vjerujem da necemo puno pasti zbog ovog poraza, znace to boris smiriti, nista idemo na svjetsko

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ti vazda nekakve prognoze, poslije svake utakmice ovaj ce dobiti ovoga, onaj ce rasuti onoga... Mi smo po tebi vec u finalu SP-a razvalili Ameriku (naredne godine). Pobijedismo, tj. rasusmo Latviju (po tebi), a evo veceras i Francuze.Wandelanoite je napisao/la:Njemci ovo uzimaju lagano, izmasakrirat ce Francuze imaju strašnu generaciju, a mi mozemo do 5. mjesta ako se momci saberu i shvate neke stvari.
Jok ništa pametno odavno ne pišete ili liku je te kada loše ide zato što nema haruna, ali sam zapamtio pljuvanje ss.ba forumasaPeppermintSA je napisao/la:Pratiš nas još uvijek, moj Nermine?nerminh74 je napisao/la:Sacekaj a sto ti ovdje pises kada si na drugom forumu napisao da je na ovom forumu hrpa budalaPeppermintSA je napisao/la:Ja se još uvijek dvoumim da li da uopšte gledam tekmu. Previše me nerviraju...![]()
Rokoko87 je napisao/la:Čampara ako išta uspije u seniorima treba mu odati priznanje, makar to bio klub koji igra Eurocup
jah , "mali" je za sada čudo (DOUMBOUYA SEKOU) , možda i veće nego što j Musa bio na u16 , nevjerovatno je da ima 15 godina (tj. sad ce 16 napuniti za par dana) , ralno on nije ova generacija 17-18 godina , on je djete , ali igra turnir kao sto je Musa igrao za nas u reprezentaciji pa bio onu jednu tekmu najbolji medju seniorima .BIHpatriota je napisao/la:Sakou, recimo, prospect za broj 1 na draftu. Skauti lude za njim na ovom turniru.Kobe Bryant je napisao/la:Ljudi su bolji , atletika nas ubila i ako smo tehnicki kvalitetniji.
Mi smo svoje propustili protiv Latvije, Izrael nije ima srecu i ako su bas dobro igrali , mi smo sada trebali biti na mjestu Litvanije.
A u ostalom realno fali nam 2-gi po znacaju igrac u reprezentaciji i jos jedan vrlo vazan clan. (Sikiras + Mutic)
Karakter se pkazao kod Izreala , a dobro smo odigrali protiv Litvanije.
Ova Francuska je prvi favorit turnira.
Sto ne vjerovati da Musa nije 100% ? , pa nije jos Kobe Bryant. Hajde ko je i na ovom turniru veci talenat ? Tu su standardni Martinez , Velicka...
A piše 190 a on je 183-185 u vrh glave, a Gegic i bez šuta ce biti veoma solidan Euroligaški igrac a sad od šuta zavisi da li ce u NBA ili ne.lumani je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Čampara ako išta uspije u seniorima treba mu odati priznanje, makar to bio klub koji igra Eurocup
Tesko ...ne znam koliko je visok,ali ne djeluje preko 182,3....ulaza nema...Talic mozda napravi nesto..Gegic osim shuta ima sve...
Sorry, ali neko s njegovom reputacijom u ovakvim utakmicama mora eksplodirati i napraviti triple-double i kao lider povesti tim dalje. Najveći igraju najbolje kada je to najbitnije, a ja to ipak ne vidim kod njega, koliko god on fur'o Mamba mentalitet.totasef1 je napisao/la:Nema se tu sta prigovarati nasoj djeci a pogotovo ne Musi od kojeg ovdje izgleda neki ocekuju Triple Double svaku utakmicu.
DanceOfDeath je napisao/la:Brukas velikana ove igre kojeg imas u svom nadimku.kobe24 je napisao/la:Cemu se nadat, Campara svako drugo slobodno profula?! Po meni veceras samo Gegic i Cerkezovic zasluzili prolaznu ocjenu, sve ostalo odron zivi.
Kad zavrsi utakmica, pogledaj igru Gegica, pa uradi valorizaciju, te onda konstatuj.
Cerkezovic skoro svaku utakmicu odigra u skladu svojih mogucnosti, tako da je na nivou.
Ja se ne bih slozio da bila kakva prvenstva omladinskih kategorija odnosno par utakmica na istom mogu pokazati bilo sta, pa i stagnaciju nekog, a pogotovo ako taj neko za svoje godine igra odlicnu sezonu za seniore. Ali samo svi...kobe24 je napisao/la: Pa momak je iskreirao kamion otvorenih suteva i zicera, jedini uz Emira skakao kao lud i u napadu, i u odbrani. Nije forsirao i minimalno je trosio lopte. Na stranu sto vi bubuljicari od 15ak godina svrsavate na Musu, koji ni veceras nije gotovo nista pokazao. Dat ce i Zovko 20 koseva na 20 suteva i kad svaka lopta u svakom napadu ide njemu u ruke, pa ce i Bojovic izvuci po neki faul i dobiti bacanja. Svaka njemu cast, ali se u ovakvim utakmicama kristalno kao dan vidi njegova stagnacija (ni u prethodnim nije bio mnogo bolji). O tome mi nece pricati jedan padobranac poput tebe, jer ja ove momke pratim godinama, a Dzanana pogotovo. Jednostavno je predvidjeti sta planira da uradi u svakom napadu i svaka ekipa ce ga vrlo lahko neutralisati. Ima godine ispred sebe, neka radi na segmentima igre koji su mu manjkavi ili uzasni, ali ako ovakav bude i za dvije godine, slobodno moze zaboraviti na nba ligu. Maksuz selam i zaobidji me ubuduce!
Zar nije sljedece godine ove godine je bilo u17 sad iduce u 19?JohnCleese je napisao/la:Pobijedili smo sami sebe. Odigrali smo najlosiju utakmicu na prventstvu, onda kad je trebalo da damo najvise.
Strah i zebnja sa kojom smo usli u mec su presudili, a s druge strane imali smo maksimalno opustene Francuze. Tu je vec dobar dio posla odradjen. U toku meca dovoljno bilo 2 puta monstruozno zakucati, blokirati nase momke i pojacati odbranu na minut-dva da se taj strah kod nasih odrzi cijeli susret i da igramo pod psiholoskom blokadom.
Nista, jos dva izuzetno bitna meca na prvenstvu, pa daj da to probamo dobiti, podrska nece izostati![]()
Idemo na SP 2019 jer sto vise utakmica, turnira, druzenja na najvecem nivou, veci su garant da ce od nasih momaka nesto biti u seniorskim danima koji su kod nekih poceli, a kod nekih opasno kucaju na vrata
Trenutno korisnika/ca: filip13, marlostanf1eld i 26 gostiju.