Kakav čas u sutiranju??? Održali su nam čas u ofanzivnom skoku koje su hvatali i po 2-3 puta po napadu i naravno da mora neka i ući. Što meni govori da su nas uzeli zahvaljujući prestrašnim fizikalijama. Ili misliš da jedan Antunovic nebi dominirao još više nego njihova desetka npr. Da ima njegove fizikalije???kobe24 je napisao/la:Joj kad pocnete provlaciti tu pricu da su Francuzi monstrumi i da igraju samo na snagu, a ljudi nam odrzali cas i u sutiranju. Isto tako kad krene prica da su ovo jos djeca, a vecina puni 18 i 19 godina vrlo brzo. Ako do tad nisu naucili igrati kosarku, onda sigurno nece nikad ni nauciti.
Meni se, bez obzira na sve, Cerkezovic itekako svidja kao igrac. Upitna je njegova perspektiva u seniorskoj kosarci, ali bih ja bio presretan da mi u njemu imamo jednog Nikolu Kalinica. Visok je blizu 2m, nema taj atleticizam kao Kalinic, ali bi mozda u nekim drugim segmentima mogao biti i bolji od ovog. To su naravno neki moji snovi, mozda i nerealni, ali eto...
Ali tako je kako je, ljudi imaju izbora i to je to. Mi da smo imali 2 jača igrača, manje talentovana ali da znaju skočiti uzeli bi ih.
Npr. Dva Cerkezovica od 208-210cm.
Ali to je već šta bi bilo kad bi bilo.
---Džanan Musa---MVP