Jakog li kupa (kladionicarski kup u kojem je u ljetnom periodu svako imao pravo nastupa) ili onaj mitropa koji je i Iskra Bugojno osvojila, u kupu UEFA/EL ili kupu sampiona/LŠ nemate ni jedan nastup ni u pretkolu cak.avenija je napisao/la:zagor1987 je napisao/la:Hajde debilu jedan ne pametuj qurac ste vi a ne divovi kad vas drugi budi dizali tad ste divovi a dok sami sebe dizete bit ce te qurcevi ..Dojebali se hsv i slicnih ekipa pa debilu Celik je u finalu intertoto kupa pobjedio fiorentinu a koga je sve pobjedio do finala smijesno je i pisati.Vi ste igrali sa HSV jbg izvini.avenija je napisao/la: Sine tad je Zrinjski igro 5 ligu a vi drugu,i imali ste zajedno sa Slobodom 0 trofeja a mi sa Man Utd,Hsv i imali 2 titule bivse Juge jel ti jasnije? Klubovi ne postoje od 90 te godine
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Osttribine
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Sine down pipe kontas? Radioaktivni kuci pa tako pricaj,propadnite koga boli k skoro svake godine igramo evropu a vi propadnite koga zaboli. 2 puta play off EC i jednom LP je za ovu kantu od lige uspjeh sto sanjat mozete o titulama bivse Juge necemo ni pricat,a Man Utd je jad od ekipe hahah HSV tad sila bio itd a ti kuci pa svojima tako pricaj seljoberu. I seljoberu procitaj u kojem kolu se sa Man igrali,mi nismo te seljacke kupove igrali jer smo isli ko sampioni u evropu,tj sine isli smo ko sampioni pored Zvezde,Partizana itdavenija je napisao/la:Hajde debilu jedan ne pametuj qurac ste vi a ne divovi kad vas drugi budi dizali tad ste divovi a dok sami sebe dizete bit ce te qurcevi ..Dojebali se hsv i slicnih ekipa pa debilu Celik je u finalu intertoto kupa pobjedio fiorentinu a koga je sve pobjedio do finala smijesno je i pisati.Vi ste igrali sa HSV jbg izvini.zagor1987 je napisao/la:Sine tad je Zrinjski igro 5 ligu a vi drugu,i imali ste zajedno sa Slobodom 0 trofeja a mi sa Man Utd,Hsv i imali 2 titule bivse Juge jel ti jasnije? Klubovi ne postoje od 90 te godineavenija je napisao/la:Ako su divovi ravnopravni za Dinamom i Zvezdom sta su onda Zrinjski i Zeljo ? Barcelona , Real ??
Da ste kojim slucajem vi u finalu pobjedili fiorentinu pa bio to bajramski turnir danas bi se taj dan obiljezavao kao nesto divovsko nesto najvece u hiatoriji bh fudbala ali posto je neko drugi to je pijacaraki kup pred 30 40 hiljada gledaoca protiv Sparte Praga Salzburga Fiorentine i slicno.Mitomani.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Mi smo pobjedili Genka,Levskog,Helsinborga,Sigmu,Atromitos itd drzali se sa Borusijom prvu tekmu odlicno Cluj nas izbacio jer su ih vile pronosale i izbacili nas a inace grupa je te godine bila blizu,i to sve poslije rata eto da se ne vracamo u prije rata jer titule bivse Juge izgleda su smjesne. Mi smo znaci 0 vi ste mjerilo BH fudbala hahaavenija je napisao/la:Da ste kojim slucajem vi u finalu pobjedili fiorentinu pa bio to bajramski turnir danas bi se taj dan obiljezavao kao nesto divovsko nesto najvece u hiatoriji bh fudbala ali posto je neko drugi to je pijacaraki kup pred 30 40 hiljada gledaoca protiv Sparte Praga Salzburga Fiorentine i slicno.Mitomani.
- Osttribine
- Kontakt:
Mi smo igrali 1/8 finala kupa šampiona kao šampioni Jugoslavije što je svakako vaznije od kladionicarskog kupa kakav je intertoto, kao sto mu i samo ime kaze, 90-tih godina je UEFA priznala taj kup i pobjednik tog kupa je imao pravo nastupa u pazi sad, prvom kolu kupa Uefa, eto toliko je bitan taj kup. I koliko znam vi ste u dva navrata osvojili Mitropa kup, a u intertotu kada ste igrali, igralo se po sistemu 7 grupa i Celik je bio pobjednik jedne grupe, ali se nije razigravalo dalje do finala, to je tek kasnijih godina doslo, ima to na internetu, mrsko mi sad traziti. Ako grijesim neka me ispravi neko, neka zalijepi link.
-
- Kontakt:
Nemojte ozracene, ovo su im posljednji trzaji...ja im halalim 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Kakva je to lokacija, đe Rosenheim ?belosevic28 je napisao/la:Nemojte ozracene, ovo su im posljednji trzaji...ja im halalim
19091921
- TobeYarabi
- Kontakt:
belosevic28 je napisao/la:Nemojte ozracene, ovo su im posljednji trzaji...ja im halalim
torbica nocima ne spava. ne može se prazna stomaka u krevet. odi čika sariel da piii teeeee
pa kad se navikne na kalorije biti će i meske no sikiriki .

pa kad se navikne na kalorije biti će i meske no sikiriki .

Dolazimo do zaključka da su radioaktivni čak i gluplji od naših dobrih prijatelja Tuzlaka, samo se manje eksponiraju pa to ne dolazi do izražaja.
Šta kaže forumski auditorij, da li BadrHari zaslužuje da mu se dodijeli titula "kompjuter" i da tim činom bude lansiran u samu kremu foruma, a tu su još, pored forumaša iz Tz, i Indir i Suljo?
Šta kaže forumski auditorij, da li BadrHari zaslužuje da mu se dodijeli titula "kompjuter" i da tim činom bude lansiran u samu kremu foruma, a tu su još, pored forumaša iz Tz, i Indir i Suljo?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Šznica bi da dodjeljuje titule, miki, sto je babi milo to joj se i snilo 

I ti puno ove otisli-smo-s-ovog-foruma-al-zamalo shvataš previše za ozbiljnoSariel je napisao/la:Šznica bi da dodjeljuje titule, miki, sto je babi milo to joj se i snilo
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ma javice se i oni ko i tuzlaci cim im dodje neki kamiondzija,cim budu treci na tabeli,izace iz rupa kao i uvijek i neku svoju pricu ce pocet,a 30 godina unazad ce prestat gledat,pocece da racunaju od 2017shzna je napisao/la:Dolazimo do zaključka da su radioaktivni čak i gluplji od naših dobrih prijatelja Tuzlaka, samo se manje eksponiraju pa to ne dolazi do izražaja.
-
- Kontakt:
tako je malizagor1987 je napisao/la:Ma javice se i oni ko i tuzlaci cim im dodje neki kamiondzija,cim budu treci na tabeli,izace iz rupa kao i uvijek i neku svoju pricu ce pocet,a 30 godina unazad ce prestat gledat,pocece da racunaju od 2017shzna je napisao/la:Dolazimo do zaključka da su radioaktivni čak i gluplji od naših dobrih prijatelja Tuzlaka, samo se manje eksponiraju pa to ne dolazi do izražaja.
slišmiš?wobly92 je napisao/la:I ti puno ove otisli-smo-s-ovog-foruma-al-zamalo shvataš previše za ozbiljnoSariel je napisao/la:Šznica bi da dodjeljuje titule, miki, sto je babi milo to joj se i snilo

zanimljivo. inace vi boravite na forumima od 1944te? neeeehhh nema saMse, al teoretskezagor1987 je napisao/la:Ma javice se i oni ko i tuzlaci cim im dodje neki kamiondzija,cim budu treci na tabeli,izace iz rupa kao i uvijek i neku svoju pricu ce pocet,a 30 godina unazad ce prestat gledat,pocece da racunaju od 2017shzna je napisao/la:Dolazimo do zaključka da su radioaktivni čak i gluplji od naših dobrih prijatelja Tuzlaka, samo se manje eksponiraju pa to ne dolazi do izražaja.

tuce hrasno ne odustaje..
Al još noću sjenke dvije
Po dolini blude toj;
I ponoćni čas kad bije,
Braća počnu krvav boj.

Al još noću sjenke dvije
Po dolini blude toj;
I ponoćni čas kad bije,
Braća počnu krvav boj.

uuuuuuuuuuuu
prijetnja!
prijetnja!
Sariel sta to cujem Dinokio vas tuzio? Jel moguce da je afera punac propala?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
a cujes velis? anadr insajder vanZeljo92 je napisao/la:Sariel sta to cujem Dinokio vas tuzio? Jel moguce da je afera punac propala?

kako grijaci za beton?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.