btw Cale Hrvoje i Sasko Pandev

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Vjerovatno na ljeto u Tursku ode.aleksandar_veliki je napisao/la:Kako cujem trazite golmana. Da li to znaci odlazak Kjosevskog ili priprema za njegov odlazak ne znam.
Nista novo, ima 20.tak dana kako to napisah pa su se provlacila imena poput Crnogorca Bozovica ...aleksandar_veliki je napisao/la:Kako cujem trazite golmana. Da li to znaci odlazak Kjosevskog ili priprema za njegov odlazak ne znam.
S kojeg nicka se kandidujesplavousrcu je napisao/la:Dva golmanska imena mi padaju na pamet. Ruzic iz Celika i Bobic iz Slobode. Ako trazimo golmana oni su realan izbor u ovom trenutku. Za moderatora je Hrasno u pravu, ali ja bih sebe kandidovao
Od nasih su mi ova dvojica pala na pamet. Slobodan je i Piric samo komsije kazu da su ga zavrsili. Bilo bi dobro da im ga ukrademoHrasno1921 je napisao/la:Kakav Ruzic kakav Bobic, dovoditi golmane karinaskih ekipa tek tako nam uopste ne treba, jedino u slucaju da je vrhunski kvalitet a kod nas toga bas i nema puno, spominjao se Mladen Bozovic kojeg je nudio Edo Kurtagic ali aco rece ili nije istinit info. ili se krije do realizacije.
Ima na transfermarktu zanimljivih golmana sa nasih prostora koji su trenutno slobodni i traze klub, poput Milana Jovanica (31) bivseg golmana Vojvodine ili Nikole Stijakovica (27) bivseg golmana Kosica ...
Stoper nam je najbitniji. Jahic ce biti otjeran svakako, a svi znamo da je zadnja linija jako bitna.LjoZee je napisao/la:Mi mozemo dovesti boljeg stoper od Kosorica,ali trenutno ne moze. Ovaj zimski prelazni rok je najgori jer nema bas dobrih igraca koje mozes dovesti. Ostali smo na Bogicevicu,Boccaciniju(nije ni on siguran),Jahicu i Osmankovicu. Bas nam je odbrana postala problem. Ne bih dirao ni Vecu jer opet ne mozes dovesti boljeg trenutno,a i popravlja formu u zadnje vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, avalPacidoroP, Bing [Bot] i 163 gosta.