad granice. Očekuje se utakmica na dobar broj poena otprilike Orlando bi trebao biti na oko 106 poena. Vucko ima kvalitet da ovu granicu prebaci lagano i mislim da bi ovo trebalo iskoristiti jer ce sigurno sljedeci sedmice granica biti na oko 16,5. Vucko je moj igrac kojeg volim igrati OVER i veceras ide na sve moje tikete.

Omjer: 6/6
Bonus: 2/2
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 22 dec 2016, 20:21

Miami(-5,5)-LA.Lakers 2 @ (1,80)
Miami je ove sezone izuzetno los a LAL kada su kompletni ni jace ekipe nisu mogle tako lako da ih dobiju, i uvjek su bile tu oko ovog hendikepa. Miami-u nedostaje C.Bosh vcr. dok su LAL-i kompletni. U posljednji 5 meceva izmedju ova dva tima 4 puta je slavio Miami i uvjek su to bile tijesne pobjede (samo jedna pobjeda od posljednji cetiri je pobjeda preko 10 razlike) tako da ocekujem i vcr.mozda i pobjedu LAL-a protiv loseg Miami-a, a ako ne pobjedu onda makar da ovaj hendikep prodju.

OMJER
3/4

BONUS TIP
1/1

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 22 dec 2016, 21:13

Indiana-Boston under 210.5 (1.82)

Ocekujem tvrdu kosarku od ove 2 ekipe.Od zadnjih 27 međusobnih,26 je islo ispod granice.U prvom mecu ove sezone utakmica je zavrsila sa 204 poena.Napadacki su ove dvije ekipe izjednaceni,postizu 104 poena po utakmici.Boston igra bolju obranu od Pacersa i primaju 4 poena manje.Ako glavne uzdanice ovih ekipa ne budu na nivou,prije svih George i Thomas ovo bi nadam se trebalo proci.

5/7
1/1
Igraj Široki ti si najbolji!

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 22 dec 2016, 21:18

T.PARKER 10,5 MANJE (1.85)

Parker je nekad slovio za nba elitu. Godinama već to nije. Mislim da je u petorci samo zato da ga ispoštuje Pop i da će vrlo brzo u penziju. Zasluženu naravno. San antonio večeras igra protiv Klipersa, ekipe koja ima CP3, koji je i mnogo bolje igrače od Parkera zaključavao doslovno. Parker je tek treća ili četvrta opcija u napadu San antonia i gotovo svaki napad ide preko Kawhija ili LMA. Neće moći tek tako probijati Paula, a ako se to desi čeka ga u reketu Deandre Jordan. Šut mislim da nije prijetnja, eventualno poludistanca, al to cp3 pokriva. Ne vidim ga na 11+.

M.TURNER 15,5 PREKO (1.85)

Dečko je u strašnoj formi. Najbolji igrač Indiane u posljednjih nekoliko utakmica. Ove sedmice je na prosjeku od 19,3, a posljednje dvije ubacuje 17,9. Imat će možda i najlakši matchup, jer ga horford neće moći ispratiti na pick and pop otvaranjima, kao ni brzinom. Đorđ će se gombati sa Crowderom, Teague će morati paziti na Thomasa, dok će nadam se Turner uzeti koji šut više i zabiti 16+.

OMJER: 2/6
BONUS: 1/1
Viva la France, as they say in Rome.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 22 dec 2016, 21:21

P.Gasol 12.5 UNDER 1.85

Na zadnjih 8 tekmi pet puta prebacivao granicu (uzimao u prosjeku 12 suteva) ali na zadnje dvije je isao ispod margine 7 i 10 poena i tu sutao 7 odnosno 8 puta,očekujem nesto slicno i veceras ,pod kosem ga ceka DeAndre i nece biti lakih poena,uz to postoji mogucnosti za koju licnu vise nego inace,zadnje tri tekme je na prosjeku od 25 minuta,proslu protiv Clippersa ubacio 11,nadam se da ce toliko i veceras.

N.Vucevic 13.5 OVER 1.60

Vucka moram i ja uzeti,godi mu da ulazi s klupe,uzima veliki broj suteva, protiv Netsa 19 ,Raptorsa 12 ,Heata 20 ..solidna margina i samo uz strasno lose procente nece ovo prebaciti,u dobroj je formi a uz to Knicksi nisu Bog zna sta pod kosem,primaju 23 poena u prosjeku i najgori su u ligi,over poprilicno izgledan,sretno .

OMJER 6/8
BONUS TIP 3/3

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 22 dec 2016, 21:29

S.Curry 26,5 over @1,85

Nema se sta pisati previse o curryu.Netsi su ekipa koja najgore u ligi brani poziciju pg,dopustaju oko 25 prosjecno.Ratnici su veliki favoriti vcrs, hendikep je 15 razlike u ponudi.Ipak netsi s obzirom na kvalitetu rostera cak i dobro igraju,pruzili su dobre partije protiv jacih ekipa s zapada(igrali produzetak s lacom,izgubili od hou 4 razlike.Steph ce uzeti svoje suteve i samo rani blowout ga moze sprijecit da ne dodje na svoj prosjek.Nadam se ce netsi izdrzati 3/4 sto bi trebalo bit dovoljno da prebaci ovih smijesnih 27 poena

Omjer: 5/8
bonus: 1/1

Sent from my iPhone using Tapatalk

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 22 dec 2016, 21:57

P.Gasol under 12.5 (1.85)

Na terenu je prosjecno 26 minuta i zabija 11.8 poena.Matchup mu nece bit ni malo lagan,DeAndre ce ga vjerujem svesti ispod 12 poena.Zadnje dvije utakmice ostao je ispod granice,a u prvoj utakmici ove sezone protiv Clipersa ostao je ispod.Nadam se da ce ostati ispod granice zbog Leonarda i Aldridgea koji ce predvodit Spurse po broju poena.

5/7
1/1
Igraj Široki ti si najbolji!

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 22 dec 2016, 22:03

Orlando/N.Vučević (13.5) OVER @1,60

Kud svi Turci... Nikola, cini se, konacno dolazi sebi nakon sto je bio, smijem slobodno reci, najvece razocarenje dosadasnje sezone. Knicksi su tanki pod kosem iako nominalno imaju kvalitetnog defanzivca, no Lopez nema pomoc ostalih saigraca pa dobijemo to sto dobijemo = drugu najgoru ekipu kada je branjenje protivnickih centara u pitanju. Vucevic se konacno pronasao kao igrac sa klupe, ali ima minutazu startera i sve vise lici na Vucevica kojeg znamo, a to je double-double masina sa sigurnih 15-10.

Omjer 6/8
Bonus 0/0
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 22 dec 2016, 22:14

New York/D.Rose (16.5) OVER @1,85

Rose se oporavio od povrede ledja i u proslom mecu je odigrao 36 minuta protiv Indiane kojoj je zabio 24 poena. Izgledao je potpuno svjeze i licio je na trenutke na onog leteceg D-Rosea od prije 5 godina. Slabijim ekipama redovno trpa (Minnesota 24, Sacramento 20, Lakersi 25, Indiana 24), a Orlando spada u takvu grupu ekipa. Porzingis ce imati tezak zadatak protiv Ibake, tako da bi Melo, kojeg ce cuvati atletska zvjer poput Goordona, i Rose trebali uzeti stvari u svoje ruke. Rose bi trebao dominirati protiv Augustina, dok bi mogao imati malih problema kada ga Payton bude cuvao. S obzirom na svjezinu i odmor, te na cinjenicu da igra protiv slabg ORlanda, ocekujem D-Rosea na nekih 20+ poena.

Omjer 6/8
Bonus 0/0

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 22 dec 2016, 22:21

N. Vucevic 13,5 OVER 1,60

Vucko je konacno dobio potrebnu minutazu s kojom kuburi od pocetka sezone. Vratio se i nakon krace pauze zbog povrede i cini mi se da ga Vogel sada ponovo racuna kao 1. opciju u napadu. Proslu utakmicu je dao i svoj season high od 26 poena i cini se da je uletio u potrebni ritam. Veceras opet ga ocekujem na nekih 30 minuta, te uz pristojan sut mislim da prelazi glat granicu, koja je po meni promasena za 2-3 poena. Jos treba spomenuti i da je New York jedna od najgorih ekipa u branjenju centarske pozicije.

Omjer: 4/5
Bonus: 1/2
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 22 dec 2016, 22:21

H. Whiteside 20,5 OVER @ 1,60

Mnogo sam razmišljao da li da igram ovaj par i odigrao sam u dublu sa Vucevicem. Hassan veceras ima lagan match-up u vidu bezMozgova koji je katastrofalan defender, uglavnom kao i sve sto se tiče Lakersa i odbrane. Lakersi su druga najgora odbrana lige, a s centra primaju 23 poena po meču, znaci 3 iznad granice, dok Whiteside po meču daje 18, ako se vodim nekom opstom logikom Hassan bi trebao biti na 21. Heat je imao dan odmora i sigurno ce uci odmorno u jedan otvoren mec gdje bi pobjedom poboljšali skor koji je trenutno los 9-20. Amerikanci očekuju Miami na oko 107 poena i sigurno je da ce Dragić i Whiteside najvise vuci. Jos jedan važan razlog je bolnica u Miamiju fale im Ellington i Waiters koji su važniji igraci Miamija.

Omjer: 6/6
Bonus: 2/2
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Ljiljan00
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljan00 » 22 dec 2016, 22:31

N. Vucevic 13,5 Over @ 1,60

Nocas nas ocekuje utakmica izmedju Orlanda i New Yorka gdje igram Vucevica over.Vucevic ove sezone je na prosjeku od 12,9 poena po mecu,uz 27,9 provedenih minuta na parketu.Zadnjih 9 duela sa Knicksima je 8 puta isao preko ove granice.New York na domacem parketu prima 26,5 poena po mecu na poziciji centra sto je najvise u ligi ove godine.Nocas ga ocekujem na nekih 20 poena.

H. Whiteside 20,5 Over @ 1,60

Ove sezone je na prosjeku od 18,1 poena po mecu,uz 33,9 provedenih minuta na parketu,glavni je potrosac lopte uz Dragica.Miami nocas igra kuci sto je plus za Hassana on kuci daje 19,9 poena u prosjeku dok u gostima 16,1.Ove sezone Los Angeles ocajno brane poziciju centra i medju najgorima su u ligi.Mislim da nebi trebao biti problem 21 poena za Hassana.

P. George 23,5 Over @ 1,85

George ove sezone je na prosjeku od 21,8poena po mecu,uz 35,6 provedenih minuta na parketu.U zadnjih 8 utakmica protiv Bostona biljazi dobre brojke 25,23,26,26,12,27,27,24 poena.Monta Ellis i Rodney Stuckey su nocas out.Tako da Georgea nocas ocekujem na nekih 25+ poena.

Omjer 5/6
Bonus:2/2

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 22 dec 2016, 22:34

Miami- Lakers (211) under regularno vrijeme @1,83

Ova granica je povelika iz razloga sto u zadnje vrijeme miami igra utakmice s velikim poena i ne prolaze bas dobro u tim odnosima.
Miami prosjecno postize 98,4 po utakmici(kuci na 100 pts) a gosti postizu 104 pts po utakmici(na gostovanjima 100,9).Elington,waiters su out kod heata,nance i randle su out kod lejkersa.Statisticki od 2009g nisu prebacili ovu granicu,naravno bile su razlicite postave od tad kao i treneri kod lejkersa.
Miami s izostankom randlea nece imati prijetnju u reketu,tako da im ostaje da neutralisu backourt stranu kod lakersa.Najtezi zadatak je clarkson,koji je u izuzetnoj formi.Po predikcijama s fox sporta miamiju ce bit dovoljno 100pts da postignu za pobjedu i ocekuje se manji broj poena

omjer:5/8
bonus:1/1

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zaključano

Natrag na “NBA/EL SS.ba takmičenje”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.