Sta mislis da odes popricati sa nekim doktorom o svom mentalnom zdravlju?HankMoody je napisao/la:Klan mentalno oštećenih svršava od sreće...
Tolika kolicina agresivnosti, zadojenosti nekom mrznjom, da neko pogine, da dobije mozdani udar, da umre, da je retardiran, mentalno ostecen il ista vec ne to fakat nije normalno, pa i na forumima.
Jasno mi je da postoje bubuljicari koje svako zivi maltretira u stvarnom zivotu pa svoje frustracije ispoljavaju po forumu, ali ti si decko poseban slucaj, unikat, a ovdje sam od 2008 godine.
Nisu mi jasni ni admini koji te pustaju da pises takve gluposti jer vrijedjati sagovornika i zeljeti mu mozdani udari, da pogine, da crkne zbog gluposti na forumu ne ide.
Ova tema je takva kakva jeste iz krajnosti u krajnost, pa neko svrsava na to kad se Tino zagradi, neko kad da dobar pas, a neko kad dotakne loptu koju poslije dotakne jos 7 igraca i padne gol, a neko kada nabija hemeroide na hoklici jer mu je su mu gradjenje, predasistencije, driblizni omogucili.
Dakle, lakse malo sa kletvama, psovkama i uvredama.
Evo vidim da je admin izbrisao moj post koij je fanatik citirao, a nije obrisao ovu uvredu.
Kapa dole admine.