6. par
20:50
Bastia- Marseille gdg 1.31
Proziva me raja, pa ajde rekoh da i ja preporucim nesto, iako se ne sjecam kad sam pogodio tiket zadnji put

Elem, u 19. kolu francuske lige imamo mec izmedju domace Bastije i gostiju iz Marseillea. Ovdje igram da ce gosti postici barem jedan gol, a razlog jeste odlicna forma Marseillea nekoliko zadnjih utakmica. Imaju to ispadanje iz Kupa nakon penala, ali nisam siguran kakav im je sastav bio u toj utakmici. Uglavnom, imali su katastrofalan ulazak u sezonu, onda ih je preuzeo Rudi Garcia i igra se strasno popravila. Ono sto je stekalo bila je realizacija, a vrhunac toga je bila tekma protiv St Etienna u gostima gdje su zapucali barem 5-6 mrtvih zicera (gled'o utakmicu). Medjutim, od tada do sada imaju niz od tri pobjede i tih devet bodova ih je odmah dovelo do borbe za mjesta koje vode u Evropu. Naravno, sigurno da imaju u planu dobar niz nastaviti i veceras. S druge strane, Bastia je jedna solidna ekipa koja ce vjerovatno sezonu provesti u sredini tabele. Obicno odigraju dobro protiv manjih ekipa, dok protiv ovih velikih skinu gace (Monaco im je uvalio pet komada cisto jer nisu htjeli vise). Iskreno, kvota nije sad da padnes na guzicu, ali je po meni veca nego sto bi realno trebala biti. Sretno svima!
Omjer: 0/0