Ima Varteks odijela, samo Varteks odijelo + resto kesa na Levi´sFederer17 je napisao/la:Eh, i Varteks svakako moze proci, samo kupi kakvu kosulju, ipak hoces svecanije da se obuces.Heller je napisao/la:
Kontam izmajmunisat varteks i cipele i dvoje tole levis i neku majicu
Npr.
Mada ja u takvim prilikama preferiram nesto kao ovaj brat, samo bih druge pantole..![]()
Evo jedna i za @Monogola![]()
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma otiđi u Massimo Dutti, ako već imaš keš.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jesam sve je regularno prošlo. Duksericu naručio L, taman ko krojena, dok sam prsluk ja malo fulao bolje bi mi bilo M, ali i L može proći.Bosniacum Lilium je napisao/la:Jesi zadovoljan kvalitetom? Velicina ispravna?Civa je napisao/la:FactCool ima jako fina sniženja odjeće. Naručio prije 2 dana duksericu i prsluk danas stigli![]()
Ako se već odlučite uzimati, artikli kod kojih piše 72h njih imaju na stanju u skladištu u Sarajevu i odmah ih šalju, dok ove ostale moraju naručit.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čekat ću ovih dana još 2-3 majice kratkih rukava naručiti i eventualno još kakav duks, raja baš brzo kupi ovo sa akcija.
A i drug mi je isto tako kupio prsluk i duksericu i njemu sve regularno došlo.
I kupovina iznad 50 KM = besplatna dostava.
Tako blizu, a tako daleko.
Duxerice i trenerke da nisu plaho skupe i da nije sportvision? 

WaikkikiLakoste je napisao/la:Duxerice i trenerke da nisu plaho skupe i da nije sportvision?

100% sportski i krajnje opušten potpis.
Jel ko kupovo ikad ista iz Đak Sporta
http://www.djaksport.ba/hummel-muski-cl ... ood-n31304
metar jeftinih stvari nekih ima finih popusta pa mi sumnjivo
Nullius in verba
Ja bih da ti se zahvalim na linku, čini mi se da je original duks a L mi tamanHeller je napisao/la:Jel ko kupovo ikad ista iz Đak Sporta

Oni su bili oficijelni uvoznici Hummela za Srbiju, tek sad vidim da rade i ovdje, vjerovatno su u 5 deka sa ostalim radnjama ovdje, a što se originalnosti tiče uvijek možeš progooglati broj artikla da se uvjeriš u istu...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
2 trenerke odma naručujem, ne mogu ne valjat za ove pareHeller je napisao/la:Jel ko kupovo ikad ista iz Đak Sporta

100% sportski i krajnje opušten potpis.
Ima li negdje da se kupi fin i jeftin sako, onako za ljepšeg vremena, nešto što može uz tene ( konkretno Stan Smith ) i farmerice?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Jel neko bio u Kotonu ovih dana, jel počelo sniženje na sve proizvode?
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
https://www.wish.com/
jel iko kupovao sa ove stranice ? Imal dodatnih troskova carina i to ? Koliko izadje ? Hvala
jel iko kupovao sa ove stranice ? Imal dodatnih troskova carina i to ? Koliko izadje ? Hvala
!
87,5 KM Patike, Duks i dvije majice vidjecemo kakvi sueedo je napisao/la:2 trenerke odma naručujem, ne mogu ne valjat za ove pareHeller je napisao/la:Jel ko kupovo ikad ista iz Đak Sporta
metar jeftinih stvari nekih ima finih popusta pa mi sumnjivo![]()

Gdje u Sa mogu pantole na fazon 501 uzet, puno je 180 za Levi´s kako mogu biti toliko skupe

Nullius in verba
legit su oni, imas radnju u Doboju, rodjak ljetos pokupio Roshe run kod njih na snizenju do dzaba
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bilo i proslo, ceka se novoDex je napisao/la:Jel neko bio u Kotonu ovih dana, jel počelo sniženje na sve proizvode?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bio sam neki dan, al sniženo, samo ono što je u julu došlo ko novo.Valjda i ovaj Božić nas Koton pogledaBosniacum Lilium je napisao/la:Bilo i proslo, ceka se novoDex je napisao/la:Jel neko bio u Kotonu ovih dana, jel počelo sniženje na sve proizvode?

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ja razmisljam da skoknem do Graza i sl. Taman malo da mi guzica svijeta vidi, a i da se dobro opremimDex je napisao/la:Bio sam neki dan, al sniženo, samo ono što je u julu došlo ko novo.Valjda i ovaj Božić nas Koton pogledaBosniacum Lilium je napisao/la:Bilo i proslo, ceka se novoDex je napisao/la:Jel neko bio u Kotonu ovih dana, jel počelo sniženje na sve proizvode?

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Ja se sve više i više razočaravam u kvalitet robe kod nas. Džemper jakog brenda koji platim 80 kermi na sniženju se ofuca u istom vremenskom periodu ko džemper terranove od 15. Izgleda da baš moraš imati pare za Massima i Zare da kupiš nešto što će trajati.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ja se jos nisam odlucio oko odijela, imam opciju i za Massimo Dutti, Grannof, Varteks. Mislim da sutra ima rasprodaja Preventove odjece dole na Nedžarićima u galeriji a oni su pravo dobri. Ja se sjebo kolko su stvari dobre, al nazalost samo u Travniku se moze taj njihov surplus kupit jer oni rade za Hugu i neki BlubberyKawhi je napisao/la:Ja se sve više i više razočaravam u kvalitet robe kod nas. Džemper jakog brenda koji platim 80 kermi na sniženju se ofuca u istom vremenskom periodu ko džemper terranove od 15. Izgleda da baš moraš imati pare za Massima i Zare da kupiš nešto što će trajati.

Nullius in verba
Burberry valjda.Heller je napisao/la:Ja se jos nisam odlucio oko odijela, imam opciju i za Massimo Dutti, Grannof, Varteks. Mislim da sutra ima rasprodaja Preventove odjece dole na Nedžarićima u galeriji a oni su pravo dobri. Ja se sjebo kolko su stvari dobre, al nazalost samo u Travniku se moze taj njihov surplus kupit jer oni rade za Hugu i neki BlubberyKawhi je napisao/la:Ja se sve više i više razočaravam u kvalitet robe kod nas. Džemper jakog brenda koji platim 80 kermi na sniženju se ofuca u istom vremenskom periodu ko džemper terranove od 15. Izgleda da baš moraš imati pare za Massima i Zare da kupiš nešto što će trajati.tako da bi trebalo da je baš kvalitetno. Imaju i gotivne jakne.

Može se tako dobrih stvari naći. Otkad do kad je ta rasprodaja? Mogao sam otić pogledati.
Još jedan primjer fuš robe kod nas. Platim za maturu kaiš bog te pito kol'ko i nisam ga dosad triput u životu nosao na njemu se već vide "ožiljci". Uzmem kaiš kod jednog krojača koji radi za jednu našu firmu za 15 maraka i nakon godinu i po izgleda ko nov. On to od materijala što mu ostane ponekad napravi. Razmišljam da sam kupujem materijal i da njemu dajem da šije.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Imaju li grijace. kuknjavaKawhi je napisao/la:Izgleda da baš moraš imati pare za Massima i Zare da kupiš nešto što će trajati.
Jos jednom - covjek nije dovoljno bogat da bi kupovao fuš, jeftinu i nekvalitetnu robu/proizvod.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.