FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SaboBabo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SaboBabo » 22 dec 2016, 13:26

sb1996 je napisao/la:Kakav je kod vas bio Brazilac Tiago
Nikad covjek da se spremi, fizcka sprema 0, brz ima dobar dribling za cirkusa...

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 22 dec 2016, 13:48

Lijevi bek i stoper prioriteti a to Slavko zna i vjerujem da ce se dobro potruditi svi da dovedu prave igrace jer sad imamo realne sanse da izadjemo u evropu a mozda i da se borimo za prvo mjesto. Slavko se kune u drugi dio sezone da ce se vidjeti razlika kad ih on spremi bas me zanima i jedva cekam.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 22 dec 2016, 13:53

SaboBabo je napisao/la:Lijevi bek i stoper prioriteti a to Slavko zna i vjerujem da ce se dobro potruditi svi da dovedu prave igrace jer sad imamo realne sanse da izadjemo u evropu a mozda i da se borimo za prvo mjesto. Slavko se kune u drugi dio sezone da ce se vidjeti razlika kad ih on spremi bas me zanima i jedva cekam.
Sere i Slavko pocesto. Nisu momci bili nespremni kako on govori. Koliko smo povreda imali u sezoni? Nikad manje a to bi moglo znaciti da nisu lose spreme bili. Ocekujemo svi pomak i u tom pogledu, ali nije bilo lose koliko on naglasava.

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 22 dec 2016, 13:55

amazon je napisao/la:Nasa zadnja linija je ostala na toliko osporavanom Bogiju gdje vecina navijaca pricala ranije da ne moze hodati, i na Bokaciniju s kojim niko ne zna sta ce se desiti.
Realno Bogicevic je bolji od Kosorica duplo i ne trenutno nego je uvijek bio bolji, nije sad da je klasa al smo sigurniji od kad se on vratio i po meni uz njega i Bonucija jos jedan dobar stoper bi rijesio problem za ostatak sezone.

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 22 dec 2016, 13:59

plavousrcu je napisao/la:
SaboBabo je napisao/la:Lijevi bek i stoper prioriteti a to Slavko zna i vjerujem da ce se dobro potruditi svi da dovedu prave igrace jer sad imamo realne sanse da izadjemo u evropu a mozda i da se borimo za prvo mjesto. Slavko se kune u drugi dio sezone da ce se vidjeti razlika kad ih on spremi bas me zanima i jedva cekam.
Sere i Slavko pocesto. Nisu momci bili nespremni kako on govori. Koliko smo povreda imali u sezoni? Nikad manje a to bi moglo znaciti da nisu lose spreme bili. Ocekujemo svi pomak i u tom pogledu, ali nije bilo lose koliko on naglasava.
Iskreno ja bi volio da je on upravu i da vjeruje da moze da ih spremi puno bolje sto bi za nas znacio veliki napredak i u taktickom dijelu jer sto bi reko Osim ko ne moze da trci ne moze ni da igra a to je jedina istina, svi pricaju kako Barsa igra tika taka a ne prica se koliko igraci pokriju prostora i pretrce bez lopte...

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 22 dec 2016, 14:00

Evo mi smo par puta spomenuli Ruzica, sad ce clanak nekog novinara ublehe kako je Zeljo zainteresovan za njega, zatim slijedi kako ima jos ponuda i da vaga, a na kraju ce zavrsiti u slobodanki a preko nas dici sebi cijenu ... :lol: :rol:

Galasajte za Stilu, ne kosta vas nista a vodi na listi :)

PS. Sta vas cudi za Begica, danas se sve kupuje pa i delegati u skupstini, nista novo sve vec vidjeno, rece on da nece prihvatiti novu kandidaturu a evo prihvati :lol: , ma da klubovima daju dio kolaca makar 200.000 KM po sezoni nebi nikakve frke bilo, koliko klepaju red je da se i sta da ... :opaopa:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 dec 2016, 15:04

SaboBabo je napisao/la:
amazon je napisao/la:Nasa zadnja linija je ostala na toliko osporavanom Bogiju gdje vecina navijaca pricala ranije da ne moze hodati, i na Bokaciniju s kojim niko ne zna sta ce se desiti.
Realno Bogicevic je bolji od Kosorica duplo i ne trenutno nego je uvijek bio bolji, nije sad da je klasa al smo sigurniji od kad se on vratio i po meni uz njega i Bonucija jos jedan dobar stoper bi rijesio problem za ostatak sezone.
Realno, Bogicevic je truba uvijek bio i ostat ce.
Pod Bogicevicem nas je jedan Maribor trpao jer su njega preskakali kao da ga nema, a Kosoric je uz Bogdanovica drzao odbranu protiv Standarda i izbacio Ferenca. Bogicevic nema mjesta u prvih 11 nikako.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 22 dec 2016, 15:13

bhsport je napisao/la:
SaboBabo je napisao/la:
Realno, Bogicevic je truba uvijek bio i ostat ce.
Pod Bogicevicem nas je jedan Maribor trpao jer su njega preskakali kao da ga nema, a Kosoric je uz Bogdanovica drzao odbranu protiv Standarda i izbacio Ferenca. Bogicevic nema mjesta u prvih 11 nikako.
Ja ne znam koga preskacu ispod Kosorica ne mozes novinu podvuci kako skace a da je dobar ne bi ga oni pustili da ode, gledam na treningu prime go on se fol dere Fejzi odakle ti go daje a njegov igrac ga proso i dao go, znaci ne gledamo istim ocima
...za mene Kosoric najlosiji stoper u hostoriji.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 22 dec 2016, 15:20

Nije loš Bogićević za ove naše lige. Da se vrti oko prve postave, uskoči kada zatreba i na iskustvo odigra koliko može. Nešto slično se i desilo u par zadnjih kola.

Graditi tim u kojem je on glavni stoper?
Lično, ja nisam za. Smatram da nema potreban kvalitet. Kada je bio na vrhuncu forme nije imao tu klasu već je uvijek na 'intelekt' odrađivao posao, taman koliko treba.
Kakvi su planovi stručnog štaba, saznati ćemo ubrzo. :mrgreen:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 22 dec 2016, 15:42

Telibecirevic 100. desetogodisnjih da kupi a ne 10. nije dovoljno da vrati pare za koje je ostetio klub 1.5 godisnjim besplatnim reklamiranjem 'Logosofta' na dresu, o ostalom tek necemo ni pricati, (Samir Landzo, Faruk Telibecirevic, Samir Ahmedbegovic & Co.) ... :kafa:
1921'

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 22 dec 2016, 15:45

SaboBabo je napisao/la:
Nije se tako pisalo za Bogicevica ne tako davno. Cak mu je pola stadiona ne tako davno zvizdalo, na ovom forumu pisalo kako ga treba otjerati i slicno. A gle sad postade Sergio Ramos.
Problem u svemu je da se pise kako vjetar duva. Ne moze to tako. Nemoguce da suspendovan igrac do nedavno ce biti karika zadnje linije. Bogije je meni drag momak, ja ga volim i ne smeta mi da igra do 40, kao i Kosoric al mi imamo veliki problem u zadnjoj liniji. Pored lijeve strane, sad nam stoperi trebaju.
Znaci situacija je delikatna i ko ce doci Boga pitaj. Valjda Cenan nadje kakvog havera iz dzamije da nam ponudi igraca a da valja jer ako ga Cenan skautira nahebali smo. Samo pozitiva, igraci ce doci sigurno al kakvi vidjet cemo?!.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 22 dec 2016, 15:50

Hrasno1921 je napisao/la:Telibecirevic 100. desetogodisnjih da kupi a ne 10. nije dovoljno da vrati pare za koje je ostetio klub 1.5 godisnjim besplatnim reklamiranjem 'Logosofta' na dresu, o ostalom tek necemo ni pricati, (Samir Landzo, Faruk Telibecirevic, Samir Ahmedbegovic & Co.) ... :kafa:
Isto ko sto je i trenutna garnitura sportskog drustva ostetila Zelju i krala i plus sto je prodala poslovne prostore iako se to nije moglo. Pocisti pred svojom avlijom pa drugom nesto pricaj.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 22 dec 2016, 15:51

:salut: :salut: :salut: Telibecirevic :tokralju:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 22 dec 2016, 15:53

1921fcz je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Telibecirevic 100. desetogodisnjih da kupi a ne 10. nije dovoljno da vrati pare za koje je ostetio klub 1.5 godisnjim besplatnim reklamiranjem 'Logosofta' na dresu, o ostalom tek necemo ni pricati, (Samir Landzo, Faruk Telibecirevic, Samir Ahmedbegovic & Co.) ... :kafa:
Isto ko sto je i trenutna garnitura sportskog drustva ostetila Zelju i krala i plus sto je prodala poslovne prostore iako se to nije moglo. Pocisti pred svojom avlijom pa drugom nesto pricaj.
Ne jedi g**** bespotrebno, nemam nikakve veze ni sa jednim ni sa drugim ni sa trecim, govorim kako su se neke stvari zaboravile, nije sportsko drustvo vodilo FK Zeljeznicar, osim sto je jedan covjek iz SD-a bio u klubu potrcko, kako ce SD. prodavati poslovne prostore kluba? sve same lazi i spinovi, iz dana u dan sa zadatkom i po zadatku unistavate temu, obracati se meni kao da se obracate clanovima SD-a ili bivsim klupskim garniturama ...
Cuj "pocisti svoju avliju pa drugom nesto pricaj" koliki slino moras biti da ovakvo nesto kazes ... :crazy:
1921'

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 22 dec 2016, 15:55

1921fcz je napisao/la:
Na ignore listu ga stavi i rahat si, znamo svi o kakvom covjeku se radi ;)
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

kontinen
Kontakt:

Post Postao/la kontinen » 22 dec 2016, 15:57

Hajde violina uplati barem 11

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 22 dec 2016, 16:07

Hrasno1921 je napisao/la:
1921fcz je napisao/la:
Ne jedi g**** bespotrebno, nemam nikakve veze ni sa jednim ni sa drugim ni sa trecim, govorim kako su se neke stvari zaboravile, nije sportsko drustvo vodilo FK Zeljeznicar, osim sto je jedan covjek iz SD-a bio u klubu potrcko, kako ce SD. prodavati poslovne prostore kluba? sve same lazi i spinovi, iz dana u dan sa zadatkom i po zadatku unistavate temu, obracati se meni kao da se obracate clanovima SD-a ili bivsim klupskim garniturama ...
Cuj "pocisti svoju avliju pa drugom nesto pricaj" koliki slino moras biti da ovakvo nesto kazes ... :crazy:
Ma da kako da ne. Prvo i osnovno SD zajedno sa Zujom je najvise zaduzilo Zeljeznicar i sve ste igrice zajedno igrali sa privrednikom kojem je pic.kin dim 2 miliona uloziti. Ovde govoris protiv Telibecirevica koji je jedini nesto pokusavao da napravi na stadionu i od naseg Zelje da napravi stabilan klub. Platio je on tu reklamu sto je stojala na dresu imaju i papiri samo sto se ti mutav pravis. Vise je on dao Zelji posle rata i uradio za njega dosta stvari nego SD citav.

Pa cim branis GUDALO naravno da si iz SD ili ti je neko u porodici clan istog. Vidim propala prodaja dio plavag zamka pa sad ne znate sta ce te jer je lik skontao kakve zavrzlame radite.

Svi znamo da su prodata tri poslovna prostora pa da je ova uprava ponistila te ugovore jer ih nije moguce bilo prodati i to bas u dogovoru sa SD i Zujom jer su likovi koji su kupili to, bili prijatelji SD-a. A ko ovde spinuje i laze jedino ti. Nego si mislio da nece biti nikoga da ti odgovori na sve te lazei koje kazes. a ovo slino hahahahaha idi u CENTRALU svoju pa vidi kako dalje da nastavis i nemoj ovde trolati i lagati ljude.

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 22 dec 2016, 16:10

@Zeljo92 ma ne dam mu da ovde iznosi lazi. Znam ja vrlo dobro odakle ovo dolazi. Imalo smo mi prepisku jednu prije pa nije bilo tesko dokuciti za koga radi.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 22 dec 2016, 16:14

Unistavate temu iz dana u dan, i to vas par koji ste se reg. prije par sedmica, zanimljivo zasto nema problema na temi sa starijim forumasima vec samo sa vama novo registrovanim, sve je jasno zasto ste ovdje i sta vam je cilj, istovremeno ste clanovi lobotomija foruma a ovdje po dog. pokusavate minirati temu, mislite da se to ne zna?

Sve sto si iznio su lazi obicne, ispade da je SD. vodilo FK., pitaj raju sta misle o predsjedniku kluba koje bio na celu kluba u najgorim trenucima u historiji kluba izuzmemo li rat, borili smo se za opstanak i za ne ispadanje u prvu ligu FBIH, ekipe popu Modrice i Zepca su nas naghuzivali sa po tri cetiri razlike, kralo se gdje se prije stiglo, daza godinu ipol je predsjednik svoju firmu besplatno reklamirao na dresovima i to svi znaju, to pokusati sakriti je suludo, taj covjek je bio i ostao grobar Zelje, sve ostalo je suvisno ...
1921'

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 22 dec 2016, 16:16

amazon je napisao/la:
SaboBabo je napisao/la:
Nije se tako pisalo za Bogicevica ne tako davno. Cak mu je pola stadiona ne tako davno zvizdalo, na ovom forumu pisalo kako ga treba otjerati i slicno. A gle sad postade Sergio Ramos.
Problem u svemu je da se pise kako vjetar duva. Ne moze to tako. Nemoguce da suspendovan igrac do nedavno ce biti karika zadnje linije. Bogije je meni drag momak, ja ga volim i ne smeta mi da igra do 40, kao i Kosoric al mi imamo veliki problem u zadnjoj liniji. Pored lijeve strane, sad nam stoperi trebaju.
Znaci situacija je delikatna i ko ce doci Boga pitaj. Valjda Cenan nadje kakvog havera iz dzamije da nam ponudi igraca a da valja jer ako ga Cenan skautira nahebali smo. Samo pozitiva, igraci ce doci sigurno al kakvi vidjet cemo?!.
Ovdje se govori o igrackom kvalitetu a ne ljudskom, Bogicevic se mogao dogovoriti kao i svi, ako se Pozder sa platom od 9000km dogovorio mogao je i Bogicevic, nije htio jer je htio sve da uzme zato mi nije drag al da je bolji stoper od Kosorica to jeste(nije ni on neka klasa) ali je bolji. Svi ste vi skauti preko tastature, kriv vam Cenan sto ne moze da nadje i da otrkije otpatke koji se nude jer sto imalo valja ima klub i ugovor i to Dzamija ovo ono to je njegova privatna stvar mojne to ovdje prosipati bezveze ti je...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, antibot, Bilosta, bvsic, Hajdeee, Lekqqq1921, Levin, Noke995 i 77 gostiju.