Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Bayern - RB Leipzig x2 3,20(wwin) po ovoj kvoti se isplati probat u najgorem slucaju h 0:1 x 3,66(wwin)
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Još jedan tip što mi je "zapo" za oko, Bordo-Nica, Nica mora kiksati, a mislim da će baš večeras, s druge strane i Bordo mora proigrat i probat se priključit vrhu, 4 utakmice su bez pobjede. 2,60 odlična kvota! Ili 1x, odnosno domaćin daje gol oko 1,35 1,40 kvota, Nica sigurno neće pobijedit večeras, u to sam nešto ubjeđen 

100% sportski i krajnje opušten potpis.
U kost
Osmanlispor - Sanliurfaspor 1i3+ 2.15
Galatasaray - Tuzlaspor gdg 1.90
Bordeaux - Nice X i zg0-3 3.75
Deportivo - Betis 1i zg0-4 1.90
Bayern M. - RB Leipzig X i zg0-4 4.30
125.15
Hertha - Darmstadt 1i zg0-3 2.05
Monaco - Cean 1i4+ 2.25
Lyon - Angers 1i oba daju gol 3.00
Hoffenheim - Bremen 1 i oba daju gol 2.55
St.Etienne - Nancy 1 i zg0-4 2.30
81.15

Osmanlispor - Sanliurfaspor 1i3+ 2.15
Galatasaray - Tuzlaspor gdg 1.90
Bordeaux - Nice X i zg0-3 3.75
Deportivo - Betis 1i zg0-4 1.90
Bayern M. - RB Leipzig X i zg0-4 4.30
125.15
Hertha - Darmstadt 1i zg0-3 2.05
Monaco - Cean 1i4+ 2.25
Lyon - Angers 1i oba daju gol 3.00
Hoffenheim - Bremen 1 i oba daju gol 2.55
St.Etienne - Nancy 1 i zg0-4 2.30
81.15
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Jesi ti vidio prijatelju izostanke kod Bordoa?eedo je napisao/la:Još jedan tip što mi je "zapo" za oko, Bordo-Nica, Nica mora kiksati, a mislim da će baš večeras, s druge strane i Bordo mora proigrat i probat se priključit vrhu, 4 utakmice su bez pobjede. 2,60 odlična kvota! Ili 1x, odnosno domaćin daje gol oko 1,35 1,40 kvota, Nica sigurno neće pobijedit večeras, u to sam nešto ubjeđen

Tako blizu, a tako daleko.
Jesam, i bez obzira trpo na keca, imam neki **** filingCiva je napisao/la:Jesi ti vidio prijatelju izostanke kod Bordoa?eedo je napisao/la:Još jedan tip što mi je "zapo" za oko, Bordo-Nica, Nica mora kiksati, a mislim da će baš večeras, s druge strane i Bordo mora proigrat i probat se priključit vrhu, 4 utakmice su bez pobjede. 2,60 odlična kvota! Ili 1x, odnosno domaćin daje gol oko 1,35 1,40 kvota, Nica sigurno neće pobijedit večeras, u to sam nešto ubjeđen

100% sportski i krajnje opušten potpis.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Znaju ovakvi uletiti radnim danima kad se igraju lige
St Liege- Lokeren 1
Millwall- Charlton 1
Eupen- Cl Brugge 2
Inter- Lazio odg
Monaco- Caen odg
Hoffenheim- Werder odg3+
Bordeaux- Nice odg3+
Valencia- Leganes odg3+
Koef.: 140
St Liege- Lokeren 1
Millwall- Charlton 1
Eupen- Cl Brugge 2
Inter- Lazio odg
Monaco- Caen odg
Hoffenheim- Werder odg3+
Bordeaux- Nice odg3+
Valencia- Leganes odg3+
Koef.: 140
- rob do bagro
- Kontakt:
Steta haveru jbg, proslo ali obrnutobugojanac1234 je napisao/la:Varzim - Fafe 1/2 .. neki osjecaj kvota 41
Zenska odbojka AO - Hapoel 1 1.70 ( pticica sapnula, slaze li ima da bude zadavljena )

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ne znam zbog cega ali mi je Hertha veceras toliko sumnjivaAlminjo99 je napisao/la:Danas Hertha 1,6, Monaco h1 1,70 i Njemačka u18 1.45..po meni ziceri

075
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Hertha za žrtve u Berlinu igra
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Par riječi za Euroligu danas:
Ekpe Udoh 12.5 over
Startni centar koji me uvijek kontrira, pa eto i vi koji ga planirate igrat kontru mi pucajte. Večeras ima relativno lagan zadatak protiv reketa Doguša koji osim Erdena nemaju igrača koji Udoha može branit. Ono što još ide u prilog ovom paru da jedini kvalitetan defender na poziciji centra M.Slaughter je povrijeđen i neće nastupati večeras, a također i Veseli je imao povredu pa je pitanje kakvo će njegovo stanje večeras biti. Svakako Ekpe igra 30+ minuta, ako eventualn Veseli ne nastupi provest će 35+.
Chris Singleton 11.5 over
Kako je došao Kenni Gabriel evo i njega spustiše sa 13.5 jer ima sve manje loptu u rukama. Ali večeras također ima lagan zadatak reket Milana. Njega malo koji centar u Europi može da brani, a ove sezone igra jako dobro, pogodi i koju tricu, a ima i Kalatesa koji mu namjesti par zicera.
S. Larkin 15.5 over
Majstor u redovima Baskonije danas igra protiv Barce koja je jako loša na branjenju ove pozicije. Danas ponovo za Baskoniju nema Barganinija koji je trošio jako puno lopti pa će Larkin koju više ispaliti. Nadam se da će ponovo pružiti partiju kao protiv Uniksa i svakako da su igrači Baskonije odmorniji jer nisu igrali za vikend u Ligi, dok je Barca jedva dobila Juventut.
T.Rice 15.5 under
Under- over, over-under, danas ga ponovo pratim underom. Jer ono protiv Efesa stvarno je bilo čudno, ali tada nije igrao Navaro. Danas će igrati i Navaro i Oleson i Renfroe i Rice vidim ponovo na nekih 25 minuta. Svakako da će ispaliti veliki broj šuteva, ali pošto mislim da bi ova utakmica mogla biti u underu poena jer i Baskonija zna da odigra tako utakmice pogotovo pred svojim navijačima, mislim da bi se i Rice mogao uklopiti u ovaj under.
Ekpe Udoh 12.5 over
Startni centar koji me uvijek kontrira, pa eto i vi koji ga planirate igrat kontru mi pucajte. Večeras ima relativno lagan zadatak protiv reketa Doguša koji osim Erdena nemaju igrača koji Udoha može branit. Ono što još ide u prilog ovom paru da jedini kvalitetan defender na poziciji centra M.Slaughter je povrijeđen i neće nastupati večeras, a također i Veseli je imao povredu pa je pitanje kakvo će njegovo stanje večeras biti. Svakako Ekpe igra 30+ minuta, ako eventualn Veseli ne nastupi provest će 35+.
Chris Singleton 11.5 over
Kako je došao Kenni Gabriel evo i njega spustiše sa 13.5 jer ima sve manje loptu u rukama. Ali večeras također ima lagan zadatak reket Milana. Njega malo koji centar u Europi može da brani, a ove sezone igra jako dobro, pogodi i koju tricu, a ima i Kalatesa koji mu namjesti par zicera.
S. Larkin 15.5 over
Majstor u redovima Baskonije danas igra protiv Barce koja je jako loša na branjenju ove pozicije. Danas ponovo za Baskoniju nema Barganinija koji je trošio jako puno lopti pa će Larkin koju više ispaliti. Nadam se da će ponovo pružiti partiju kao protiv Uniksa i svakako da su igrači Baskonije odmorniji jer nisu igrali za vikend u Ligi, dok je Barca jedva dobila Juventut.
T.Rice 15.5 under
Under- over, over-under, danas ga ponovo pratim underom. Jer ono protiv Efesa stvarno je bilo čudno, ali tada nije igrao Navaro. Danas će igrati i Navaro i Oleson i Renfroe i Rice vidim ponovo na nekih 25 minuta. Svakako da će ispaliti veliki broj šuteva, ali pošto mislim da bi ova utakmica mogla biti u underu poena jer i Baskonija zna da odigra tako utakmice pogotovo pred svojim navijačima, mislim da bi se i Rice mogao uklopiti u ovaj under.
Tako blizu, a tako daleko.
jedan tiketić ako uleti neka uleti 

Fiorentina - Napoli
Zbroj golova (3.5) u regularnom vremenu?
Tip:Manje 1,46
Crvena Zvezda - Real Madrid
Konačni pobjednik, uključujući produžetke
Tip:2 1,29
Sporting Braga - Moreirense
Regularno vrijeme 1 X 2
Tip:1 1,54
El Jaish SC - Al Sadd
Zbroj golova (2,5) u regularnom vremenu?
Tip:Više 1,50
Broj opklada:4
Ukupna koeficijent 4,35
Mogući dobitak 21,75 €
Ulog
5€
Brzi me na grijeh natjera opet
ovo cu nekad danas uplatiti
Zbroj golova (3.5) u regularnom vremenu?
Tip:Manje 1,46
Crvena Zvezda - Real Madrid
Konačni pobjednik, uključujući produžetke
Tip:2 1,29
Sporting Braga - Moreirense
Regularno vrijeme 1 X 2
Tip:1 1,54
El Jaish SC - Al Sadd
Zbroj golova (2,5) u regularnom vremenu?
Tip:Više 1,50
Broj opklada:4
Ukupna koeficijent 4,35
Mogući dobitak 21,75 €
Ulog
5€
Brzi me na grijeh natjera opet

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Nisi karakter 

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
**** karakter koji nije labilangonzales je napisao/la:Nisi karakter
Nullius in verba
Prvi tiket:
El Jaish 3+
Braga 1
Roma 1
Drugi tiket nemam pojma sta sam odigrao od igraca za euroligu
cisto na osjecaj
Guler vise
Colom vise
Lojeski vise
Ako prodje prodje
El Jaish 3+
Braga 1
Roma 1
Drugi tiket nemam pojma sta sam odigrao od igraca za euroligu

Guler vise
Colom vise
Lojeski vise
Ako prodje prodje

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
Palermo 1
Dobra kvota na domacina. Igraju sa direktnim konkurentom za opstanak. Koliko god loši bili gosti su gori. Red je i da pobjede pred domacom publikom. Do sad osam tekmi osam poraza. Sto je previse previse je.
Dobra kvota na domacina. Igraju sa direktnim konkurentom za opstanak. Koliko god loši bili gosti su gori. Red je i da pobjede pred domacom publikom. Do sad osam tekmi osam poraza. Sto je previse previse je.
može li ovaj Lull 17 +?
Ne igraju Rudi i Rendolf ostaje ovaj čarobnjak da POTEGNE

Ne igraju Rudi i Rendolf ostaje ovaj čarobnjak da POTEGNE

zdravko mamić maminjo institucija balkanska!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.