DANTES je napisao/la:
Ti se uhvatio pravilnika ko pijan plota.. Jesu oni ušli u bundesligu preko štele? Nisu? Jesu igrali rang po rang? Jesu? Jesu li doveli najbolje igrače svijeta za velike pare? Nisu. Daju li šansu mladim igračima? Daju. Hoće li donijeti dobro bundesligi i njemačkom fudbalu? Hoće.
Koji je njihov grijeh? Smetaju lažnim moralistima i navijačima klubova koji imaju monopol nad ligom.
Svakom ko voli fudbal i igranje, zabavu, je drago što konačno postoji klub u njemačkoj koji ima plan, program, ima finansije i ima šansu da dominira kroz par godina. Klub koji ima tendenciju rasta. Svi oni koji imaju nešto protiv RB se ponašaju kao razmažene mlade koje bi da se ništa ne mijenja da stvari uvijek budu iste učmale i dosadne. Zašto mrziti novo? Zašto se bojati promjena? Zašto ti iracionalni nastupu prezira bijesa i mržnje? Jbg ga miš to je samo fudbal..
A pazi molim te ja se uhvatio pravilnika

Jok eto ja bih da sve bude kako kaze onaj sto ima vise para. Daj ba nemoj mi te price prosipat.
Oni postoje preko stele, sve nakon toga je suvisno za pricu.
I tebi poruka kao i Kawhiju, samo sanjajte da ce neko skinuti Bayerna.
I da, te price oko planova u klubovima prosipaj(te) na dijelu foruma vezanog za Premier ligu. Govoriti Svabi da nema viziju u nogometu je smijesno, fakat smijesno. Pogledaj ti,ziv bio, sta sve moras imati da bi se mogao takmiciti u iole ozbiljnijem rangu u Njemackoj pa onda pokusaj ponovo stvarati laznu velicinu ovom laznom klubu.