Njegovi postovi se uglavnom momentalno brišu... Jer da ih pročita neko bitan bombardovao bi nas komplet NATO...irfo je napisao/la:Dajte neke postove ovdje stavite od tog jacka, ne mogu da vjerujem da ima neko gori od raje sa prepucavanja
KANTA GODINE 2016 - High&Virtu4l
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: KANTA GODINE (2016) - ANKETA
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije valjda toliko strasnoDANTES je napisao/la:Njegovi postovi se uglavnom momentalno brišu... Jer da ih pročita neko bitan bombardovao bi nas komplet NATO...irfo je napisao/la:Dajte neke postove ovdje stavite od tog jacka, ne mogu da vjerujem da ima neko gori od raje sa prepucavanja

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Žene su sve kurve jer neće da sjedu kod kuće u švedskoj već rade, izlaze sa šveđanima umjesto sa pripadnicima svog naroda..MortemHz je napisao/la:Nije valjda toliko strasnoDANTES je napisao/la:Njegovi postovi se uglavnom momentalno brišu... Jer da ih pročita neko bitan bombardovao bi nas komplet NATO...irfo je napisao/la:Dajte neke postove ovdje stavite od tog jacka, ne mogu da vjerujem da ima neko gori od raje sa prepucavanja
Izrael treba uništiti i Jevreje pobiti. I kurde treba pobiti.
Neće da se ženi jer strankinju neće, vlahinju mu nena zabranila, bošnjakinje iz švedske ga neće(čudo baš), bošnjakinjama iz Bosne ne vjeruje hoće samo njegov pasoš i pare.
Strah ga je da mu crnci ne oženi nekog iz familije...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Švecku, ne nas.DANTES je napisao/la:Njegovi postovi se uglavnom momentalno brišu... Jer da ih pročita neko bitan bombardovao bi nas komplet NATO...irfo je napisao/la:Dajte neke postove ovdje stavite od tog jacka, ne mogu da vjerujem da ima neko gori od raje sa prepucavanja
Morebit' u Šveckoj.JackTheStripper je napisao/la:Kako me neki predstaviše, kao da sam iblis. Ja sam kamilica kakvih ima.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Gdje je pogrijesio?DANTES je napisao/la: Žene su sve kurve jer neće da sjedu kod kuće u švedskoj već rade, izlaze sa šveđanima umjesto sa pripadnicima svog naroda..
Izrael treba uništiti i Jevreje pobiti. I kurde treba pobiti.
Neće da se ženi jer strankinju neće, vlahinju mu nena zabranila, bošnjakinje iz švedske ga neće(čudo baš), bošnjakinjama iz Bosne ne vjeruje hoće samo njegov pasoš i pare.
Strah ga je da mu crnci ne oženi nekog iz familije...

Momka za forumasa godine, vi ste ovdje pobrkali pojmove. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Thetraphak1921
- Kontakt:
A nama Krleza pisao da je steta sto nas Karadzic nije sve pobio, pozelio nama da nam cetnici ponovo zapale Grbavicu, zatim jasno iskazao zaljenje jer Sarajevo nije sravnjeno, nestanak Sarajlija te meni porucio da ce me likvidirati na kucnom pragu. Sve su to razliciti postovi i to je samo jedan covjek. Sem toga, na proslogodisnjem glasanju jer pred sirokim forumskim auditorijem porucio meni da umjesto carsafa spavam na bombaba, a @pastrmka je dobio takodjer jednu zanimljivu, uglavnom vezanu za izbusenu lobanju. 
Prepucavanja odnose pobjedu.

Prepucavanja odnose pobjedu.

Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 21 dec 2016, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
Kako se zvao onaj sto je trazio broj od trenera Celika.

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Pacov?JFH9 je napisao/la:Kako se zvao onaj sto je trazio broj od trenera Celika.![]()
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=4500
Na ovo mislis? Na slijedecoj stranici je vrhunac.. Vjerovatno najveci blam u historiji foruma. Dva dana sam se smijao..
- Centre forward
- Kontakt:
Tetrapaka za forumaša godine. Bravo za avatar, ljudino.
Sve ostale koji svjesno il' nesvjesno propagiraju ideje SANU - i trajno odstranit' sa ovog, nazovi foruma.

Sve ostale koji svjesno il' nesvjesno propagiraju ideje SANU - i trajno odstranit' sa ovog, nazovi foruma.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
HAHAHahaha sad sam tek skonto da ova seljacina zivi u Svedskoj
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Da na to.Thetraphak1921 je napisao/la:Pacov?JFH9 je napisao/la:Kako se zvao onaj sto je trazio broj od trenera Celika.![]()
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=4500
Na ovo mislis? Na slijedecoj stranici je vrhunac.. Vjerovatno najveci blam u historiji foruma. Dva dana sam se smijao..

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Šta ako bude izjednačeno na kraju?Predlažem na šake par rundi live prijenos.Pošto su kante pošteno je da krvare za dres.
Kad ga Virto slozi uglavu, ovaj ce rec to je bio pseudokvaziudarac.SiamoNoi je napisao/la:Šta ako bude izjednačeno na kraju?Predlažem na šake par rundi live prijenos.Pošto su kante pošteno je da krvare za dres.

Nullius in verba
Pa ja cim ima neka nagrada ili trofej nema tu tuzlaka ni za lijeka.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
Nama je u cilju da idemo protiv kulta licnostisolinas je napisao/la:Pa ja cim ima neka nagrada ili trofej nema tu tuzlaka ni za lijeka.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Kakav je osjecaj kad se ne uspijevas izborit ni za titulu kante godine?solinas je napisao/la:Pa ja cim ima neka nagrada ili trofej nema tu tuzlaka ni za lijeka.
⭐
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Sasvim normalan. Pa navikli su da ne osvajaju.theboss_RD07 je napisao/la:Kakav je osjecaj kad se ne uspijevas izborit ni za titulu kante godine?solinas je napisao/la:Pa ja cim ima neka nagrada ili trofej nema tu tuzlaka ni za lijeka.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
solinas je napisao/la:Pa ja cim ima neka nagrada ili trofej nema tu tuzlaka ni za lijeka.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ako Virtual osvoji kantu godine, Sveti ce mu obradit obrve.
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.