Primijetio sam i Clutcha u zadnje vrijeme...od kloca na FIDu do nominacije za forumasa godine ovdje,nije loše

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
CR masina bio.SiamoNoi je napisao/la:Primijetio sam i Clutcha u zadnje vrijeme...od kloca na FIDu do nominacije za forumasa godine ovdje,nije loše
Neka malo, da se pokažu zubi premierligašima ovim.AA23 je napisao/la:Za Gastona, jeste da je Skauzer al opet
Effenberg treba odnijeti pobjedu za kanturinu godine
ne diraj lava dok spavagaston je napisao/la:Neka malo, da se pokažu zubi premierligašima ovim.AA23 je napisao/la:Za Gastona, jeste da je Skauzer al opet
Effenberg treba odnijeti pobjedu za kanturinu godine![]()
21. stoljeće, važno je da se priča o tebi. I loš glas je dobar glas.coelho41 je napisao/la:Uvijek mi je bilo čudno kako se na presjeku glasova pojedini forumaši nađu na oba spiska i na onom za kantu godine i na onom za forumaša godine i to sa finim brojem glasova. Valjda su to dva antagonistička glasanja i takmčinja, ne možeš bit i kanta i dobar u isto vrijeme
Savršen odgovor od lika koji je na oba prosjekaKawhi je napisao/la:21. stoljeće, važno je da se priča o tebi. I loš glas je dobar glas.coelho41 je napisao/la:Uvijek mi je bilo čudno kako se na presjeku glasova pojedini forumaši nađu na oba spiska i na onom za kantu godine i na onom za forumaša godine i to sa finim brojem glasova. Valjda su to dva antagonistička glasanja i takmčinja, ne možeš bit i kanta i dobar u isto vrijeme
Ja sam se nadao da ću biti u finale obje titule, al moraću imati jaču kampanju sljedeće godine.coelho41 je napisao/la:Savršen odgovor od lika koji je na oba prosjekaKawhi je napisao/la:21. stoljeće, važno je da se priča o tebi. I loš glas je dobar glas.coelho41 je napisao/la:Uvijek mi je bilo čudno kako se na presjeku glasova pojedini forumaši nađu na oba spiska i na onom za kantu godine i na onom za forumaša godine i to sa finim brojem glasova. Valjda su to dva antagonistička glasanja i takmčinja, ne možeš bit i kanta i dobar u isto vrijemema joj razumijem ja to, ali onaj ne znam da može osoba imat podjednako i kvaliteta i nekvaliteta za obje tabele, a što se tiče promocije upravu si.
Znam ja, ali ako kazem dobit cu ban.jasmin10 je napisao/la:Feldmarchall je daleko najbolji forumas. Ne znam kako nema više glasova
Slab marketing.Lillard je napisao/la:Morat će gaston jače zapet sa reklamiranjem sebe po forumu
Dex je napisao/la:.
Asteriks je napisao/la:.
Lillard je napisao/la:.
Koja skupina humorista na jednom mjestu.arelinho je napisao/la:.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.