FORUMAŠ GODINE 2016 - Donnie Darko
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: FORUMAŠ GODINE (2016) - ANKETA
Nema neke logike da glasati u prvoj fazi mogu samo forumasi sa barem jednogodisnjim stazom a u drugoj fazi, odnosno anketi, bilo ko. Jer Bog zna koliko ovi kladionicari rezervnih profila imaju, zbog banova odnosno 'sovanja i slicnih primitivnih ispada. 

Momak je hladno trebao uzeti ovo, jer mu niko od ove konkurencije nije ni blizu.Gefufna je napisao/la:Znam ja, ali ako kazem dobit cu ban.jasmin10 je napisao/la:Feldmarchall je daleko najbolji forumas. Ne znam kako nema više glasova
Imalo bi smisla da Effenberg nije izdominirao i tu prvu fazu i to baš ubjedljivo, hajde potrudi se opet pa smisli šta bolje.Kajzer10 je napisao/la:Nema neke logike da glasati u prvoj fazi mogu samo forumasi sa barem jednogodisnjim stazom a u drugoj fazi, odnosno anketi, bilo ko. Jer Bog zna koliko ovi kladionicari rezervnih profila imaju, zbog banova odnosno 'sovanja i slicnih primitivnih ispada.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
gaston
Jedno je kad neka skupina forumaša glasa za tebe, drugo je kad ti po forumu spamaš sa "glasajte za mene".. WTF
Jedno je kad neka skupina forumaša glasa za tebe, drugo je kad ti po forumu spamaš sa "glasajte za mene".. WTF

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma ne bi Donnie ovako smanjio zaostatak da mu Ibro nije sa svojih profila davao glasove. Osvecuje se, jer mu ne das temu da vodi.bodi123 je napisao/la: Imalo bi smisla da Effenberg nije izdominirao i tu prvu fazu i to baš ubjedljivo, hajde potrudi se opet pa smisli šta bolje.

Tako da ovo sto momak prica je tacno, samo sto ne ide u korist Gastona.

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Kako je taj Effenberg izdominirao prvi dio,a sad ovako malo glasova ima?
Feld drži 4.mjesto
Feld drži 4.mjesto

Vrlo jednostavno - @Effenberg je na svoj zahtjev rekao da se prebace glasovi @gastonu, jer je frajer u Austriji i tesko bi primio ovu nagradu, uostalom ovako mozemo imati i duplu pobjedu, nesto kao Hamilton i Rosberg u Mecki.SiamoNoi je napisao/la:Kako je taj Effenberg izdominirao prvi dio,a sad ovako malo glasova ima?
Feld drži 4.mjesto
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Bezveze.Jbg.
Šta da ti kažem Ivane, mnogo želim Đekin dres.Lillard je napisao/la:gaston

U neku ruku i jeste.SiamoNoi je napisao/la:Bezveze.Jbg.
Međutim, obzirom da godinama unazad ova "nagrada" ide nekome sa PL Prepucavanja (ili neke druge teme Premierligaške teme), zašto je sad problem kada se vrše lobiranja za nekoga sa strane ?
Potpuno nebitno bio to Bodi, Miky, Effe ili u krajnjem slučaju-ja.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ne kažem da je problem
Ali je i dalje bezveze.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ove godine ne ali za 3 pocinje da uzima u nizu ovo. Trust the process (Clutch) 

Effenberg nakon prvog kruga glasanja ubjedljivo prvi sad tri glasa, ss.ba forum where where amazing happens.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad je ubjedljivo posljednji.Saurman je napisao/la:Effenberg nakon prvog kruga glasanja ubjedljivo prvi sad tri glasa, ss.ba forum where where amazing happens.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Effenberg predao Gastonu titulu, ko sto je Fikret predao Aliji mjesto predsjednika. 

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Nayebali smo.JFH9 je napisao/la:Effenberg predao Gastonu titulu, ko sto je Fikret predao Aliji mjesto predsjednika.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
I tako su počela sranja. Ooo istorijo qravo ponavljajućaJFH9 je napisao/la:Effenberg predao Gastonu titulu, ko sto je Fikret predao Aliji mjesto predsjednika.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
.....
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Effenberg slično kao Bosna na Eurosongu ove godine 

Šta je ovo,puna Bosna kladioničara.
Re: RE: Re: FORUMAŠ GODINE (2016) - ANKETA
Haj ti sine lezi! Nisi trebo ni ustajat! Nema bolje raje nego kladionicara!Kajzer10 je napisao/la:Nema neke logike da glasati u prvoj fazi mogu samo forumasi sa barem jednogodisnjim stazom a u drugoj fazi, odnosno anketi, bilo ko. Jer Bog zna koliko ovi kladionicari rezervnih profila imaju, zbog banova odnosno 'sovanja i slicnih primitivnih ispada.
Kum @gaston dobio amin od cijelog pdf-a da ide do titule, tim je tim, hejteri na aparatima as usual!

A ovo 3-4 sto je glasalo za mene u anketi nek se javi da ih bijem sto nisu kumu dali glasove! Topi se hendikep al sad ce jedan time-out da se ponovo javi kako ce se i sta ce se!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.