FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zeljo92
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zeljo92 » 21 dec 2016, 21:54

Ustani istok!!! :salut:

btw Cale Hrvoje i Sasko Pandev :)
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 dec 2016, 22:19

Kakav ba sasko pandev :lol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

arelinho
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la arelinho » 21 dec 2016, 23:18

aleksandar_veliki je napisao/la:Kako cujem trazite golmana. Da li to znaci odlazak Kjosevskog ili priprema za njegov odlazak ne znam.
Vjerovatno na ljeto u Tursku ode.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 22 dec 2016, 09:56

aleksandar_veliki je napisao/la:Kako cujem trazite golmana. Da li to znaci odlazak Kjosevskog ili priprema za njegov odlazak ne znam.
Nista novo, ima 20.tak dana kako to napisah pa su se provlacila imena poput Crnogorca Bozovica ...

Nego predlazem moderaciji foruma da razmotri ideju da forumasa @irfo imenuje za internog moderatora ove teme, iz prostog razloga da istu odrzava kada vas nema, a to je zaista potrebno.
Od 2008.je forumas, dnevno ulazi po nekoliko puta na forum, sa svima ima i vise nego korektan odnos i samim tim mislim da ce se i on sloziti sa tim.
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 22 dec 2016, 10:01

Dva golmanska imena mi padaju na pamet. Ruzic iz Celika i Bobic iz Slobode. Ako trazimo golmana oni su realan izbor u ovom trenutku. Za moderatora je Hrasno u pravu, ali ja bih sebe kandidovao :salut:

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 22 dec 2016, 10:25

plavousrcu je napisao/la:Dva golmanska imena mi padaju na pamet. Ruzic iz Celika i Bobic iz Slobode. Ako trazimo golmana oni su realan izbor u ovom trenutku. Za moderatora je Hrasno u pravu, ali ja bih sebe kandidovao :salut:
S kojeg nicka se kandidujes :nene:

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 22 dec 2016, 10:41

Kakav Ruzic kakav Bobic, dovoditi golmane karinaskih ekipa tek tako nam uopste ne treba, jedino u slucaju da je vrhunski kvalitet a kod nas toga bas i nema puno, spominjao se Mladen Bozovic kojeg je nudio Edo Kurtagic ali aco rece ili nije istinit info. ili se krije do realizacije.

Ima na transfermarktu zanimljivih golmana sa nasih prostora koji su trenutno slobodni i traze klub, poput Milana Jovanica (31) bivseg golmana Vojvodine ili Nikole Stijakovica (27) bivseg golmana Kosica ...
1921'

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 22 dec 2016, 10:44

Hrasno1921 je napisao/la:Kakav Ruzic kakav Bobic, dovoditi golmane karinaskih ekipa tek tako nam uopste ne treba, jedino u slucaju da je vrhunski kvalitet a kod nas toga bas i nema puno, spominjao se Mladen Bozovic kojeg je nudio Edo Kurtagic ali aco rece ili nije istinit info. ili se krije do realizacije.

Ima na transfermarktu zanimljivih golmana sa nasih prostora koji su trenutno slobodni i traze klub, poput Milana Jovanica (31) bivseg golmana Vojvodine ili Nikole Stijakovica (27) bivseg golmana Kosica ...
Od nasih su mi ova dvojica pala na pamet. Slobodan je i Piric samo komsije kazu da su ga zavrsili. Bilo bi dobro da im ga ukrademo :).

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 22 dec 2016, 10:47

Admir Husaric ima zabranu prilaska stadionu Grbavica, moze do buregdzinice ili do Marsa eventualno dalje ne, takvi igraci poput malog rumenka nikada se nisu uklapali u nas klub sto zbog mentaliteta sto zbog papanluka, taj Ruzic je zanimljiv uzmem li u obzir kako je branio protiv nas, sve u svemu mislim da Kjosevski nece nigdje, vec da ce biti drugi golman, jednostavno nesiguran je a za golmana nema nista gore, ali eto vidjet cemo ...
1921'

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 22 dec 2016, 10:52

Najveca nasa greska sto je otjeran Antolovic. Isto kao sto je vrsen pritisak da Kosoric digne sidro s stalnim optuzbama, glupim pricama itd. Antolovicu se nije nigdje islo, a odlican je golman. Siguran sam da boljeg od njega necemo naci zadugo. Pored svega toga ja mislim da ce Krosevski biti prvi golman i dalje.

Isto mislim da nije problem otjerati bilo kojeg igraca ako imas bolju zamjenu. Da li mi mozemo dovesti boljeg stopera od Kosorica? Ja mislim da ne mozemo, a vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 22 dec 2016, 11:04

Nasa zadnja linija je ostala na toliko osporavanom Bogiju gdje vecina navijaca pricala ranije da ne moze hodati, i na Bokaciniju s kojim niko ne zna sta ce se desiti.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 dec 2016, 11:07

Mi mozemo dovesti boljeg stoper od Kosorica,ali trenutno ne moze. Ovaj zimski prelazni rok je najgori jer nema bas dobrih igraca koje mozes dovesti. Ostali smo na Bogicevicu,Boccaciniju(nije ni on siguran),Jahicu i Osmankovicu. Bas nam je odbrana postala problem. Ne bih dirao ni Vecu jer opet ne mozes dovesti boljeg trenutno,a i popravlja formu u zadnje vrijeme.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 22 dec 2016, 11:08

Ne treba biti toliki pesimista, sada se vec vodi racuna o nekim stvarima za razliku od prijasnjih godina kada su igraci znali dolaziti u sred priprema ili pred kraj istih, po ovome fali nam golman, lijevi bek, desni bek, centralni i eventualno veznjak i napadac, sve u svemu ne sikiram se jer znam da je Slavko tu ...

Sa Stevanovicem smo sve dalje od dog., menadzeru mu se nigdje ne zuri a to bi moglo samo jedno znaciti, to moze i Aco potvrditi ...
1921'

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 22 dec 2016, 11:11

LjoZee je napisao/la:Mi mozemo dovesti boljeg stoper od Kosorica,ali trenutno ne moze. Ovaj zimski prelazni rok je najgori jer nema bas dobrih igraca koje mozes dovesti. Ostali smo na Bogicevicu,Boccaciniju(nije ni on siguran),Jahicu i Osmankovicu. Bas nam je odbrana postala problem. Ne bih dirao ni Vecu jer opet ne mozes dovesti boljeg trenutno,a i popravlja formu u zadnje vrijeme.
Stoper nam je najbitniji. Jahic ce biti otjeran svakako, a svi znamo da je zadnja linija jako bitna.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 22 dec 2016, 11:13

Treba ispratiti jednim okom ove izbore u savezu, iako se unaprijed znaju 'pobjednici' i 'struje' koji će i dalje vedriti našom žabokrečinom zvanom Pl BiH.
Da li smo ili nismo dogovorili kakvu saradnju. Da li smo ili nismo trebali.
Vidjet ćemo sve kada budemo igrali ostatak utakmica, svi će nam se odgovori sami prezentovati.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 22 dec 2016, 11:24

Cestitke nasem Strausu. Simbolicno, ali veliko priznanje.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 22 dec 2016, 12:37

Nmg da vjerujem da neki i dalje pokusavaju Vedranovu prvu postavu staviti u pitanje? Pa halooo ? Momak je nase dijete i osim toga brani odlicno nista nije losiji ako nije i bolji od Pirica , Karacica itd...fuj
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 22 dec 2016, 12:55

Hajmo glasajte za Stilu da bude proglasen za najboljeg stranca u Poljskoj , http://www.gol24.pl/ekstraklasa/a/uche- ... ndaPodglad
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 22 dec 2016, 13:03

Opet Begic lopov...
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 22 dec 2016, 13:19

Kakav je onaj drugi Jakovljevic u Radniku sto je?,jel bek ili stoper?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bablaz1, Pushko92 i 68 gostiju.