Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
pih, ubiše i ovaj link
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Džeko je danas kapiten i upravo je imao šansu za gol. Dobro se oslobodio i opucao lijevom nogom ali ga je golman bio pročitao. Samo naprijed, Edine! 

Mislim da ovaj link radi:
http://www.iraqgoals.tv/ch6.html
Gol za 1-0: Simon Kjær. Prelijep gol glavom. Tehnički lijepo izveden. Nije bio nešto pokriven, ali... Mislim da je Wolfsburg ugrabio zlato s ovim momkom.

Mislim da ovaj link radi:
http://www.iraqgoals.tv/ch6.html
Gol za 1-0: Simon Kjær. Prelijep gol glavom. Tehnički lijepo izveden. Nije bio nešto pokriven, ali... Mislim da je Wolfsburg ugrabio zlato s ovim momkom.
Zadnja izmjena: edina, dana/u 24 jul 2010, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
Definitions belong to the definers, not the defined
a oni na obn-u rekose da je prebacen u b-tim, haman prije 20 minuta... lol >;< ccc
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
- majestic24
- Kontakt:
Ko je zabio gol za Wolfsburg??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
@ edina
Danke za link
Danke za link

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Kjaermajestic24 je napisao/la:Ko je zabio gol za Wolfsburg??
glupost za hrabre je sebičan lijek
- majestic24
- Kontakt:
Edina hvala za odgovor
Neznam zasto na kladionicu ovoliko potcjenjuju vukove. Imaju uz Bayern najaci tim.

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Eno momak skoro jajima dao gol.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
e ebem mu, ja taman udje u link i izvali se reko da gledam tekmu, kad sudija svira kraj prvog pol

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Edina Van Bastenmajestic24 je napisao/la:Edina hvala za odgovor![]()
Neznam zasto na kladionicu ovoliko potcjenjuju vukove. Imaju uz Bayern najaci tim.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 24 jul 2010, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dzeko se i dalje bori
bgm Wolfsburg nije uopste los ove sezone. Dzeko,Cicero,Kjaer,Misimovic,Mandzukic..
ekipa za respekt,sigurno da ce se boriti za sam vrh
PS:jeste primjetili nasu zastavu an tribinama
bgm Wolfsburg nije uopste los ove sezone. Dzeko,Cicero,Kjaer,Misimovic,Mandzukic..

@Hairlija: Nema na čemu. Jest lijepo opet vidjeti Džeku na terenu...
Radovao se pravo kad je Danac dao gol, priđe mu i zagrli ga, smije se... Dijamant je dijamant...
@majestic24: Nema na čemu. Veze nemam o kladionicama
ali Wolfsburg je ugrabio jednog od najvećih defanzivnih talenata po mom mišljenju (na stranu debakl Danaca na SP-u ali ovaj mali je kvalitet). Ove sezone su ispravili puno grešaka koje su napravili protekle. Mislim da imaju tim koji se može takmičiti za sami vrh. Naravno, mene zanima samo da Edin igra dobro i da se sačuva ozljeda prije svega a ovo stanje s Ulijem će se aBd već nekako riješiti...
"Dijamant je najtvrđi mineral u prirodi. Dijamant se, zbog svoje tvrdoće, koristi kao alat za rezanje, bušenje, brušenje i poliranje..." protivničkih golova.

Radovao se pravo kad je Danac dao gol, priđe mu i zagrli ga, smije se... Dijamant je dijamant...
@majestic24: Nema na čemu. Veze nemam o kladionicama

"Dijamant je najtvrđi mineral u prirodi. Dijamant se, zbog svoje tvrdoće, koristi kao alat za rezanje, bušenje, brušenje i poliranje..." protivničkih golova.

Zadnja izmjena: edina, dana/u 24 jul 2010, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
- majestic24
- Kontakt:
Zaboravio si na Fridricha i mogucnost da dovedu GatusaHairlija je napisao/la:Dzeko se i dalje bori
pa i neki dan protiv panathanaikosa bila je nasa zastava, igralo se na nekom malom stadionu, neam pojma ciji jeHairlija je napisao/la:Dzeko se i dalje bori

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Gdje im prenos, na ovom liknu na kojem je bilo prvo poluvrijeme sada je "pikado" ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Elegant je napisao/la:Gdje im prenos, na ovom liknu na kojem je bilo prvo poluvrijeme sada je "pikado" ?
Pa pauza,bit ce ponovo kad pocne 2 pol.

ebo im pikado mater 

koliko zavrsise vukovi?

Dvije tekme po 1:0 u ovom mini-turniru i Dijamant
zabio!
"In dem tiefen Rasen schien kein flüssiger Spielaufbau mehr möglich, als Edin Dzeko doch noch das Tor erzielte. Nach schöner Vorarbeit von rechts durch Alexander Esswein schloss der Stürmer clever und gegen die Laufrichtung des Torwarts zum 1:0 (42.) ab. Damit holte sich der VfL den Turniersieg, vor dem FC Ingolstadt und dem FC Augsburg."
"Dijamant je najtvrđi mineral u prirodi. Dijamant se, zbog svoje tvrdoće, koristi kao alat za rezanje, bušenje, brušenje i poliranje..."
protivničkih golova.

"In dem tiefen Rasen schien kein flüssiger Spielaufbau mehr möglich, als Edin Dzeko doch noch das Tor erzielte. Nach schöner Vorarbeit von rechts durch Alexander Esswein schloss der Stürmer clever und gegen die Laufrichtung des Torwarts zum 1:0 (42.) ab. Damit holte sich der VfL den Turniersieg, vor dem FC Ingolstadt und dem FC Augsburg."
"Dijamant je najtvrđi mineral u prirodi. Dijamant se, zbog svoje tvrdoće, koristi kao alat za rezanje, bušenje, brušenje i poliranje..."

-
- Kontakt:
Izgleda da je ovo najbolje za Dzeku,to jest ostati jos jednu sezonu ali u superambicioznom i jakom Wolfsburgu..
Evo gledam Juventus, Milan i Man City..ne zna se ko je gori od njih...Svi gube ove pripremne utakmice...Nema nista od tih ekipa, nece to niko posloziti do kraja sezone...Stoga je bolje da Dzeko rutinski odigra jos jdnu sezonu u Wolfsburgu koji bi realno trebao zavrsiti medju prve 4 ekipe na kraju...Dzeko zabije preko 20 komada i lagano se prosdaje gdje zeli, komotno za cifru predko 50 miliona i svi ce biti zadovoljni......
Evo gledam Juventus, Milan i Man City..ne zna se ko je gori od njih...Svi gube ove pripremne utakmice...Nema nista od tih ekipa, nece to niko posloziti do kraja sezone...Stoga je bolje da Dzeko rutinski odigra jos jdnu sezonu u Wolfsburgu koji bi realno trebao zavrsiti medju prve 4 ekipe na kraju...Dzeko zabije preko 20 komada i lagano se prosdaje gdje zeli, komotno za cifru predko 50 miliona i svi ce biti zadovoljni......
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 17 gostiju.