League of Legends

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Ko osvaja EU Masters 2020 Springsplit ?

Anketa je završila: 14 maj 2020, 20:49.

Fnatic Rising
0
Nema glasova.
Mousesports
1
50%
Schalke 04
1
50%
Vodafone Giants
0
Nema glasova.
GamersOrigin
0
Nema glasova.
Energypot Wizards
0
Nema glasova.
Neko drugi ?
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 2

delko
Kontakt:

Re: League of Legends

Post Postao/la delko » 21 dec 2016, 12:31

Odigrao prvi match u novoj sezoni - i to ranked :D Zac Jungle --- 9-0-17 -- drugi dmg i prvi most taken dmg :S i dobio S- :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 21 dec 2016, 22:44

Zna li neko kako se igra ova Illaoi. Treba mi neko maksimalno broken za rankeda. Izjebo se da saberem IP i sad ne mogu meda s njom na blindu. Bukvalno sam svaki gejm nafido do maksimuma, a samo jedan pobijedio :urnebes:

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 21 dec 2016, 23:00

theboss_RD07 je napisao/la:Zna li neko kako se igra ova Illaoi. Treba mi neko maksimalno broken za rankeda. Izjebo se da saberem IP i sad ne mogu meda s njom na blindu. Bukvalno sam svaki gejm nafido do maksimuma, a samo jedan pobijedio :urnebes:
Čitaj guidove, dobro pročitaj skillove da ih shvatiš maksimalno i na kraju pogledaj barem 2-3 dobra videa. Onda ako imaš nekog, igraj malo 1v1 čisto da mehaniku toga svega skontaš i jednom kad klikne ubijaćeš.
Poprilično je OP pick, ali zbog osjetljive mehanike ljudi failaju. Moraš također shvatiti da je ona team fight oriented champ, a na lejnu je bitno da ne gubiš ko mazga. Imaš lufta sigurno 2-3 killa da daš protivniku, ali kad odradiš dobar tf sve se okrene.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 22 dec 2016, 00:06

theboss_RD07 je napisao/la:Zna li neko kako se igra ova Illaoi. Treba mi neko maksimalno broken za rankeda. Izjebo se da saberem IP i sad ne mogu meda s njom na blindu. Bukvalno sam svaki gejm nafido do maksimuma, a samo jedan pobijedio :urnebes:
Ma deri Syndru, sve joj yebem. Ionako je OP sad, a dobija buff iduci patch. 30 % true damage bonusa na W.

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 22 dec 2016, 01:11

Illaoi je grozan pick za low elo igrače. Jednostavno nemaš game knowledge da bi znao kad i kako upotrijebiti ult. Ona je baš zahtjevan champ. Ne kontam što ne igrate neke lagane champione dok malo više ne ufrštuljite igru...
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 22 dec 2016, 08:42

Glasscannon master yi bread i butter low ela
naprijed rejal

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 22 dec 2016, 14:56

UnitedWA je napisao/la:
Čitaj guidove, dobro pročitaj skillove da ih shvatiš maksimalno i na kraju pogledaj barem 2-3 dobra videa. Onda ako imaš nekog, igraj malo 1v1 čisto da mehaniku toga svega skontaš i jednom kad klikne ubijaćeš.
Poprilično je OP pick, ali zbog osjetljive mehanike ljudi failaju. Moraš također shvatiti da je ona team fight oriented champ, a na lejnu je bitno da ne gubiš ko mazga. Imaš lufta sigurno 2-3 killa da daš protivniku, ali kad odradiš dobar tf sve se okrene.
Odgledo jedan guide od Redmercyja (iako ga ne gotivim ni najmanje) za Illaoi i odma dva S-a zaredom :D Jedna pobjeda i jedan poraz
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Ma deri Syndru, sve joj yebem. Ionako je OP sad, a dobija buff iduci patch. 30 % true damage bonusa na W.
Ma mozda kasnije malo, mainam sigurno 4-5 championa na midu, a samo jednog na topu. Zato sam i ganjao da kupim nekog za taj lane

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 dec 2016, 15:02

Janna, Nami, Karma i Soraka. Koga još preporučujete, a da ja range supp?

Samo ne onog Zileana, sa satom...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

BvB09
Kontakt:

Post Postao/la BvB09 » 22 dec 2016, 15:13

Sonu :kafa:
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 22 dec 2016, 15:37

Sona je kancer yebeni :lol: ali zato uzmes alistara ili leonu na nju i moze da ga safta :kafa:
naprijed rejal

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 22 dec 2016, 16:25

Otelo je napisao/la:Janna, Nami, Karma i Soraka. Koga još preporučujete, a da ja range supp?

Samo ne onog Zileana, sa satom...
Thresh, ako si za neke eksperimente probaj Velkoza čisto for fun ali zavisno od suparnika..

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 24 dec 2016, 16:56

kako mi je pomogao onaj video to je nevjerovatno.. Zadnjih 15 gejmova sa Illaoi samo sam 3 failao. Od ovih sto nisam ja failo, sam izgubio mozda 4. Ostalo sve pobjede.

Danas igram protiv Garena, nekako na guzove imam 2/1. Porusio mu kompletan lane, tri puta me genkaju 3v1 ja tri puta triple kill uzimam. Zavrsio 11/1. Surendali 5/0 :urnebes:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 25 dec 2016, 16:23

Malo izivljavanja u silveru :mrgreen: :mrgreen:

slika

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 dec 2016, 15:34

Ispao u Bronzu II, ko me natjera da mainam supporta. Joj, farmati moji adc-iji ne znaju. Silvri 67 nakon 15 minuta, Ez 130. Tamo Nasus na Teema se ne može sastaviti, jungler ignoriše mid prilikom gankova, a na botu čeka da protivnik bude pod vlastitom kulom za gank. Joj...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 26 dec 2016, 21:00

Otelo je napisao/la:Ispao u Bronzu II, ko me natjera da mainam supporta. Joj, farmati moji adc-iji ne znaju. Silvri 67 nakon 15 minuta, Ez 130. Tamo Nasus na Teema se ne može sastaviti, jungler ignoriše mid prilikom gankova, a na botu čeka da protivnik bude pod vlastitom kulom za gank. Joj...
Sa suportom je moguce biti carry ali je znatno teze jer nisi carry u pravom smislu te rijeci, osim ako ne ides full dmg, sto je opet **** wasting jer ne uzimas farm.

Kao sto jednom rekoh, glasscannon yi je alfa i omega low ela
naprijed rejal

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 26 dec 2016, 21:52

Jesil' na EUW Otelo? Koji ti je acc ako te kad sretnem da igramo jedan protiv drugog?

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 dec 2016, 22:04

Sveti je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Ispao u Bronzu II, ko me natjera da mainam supporta. Joj, farmati moji adc-iji ne znaju. Silvri 67 nakon 15 minuta, Ez 130. Tamo Nasus na Teema se ne može sastaviti, jungler ignoriše mid prilikom gankova, a na botu čeka da protivnik bude pod vlastitom kulom za gank. Joj...
Sa suportom je moguce biti carry ali je znatno teze jer nisi carry u pravom smislu te rijeci, osim ako ne ides full dmg, sto je opet **** wasting jer ne uzimas farm.

"Oni imaju barona, ne možemo 5v5"
"Nema veze, hajmo"

Ljudi u bronzi znaju igrati 1v1, ali taktičku su nula. Mogli smo braniti do isteka buffa, ali moraju dva tenka pet na pet protiv nafidane Lux, Nasusa i Jaxa :rol:

@nerko Šejn, 100x sam pisao

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 26 dec 2016, 22:50

nije ni u dajmondu ništa bolje, nekad se osjećam k'o da sam u bronzi pet :mrgreen:

još ako je u timu autofiller... luz zagarantovan

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 26 dec 2016, 23:15

Otelo je napisao/la:
Sveti je napisao/la:

"Oni imaju barona, ne možemo 5v5"
"Nema veze, hajmo"

Ljudi u bronzi znaju igrati 1v1, ali taktičku su nula. Mogli smo braniti do isteka buffa, ali moraju dva tenka pet na pet protiv nafidane Lux, Nasusa i Jaxa :rol:

@nerko Šejn, 100x sam pisao

Otelo druze.... :D kad shvatis pravog krivca za 96% poraza - onda ces vrlo lako u platinium :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 dec 2016, 23:25

To je sad onaj fazon da sam ja kriv kao support. Hajd da je neka carry pozicija ili nešto, no ovako nema smisla. Shvataš da kao support me ne slušaju kad pravim shot-call ili nešto drugo. 35+ wardova po meču, heal i sve, ali ne vrijedi puno kad ti adc ne zna farmati ili uvijek over-extenda lejn i na kraju ja kriv, što ovdje, što u meču.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: alemsa i 6 gostiju.