Konzerve se prave od metala.Effenberg je napisao/la:Sutra recikliranje plastike!![]()
RB Leipzig
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Klub loptačkih travnatih sportova Leipzig
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Kakva je čast bila biti na utakmici ovog kluba.Lillard je napisao/la:
Ne hejtam klub već navijače.

- samo_lijevo
- Kontakt:
Sto Red Bull nije uzeo Chemie, kao sto je htio ali pod nenormalnim uslovima, pa postao novi-stari sampion Njemacke?Dex je napisao/la:
Zar treba bogatiji zapad Njemačke biti pretplaćen na Bundesligu, i njen vrh.RB Leipzig je savršena prilika da uključi istok, u Bundesligu.
Jer umjesto RB-a, treba da bude ekipa, na kojoj će se nabijati gol razlika, te ubila još više Bundesliga, s obzirom da Bayern suvereno vlada godinama.
Leipzig će za 5 godina šampion Njemačke, a ostali mogu čisto da negoduju.Jer imati pare prije 50 godina, nije isto što imati pare i danas.Novac donosi titule, ko ga ima, bit će najbolji u 80% slučajeva.A sada što nekome smeta neko novi, ko je dobio novac, Bože moj, njegovo je da se ljuti, i bori protiv vjetrenjača.
Stadion, publika, historija, ugled ma sve zivo.
Nemoj mi samo vaza od istocnjom dijelu drzave. Nema to tolike veze sa bogatstvom, nego sa nesposobnim rukovodstvima nogometnih klubova.
Rukomet, odbojka imaju prvake iz istocnog dijela. Sto tu ne igra ulogu novac?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Imati će je i Leipzig za pola stoljeća, stvarati će je polako, iz temelja.samo_lijevo je napisao/la:Sto Red Bull nije uzeo Chemie, kao sto je htio ali pod nenormalnim uslovima, pa postao novi-stari sampion Njemacke?Dex je napisao/la:
Zar treba bogatiji zapad Njemačke biti pretplaćen na Bundesligu, i njen vrh.RB Leipzig je savršena prilika da uključi istok, u Bundesligu.
Jer umjesto RB-a, treba da bude ekipa, na kojoj će se nabijati gol razlika, te ubila još više Bundesliga, s obzirom da Bayern suvereno vlada godinama.
Leipzig će za 5 godina šampion Njemačke, a ostali mogu čisto da negoduju.Jer imati pare prije 50 godina, nije isto što imati pare i danas.Novac donosi titule, ko ga ima, bit će najbolji u 80% slučajeva.A sada što nekome smeta neko novi, ko je dobio novac, Bože moj, njegovo je da se ljuti, i bori protiv vjetrenjača.
Stadion, publika, historija, ugled ma sve zivo.
Nemoj mi samo vaza od istocnjom dijelu drzave. Nema to tolike veze sa bogatstvom, nego sa nesposobnim rukovodstvima nogometnih klubova.
Rukomet, odbojka imaju prvake iz istocnog dijela. Sto tu ne igra ulogu novac?
Jer u ostalim sportovima, sem fudbala, i svih američkih, se ne okreće toliki novac, niti niko ne leti da ulaže ko lud, u ostale sportove, s obzirom da najveću dobit i izvlače iz fudbala.Naravno, od uprave kluba će zavisiti uspjeh, niko to ne spori, ali Leipzig se izdigao iz mediokritetstva lošeg istoka.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Leipzig i temelj, hajde dobro necu vise smarati.Dex je napisao/la:
Imati će je i Leipzig za pola stoljeća, stvarati će je polako, iz temelja.
Jer u ostalim sportovima, sem fudbala, i svih američkih, se ne okreće toliki novac, niti niko ne leti da ulaže ko lud, u ostale sportove, s obzirom da najveću dobit i izvlače iz fudbala.Naravno, od uprave kluba će zavisiti uspjeh, niko to ne spori, ali Leipzig se izdigao iz mediokritetstva lošeg istoka.
Kad vidim jedan Kiel i Magdeburg i tvoju tezu skontam da ne pricamo o istim stvarima. Los istok je izvlakusa za nesposobne ljude. U losem istoku su fabrike od dobrog zapada.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Večeras dobite. Vjerojatno najvažnija utakmica kluba u povijesti
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Večeras će David opet da kara Golijata... Nikad bolje poređenje u ovom stilu nije bilo. David (Lajpcig RB) mali podli, dečko sklon smicalicama i fazonima protiv, ogromnog Golijata(Bajern), prepotentnog, i jakog, previše samouvjerenog..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
DANTES je napisao/la:Večeras će David opet da kara Golijata... Nikad bolje poređenje u ovom stilu nije bilo. David (Lajpcig RB) mali podli, dečko sklon smicalicama i fazonima protiv, ogromnog Golijata(Bajern), prepotentnog, i jakog, previše samouvjerenog..

Znaci uzimamo veceras

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nadam se, inače će biti ispala godineMokes je napisao/la:DANTES je napisao/la:Večeras će David opet da kara Golijata... Nikad bolje poređenje u ovom stilu nije bilo. David (Lajpcig RB) mali podli, dečko sklon smicalicama i fazonima protiv, ogromnog Golijata(Bajern), prepotentnog, i jakog, previše samouvjerenog..![]()
![]()
Znaci uzimamo veceras

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- gerdmuller
- Kontakt:

Nogomet za nas znaci:strast,godine odanosti,klub za cijeli zivot,naslov i suze,emocije,svoje ime,pravdu,ljubav,sportski duh...sve vrijednosti koje Red Bull nema! Tradicija je bolja od svakog trenda!

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Nek se ugasi ta smiješna grupa koja objavljuje natpis "against modern football", a za Bayern navijaju. 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Gori plastika 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- gerdmuller
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:Nek se ugasi ta smiješna grupa koja objavljuje natpis "against modern football", a za Bayern navijaju.

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
-
- Kontakt:
Za GNK Dinamo Minken.gerdmuller je napisao/la:Lillard je napisao/la:Nek se ugasi ta smiješna grupa koja objavljuje natpis "against modern football", a za Bayern navijaju.

Smiješan je ovaj hejt Rattena. Da su preuzeli Lok opet bi ih se pljuvalo kao što je bio slučaj u Salzburgu. Posebno ih je licemjerno pljuvati zbog love (koju uopće zasad ne razbacuju za uvjete današnjeg nogometa), a svi ozbiljniji klubovi danas troše desetke milijona Ojra na igrače.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- gerdmuller
- Kontakt:
Tko voli nogomet ne voli Red Bull
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
-
- Kontakt:
Nek ih je Bayo natamburo sinoć, ona faca pogubljenog Hasenhuttla i crvenilo u licu Ragnicka na tribinama je neprocjenjiva 

Agieren statt reagieren
Ko voli fudbal obožava RB... Jer to je sport, to je fudbal.. Svi što se pozivaju na tradiciju u sportu nemaju veze za istinskim duhom sporta. Sport nije tradicija već borba takmičenje sudar različitosti, uživanje u momentu. Sam fudbal postoji stotinjak godina a ozbiljan je tek nekih 50-ak.. Kakva je to tradicija? Nikakva, smiješna patetična....gerdmuller je napisao/la:Tko voli nogomet ne voli Red Bull
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ključaj ovu raspravu.DANTES je napisao/la: Ko voli fudbal obožava RB... Jer to je sport, to je fudbal.. Svi što se pozivaju na tradiciju u sportu nemaju veze za istinskim duhom sporta. Sport nije tradicija već borba takmičenje sudar različitosti, uživanje u momentu. Sam fudbal postoji stotinjak godina a ozbiljan je tek nekih 50-ak.. Kakva je to tradicija? Nikakva, smiješna patetična....
- gerdmuller
- Kontakt:
Jedini cilj umjetnog kluba je promocija Red Bulla.
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Da niko ne zna šta je red bul bez kluba u bundesligi.. Pročitao si njihiv pakleni plan.gerdmuller je napisao/la:Jedini cilj umjetnog kluba je promocija Red Bulla.
Kako se ono zove Bajernov stadion? Gerd Miler, Oliver Kan, Franc Bekenbauer? Ili ne?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.