Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bhfanatic14
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la bhfanatic14 » 21 dec 2016, 19:15

Kapitenu hajmo danas po koji gol :bih:
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 21 dec 2016, 20:08

Koliko smo mi pokvaren narod to je nevidjeno. Vedad na svom FBu izjavi saucesce za nastradale u gradu u kojem zivi i nasi ga ljudi ispljuju u komentarima.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 21 dec 2016, 20:22

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Koliko smo mi pokvaren narod to je nevidjeno. Vedad na svom FBu izjavi saucesce za nastradale u gradu u kojem zivi i nasi ga ljudi ispljuju u komentarima.
Bolesnici :facepalm: ... kako su mu losi ovi saigraci, vedo sam bio da ide na gol i darida suta sa 25metara umjesto da gurne vedi koji bi sam iso na gol.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 21 dec 2016, 20:41

bhfanatic14 je napisao/la:
grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Koliko smo mi pokvaren narod to je nevidjeno. Vedad na svom FBu izjavi saucesce za nastradale u gradu u kojem zivi i nasi ga ljudi ispljuju u komentarima.
Bolesnici :facepalm: ... kako su mu losi ovi saigraci, vedo sam bio da ide na gol i darida suta sa 25metara umjesto da gurne vedi koji bi sam iso na gol.
Nevjerovatno, da sam ja trener odmah.bih ga zamijenio zbog bezobrazluka, pa ni Salah ne bude onako glup.
Malo prije je i Kalou imao.cistu situaciju za povratnu Vedadu iz prve, ali jok, dok on primi loptu pa malo.dribla i na.kraju je izgubi...puu.
A Vedo kao.kapiten samo.suti.umjesto.da galami...pogotovo Daridi

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 21 dec 2016, 20:52

hurem je napisao/la:
Nevjerovatno, da sam ja trener odmah.bih ga zamijenio zbog bezobrazluka, pa ni Salah ne bude onako glup.
Malo prije je i Kalou imao.cistu situaciju za povratnu Vedadu iz prve, ali jok, dok on primi loptu pa malo.dribla i na.kraju je izgubi...puu.
A Vedo kao.kapiten samo.suti.umjesto.da galami...pogotovo Daridi
Jest i druga situacija samo kalou iz prve da gurne on ceslja loptu Kao da namjerno neda...nemogu vjerovat kako su losi neznaju lopte da mu gurnu... a ko sto kazes najvise mi krivo on kapiten i nesta suti kao papak neki, tamo bi ja daridu zadavio sto loptu nije dao jer je bilo to za cisti go situacija. Zadnje utakmice igra hertha katastrofalno, nisu za gledat. . Najvise me nervira ovaj Kalou nakon ona 3gola sto je dao, samo smeta na terenu.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 21 dec 2016, 23:35

Stali su nam napadači zadnja dva tri kola i Džeko i VEdo

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 22 jan 2017, 14:54

Idemo danas bar jedan Leverkusenu zabiti!
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 22 jan 2017, 17:00

Auu sta sad promasi, zapravo odbrani mu golman.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 22 jan 2017, 22:49

Pivopija je napisao/la:Auu sta sad promasi, zapravo odbrani mu golman.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I ako mi je omiljen igrac on je danas krivac sto je zavrsilo 3-1 umjesto 2-2 ... ono se mora zabit sa 5metara imo je cijeli gol a on je tacno golmana u ruke pogodio..opuco je traljavo umjesto da to zakuca skolski... hertha je danas igrala katastrofalno ovako ako nastave nema nista od evrope !
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 29 jan 2017, 17:21

Ovo nije realno kako je hertha losa.. sta se desava sa momcadi Pala Dardaia ?? Ovo je grozno nije za gledat. Kakvi invalidi igraju u Bundesligi lustenberger,pekarik sta je ovo
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 30 jan 2017, 08:33

bhfanatic14 je napisao/la:Ovo nije realno kako je hertha losa.. sta se desava sa momcadi Pala Dardaia ?? Ovo je grozno nije za gledat. Kakvi invalidi igraju u Bundesligi lustenberger,pekarik sta je ovo
bili su dobro krenuli i sad neki pad odjednom

jako lose igraju
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 feb 2017, 19:33

Cudno, od povratka Kaloua kod njega vise nista ne ide. Vec 6 utakmica bez gola.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 feb 2017, 19:37

Ma takav je od kako je došao u Berlin, igra standardno uvijek, al' što se tiče golgeterskog učinka tu je toplo-hladno sistem.

Postigne koji gol u nekoliko utakmica, onda napravi seriju od više utakmica bez gola i tako u krug.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 04 feb 2017, 19:54

Raonffa je napisao/la:Ma takav je od kako je došao u Berlin, igra standardno uvijek, al' što se tiče golgeterskog učinka tu je toplo-hladno sistem.

Postigne koji gol u nekoliko utakmica, onda napravi seriju od više utakmica bez gola i tako u krug.

On je najbolji igrac ove herthe ! On u ove 3 utakmice u drugoj polusezoni je imo 1 sansu za postignut gol protiv leverkusena..znaci ponavljam jednu sansu !!!! Danas je Komentator o tome prico kako krila slabo uposlavaju Vedu, i da mu vrlo malo Sansi kreiraju. I reko je to da je par tekmi bez golova ali da je najvazniji igrac herthe i da nije do njega sigurno sto par tekmi nije zabio. Direktno je kritikovo stockera i kaloua kako upropaste dosta prilika i da slabo Vedu traze. Ko je gledo herthu ove 3 tekme vidio je da igraju grozno, esswein kalou Stocker pekarik neznaju ni jedan centrirat ono je neshvatljivo za profesionalce ovakvi nabacaji. Danas se vidilo i na vedi da kuha u sebi jer nema ni jedne upotrebljive lopte !
Zadnja izmjena: bhfanatic14, dana/u 04 feb 2017, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 04 feb 2017, 20:16

Vedo sjeba mi listic danas. Bio sam ubjedjen da danas zabijas al nista nazalost...
🔵⚪

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 feb 2017, 21:06

0oo0 je napisao/la:Vedo sjeba mi listic danas. Bio sam ubjedjen da danas zabijas al nista nazalost...
Mora se reci da je bio i bez suta na gol. Esswein je jednom sebicno reagovao, mogao mu je stvoriti 100% sansu. Vise srece drugi put. :D

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 04 feb 2017, 22:13

Goalgetter je napisao/la:
0oo0 je napisao/la:Vedo sjeba mi listic danas. Bio sam ubjedjen da danas zabijas al nista nazalost...
Mora se reci da je bio i bez suta na gol. Esswein je jednom sebicno reagovao, mogao mu je stvoriti 100% sansu. Vise srece drugi put. :D
Dobro poceo sezonu, ali se utisao. Uplasio sam se za Dzeku da ce mu se to desiti, da ce se "stisati", ali eto Vedo je umjesto njega umirio se
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 feb 2017, 22:14

JavierBosnia je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
Dobro poceo sezonu, ali se utisao. Uplasio sam se za Dzeku da ce mu se to desiti, da ce se "stisati", ali eto Vedo je umjesto njega umirio se
Ma dobro, da se ne "stisa" jedno vrijeme igrao bi u Bayernu, a ne u Herthi :P

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 feb 2017, 00:03

Raonffa je napisao/la:Ma takav je od kako je došao u Berlin, igra standardno uvijek, al' što se tiče golgeterskog učinka tu je toplo-hladno sistem.

On je najbolji igrac ove herthe ! On u ove 3 utakmice u drugoj polusezoni je imo 1 sansu za postignut gol protiv leverkusena..znaci ponavljam jednu sansu !!!! Danas je Komentator o tome prico kako krila slabo uposlavaju Vedu, i da mu vrlo malo Sansi kreiraju. I reko je to da je par tekmi bez golova ali da je najvazniji igrac herthe i da nije do njega sigurno sto par tekmi nije zabio. Direktno je kritikovo stockera i kaloua kako upropaste dosta prilika i da slabo Vedu traze. Ko je gledo herthu ove 3 tekme vidio je da igraju grozno, esswein kalou Stocker pekarik neznaju ni jedan centrirat ono je neshvatljivo za profesionalce ovakvi nabacaji. Danas se vidilo i na vedi da kuha u sebi jer nema ni jedne upotrebljive lopte !
Dobro ima i do toga sigurno, gledao sam ih protiv Leverkusena i Freiburga, loši su skroz. Vedo je igrač koji živi i umire od pomoći saigrača tj. obično od krilnih igrača svoje ekipe koji mu šalju loptu u šesnaesterac.

Zato nije toliko efikasan u reprezentaciji, mi naprosto nemamo krilo koji zna opasno centrirati u kazneni.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 08 feb 2017, 20:19

Da vidimo kako će večeras protiv Dortmunda u Kupu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10 i 13 gostiju.