Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Jakobsen91
- Kontakt:
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Ma Gegic opet najbolji, Musa obozava otvoren teren kakav ima protiv Finaca, briljira u napadu, ali u odbrani malo glumi Hardena.
Gegic 9 pts 4 ukradene 2 skoka 1 asist (
). Brze ruke u odbrani, daje kontru za Musu, ovaj pokusava 2+1 dolazi jos Finaca i tournover. Spoji Marica s kosem samo treba zakucat, ovaj napravi tournover. Jos su bila 2 dobra pasa za Marica, al ovaj se nije snasao. Nakon jedne finte strasan pas za Cerkezovica, problem je sto je i Cerkez nasjeo na fintu.
Talic i Campara sami na sutu, promasise. Brat bratu mogao je imati bar 6-7 asistencija. Sto se odbrane tice, dovoljno je reci da jedan od najboljih strijelaca turnira Maxhuni, ima samo 2 pts.

Gdje je problem?! Ne moze on i asistirati i davati koseve umjesto ovih kojima namjesti zicer. Masu pasova su mu upropastili svojim glupostima, Maric prije svih, a i Musa je jednu. Gegic po meni igra vrlo zrelu kosarku i ja uzivam gledati kako on igra.elamalakia je napisao/la:Gegic i pasovi
Musa pokazao da sa lahkocom igra protiv ovih fizicki hendikepiranih reprezentacija i da ih moze natrpati kako pozeli. Problem je kad nalete Francuzi i ekipe slicne njima. Iz tog razloga ce morati poraditi na desnom ulazu i na sutu, pa da bez problema moze prilagoditi napadacki arsenal svakom profilu protivnika. Ja ni najmanje ne sumnjam u njega. Treba ovo mirno zavrsiti i konstantno drzati 15ak poena razlike, jer ovi uvijek mogu uci u neku ludu seriju pogadjanja trojki. Ovi opet prikazuju 35-45, a i na ss.ba stoji taj rezultat?!

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Martinez8 je napisao/la:Ja, u cemu je problem?dinoo je napisao/la:"Finci su napravili brzu seriju od 4:0 i na odmor se odlazi sa deset poena prednosti za nas"
stoji u zivom prenosu ss.ba ccccc zemljo otvori se!!!

nema problema...vjerovatno će prvi post u drugom poluvr. biti "mi smo napravili još bržu seriju i sada je opet +14"Martinez8 je napisao/la:Ja, u cemu je problem?dinoo je napisao/la:"Finci su napravili brzu seriju od 4:0 i na odmor se odlazi sa deset poena prednosti za nas"
stoji u zivom prenosu ss.ba ccccc zemljo otvori se!!!

Ovaj sto grafiku vodi, nije normalan
i jucer nas je **** u zdrav mozak

- elamalakia
- Kontakt:
Sve to stoji, momak zuri previse, ima problem sa pregledom igrom. Meni se svidja sto zna povuci i sto je atleta, vjerovatno jedan od boljih na citavom turniru.kobe24 je napisao/la:Gdje je problem?! Ne moze on i asistirati i davati koseve umjesto ovih kojima namjesti zicer. Masu pasova su mu upropastili svojim glupostima, Maric prije svih, a i Musa je jednu. Gegic po meni igra vrlo zrelu kosarku i ja uzivam gledati kako on igra.elamalakia je napisao/la:Gegic i pasovi
Musa pokazao da sa lahkocom igra protiv ovih fizicki hendikepiranih reprezentacija i da ih moze natrpati kako pozeli. Problem je kad nalete Francuzi i ekipe slicne njima. Iz tog razloga ce morati poraditi na desnom ulazu i na sutu, pa da bez problema moze prilagoditi napadacki arsenal svakom profilu protivnika. Ja ni najmanje ne sumnjam u njega. Treba ovo mirno zavrsiti i konstantno drzati 15ak poena razlike, jer ovi uvijek mogu uci u neku ludu seriju pogadjanja trojki. Ovi opet prikazuju 35-45, a i na ss.ba stoji taj rezultat?!
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- BenjooJutub
- Kontakt:
Koliko je samo Gegic napredovao u Bayernu, pravi moderni play, nesto kao Satoransky. Masina je.
- ASD
- Kontakt:
S onim blokadama malo vuce i na Diamantidisa.BenjooJutub je napisao/la:Koliko je samo Gegic napredovao u Bayernu, pravi moderni play, nesto kao Satoransky. Masina je.
ova grafika je tako programirana da se ne moze vratiti rezultat, barem tako turci ne znaju. pa onda cekaju da ekipa stigne do tog broja poena ili prebaci kako bi nadodali. oduzimati ne znaju kad pogrijese u dodavanju poena.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ne bih da pretjerujem, ali najslicniji je Westbrooku. Nema sut kao ni Westbrook, atleta je, dijeli asistencije i skace. Sinoc je skoro imao triple double protiv Francuza. Igrac u kojeg najvise vjerujem od svih u juniorima.ASD je napisao/la:S onim blokadama malo vuce i na Diamantidisa.BenjooJutub je napisao/la:Koliko je samo Gegic napredovao u Bayernu, pravi moderni play, nesto kao Satoransky. Masina je.
@BenjooJutub
samo polako
samo polako

- BenjooJutub
- Kontakt:
Pa realno, iz ove generacije neko mora iskociti. Svi ocekuju Musu, a ne bi me cudilo da Gega to bude, ima neku drskost, bezobrazluk.. Dok je Musa placipi*ckalumani je napisao/la:@BenjooJutub
samo polako

Momak ima izvandredan pregled igre, pa jesi ti gledao ove utakmice uopšteelamalakia je napisao/la:Sve to stoji, momak zuri previse, ima problem sa pregledom igrom. Meni se svidja sto zna povuci i sto je atleta, vjerovatno jedan od boljih na citavom turniru.kobe24 je napisao/la:Gdje je problem?! Ne moze on i asistirati i davati koseve umjesto ovih kojima namjesti zicer. Masu pasova su mu upropastili svojim glupostima, Maric prije svih, a i Musa je jednu. Gegic po meni igra vrlo zrelu kosarku i ja uzivam gledati kako on igra.elamalakia je napisao/la:Gegic i pasovi
Musa je vec iskocioBenjooJutub je napisao/la:Pa realno, iz ove generacije neko mora iskociti. Svi ocekuju Musu, a ne bi me cudilo da Gega to bude, ima neku drskost, bezobrazluk.. Dok je Musa placipi*ckalumani je napisao/la:@BenjooJutub
samo polako

Al je sut katastrofa, pa stavi ih ujutro pola sata samo neka sutaju svaki dan, i nadoće to valjda jednom, takodjer Gegic maestralan, sad kad dodje u Muenchen nek popravlja sut sto vise i odlican igrac
zasto se ne javlja izvjesni Peppermint (pitanje je retoricko)
neka se udavi u vlastitoj zlobi i zavisti :salut:
neka se udavi u vlastitoj zlobi i zavisti :salut:
Musa prije 3 mjeseca pokazao da moze biti itekako koristan seniorskoj reprezentaciji i onda ovdje nekolicina strucnjaka pise kako necija karijera ne ide dobrim smjerom i da cemo tesko imati dobrog seniora iz ove generacije. Zbog ovog turnira 

-
- Kontakt:
Šta sve likovi napisaše juče
fuj, samo znamo pljuvat'
Sve sami košarkaški stručnjaci

Sve sami košarkaški stručnjaci

Zadnja izmjena: SlobodaTuzla1919, dana/u 21 dec 2016, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Musa nasa verzija Duranta
Gegic nasa verzija Jamesa

Gegic nasa verzija Jamesa