Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Latvija, + veceras slobodna bacanja i u zadnji 10 min nismo sutali za 3 poena a ganjamo rezultat dovoljno da nezasluzeno ispadnemo 

-
Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Svaka cast.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Nista, svaka cast momcima, sada se idemo potuci za SP[emoji144]
Pozdrav
Pandza
Bice odlican trener.
Ovo je poraz zahvaljujuci nama realno, zbog nasih gresaka a ne njihove nadmoci. Mogli smo hladno voditi nakon prvog poluvremena.
Momcima svaka cast

Bice odlican trener.
Ovo je poraz zahvaljujuci nama realno, zbog nasih gresaka a ne njihove nadmoci. Mogli smo hladno voditi nakon prvog poluvremena.
Momcima svaka cast

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Re: RE: Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Realno, prvo nauči kako se kaže oftalmolog pa pričaj sa mnom![/quote]
Realno kad budem koristio google da dodjem do pravog termina hocu, ovako me boli ona stvar, do tad, sisaj motku.[/quote]
Realno, bar znaš pravilno google napisati, iznenađen sam. Postovi su ti prijavljeni pa kad se naučiš diskutovati, vrati se opet
Realno kad budem koristio google da dodjem do pravog termina hocu, ovako me boli ona stvar, do tad, sisaj motku.[/quote]
Realno, bar znaš pravilno google napisati, iznenađen sam. Postovi su ti prijavljeni pa kad se naučiš diskutovati, vrati se opet

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- BernardBarnjak
- Kontakt:
L-Train je napisao/la:Skok u napadu presudi,nije da nije bilo neocekivano.
Upravo tako.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Nema sanse,prejaki su za nas..steta sto nije poveo onog momka ,dobro bi dosao danas..sta je tu je idemo dalje.
Ako nista, nece ovi Francuzi osvojiti 100%. Ovo silovanje na snagu nece moci vjecno. Ljudi nas bez smislene akcije uzese.
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
Sakou, recimo, prospect za broj 1 na draftu. Skauti lude za njim na ovom turniru.Kobe Bryant je napisao/la:Ljudi su bolji , atletika nas ubila i ako smo tehnicki kvalitetniji.
Mi smo svoje propustili protiv Latvije, Izrael nije ima srecu i ako su bas dobro igrali , mi smo sada trebali biti na mjestu Litvanije.
A u ostalom realno fali nam 2-gi po znacaju igrac u reprezentaciji i jos jedan vrlo vazan clan. (Sikiras + Mutic)
Karakter se pkazao kod Izreala , a dobro smo odigrali protiv Litvanije.
Ova Francuska je prvi favorit turnira.
Sto ne vjerovati da Musa nije 100% ? , pa nije jos Kobe Bryant. Hajde ko je i na ovom turniru veci talenat ? Tu su standardni Martinez , Velicka...
Jbg...ne bih našim puno prigovarao. Žao mi je samo što Sikiraš nije igrao, mislim da je ovdje mogao napraviti veću razliku, ali Bože moj. Musa odličan na prvenstvu, ali sam ipak očekivao jednu stepenicu više da pokaže, ali definitivno mislim da ne napreduje u Cedeviti koliko bi trebao.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
-
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Realno kad budem koristio google da dodjem do pravog termina hocu, ovako me boli ona stvar, do tad, sisaj motku.[/quote]Vedad87 je napisao/la:Realno, prvo nauči kako se kaže oftalmolog pa pričaj sa mnom!

Wow, pa ti i to umijes, kako si ti veliki donjamu.
Uostalom sta ocekivati od nekog ko "cori" u ekran i ko nema ... Bit ce da si bio krele u skoli, pa prijavljivao...al su te ... Kolege u razredu..
Obrisi se, valjat ce ti (~)
Zadnja izmjena: DanceOfDeath, dana/u 20 dec 2016, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ma rekao sam ja da nemamo sta traziti ovdje jer mi nemamo ni jedne smislene akcije a Musino silovanje kroz reket nece ici protiv ovih zivotinja sto se tako i ispostavilo. Svaka cast za trud i ulazak medju najboljih 8 ali dalje nismo zasluzili ni po jednom parametru nase igre.
Jbg nismo mogli fizicki,iako su se Francuzi nudili u par navrata.Odbrana je bila dobra 3/4 dok je sut koji je trebao biti presudan napadacki faktor totalno zakazao.Gegic citavo prvenstvo igra najbolje zato sto je fizicki razvijen.Vcrs najbolji asistent i skakac, barem 5 zicera namjestio Cerkezovicu.
Vjerujem da mozemo na SP,a dogodine povesti igraca veceg od 2.10 jer ne mozes na ovom nivou igrati sa manjim igracima.
Vjerujem da mozemo na SP,a dogodine povesti igraca veceg od 2.10 jer ne mozes na ovom nivou igrati sa manjim igracima.
Zadnja izmjena: guillermo, dana/u 20 dec 2016, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Čisto na snagu, kvalitet nikakav. Ne znam da iko od Francuskih igrača može biti neki bitan faktor u košarci, možda 2, ovi ostali teško. Fizikalije prolaze sad ali u seniorima ne. Musa ispod svog nivoa.
Idemo se potući po to SP. To nam je cilj i bio.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Gifron je napisao/la:Ako nista, nece ovi Francuzi osvojiti 100%. Ovo silovanje na snagu nece moci vjecno. Ljudi nas bez smislene akcije uzese.
Kakvo silovanje

- Jakobsen91
- Kontakt:
Unofficialpage je napisao/la:Čisto na snagu, kvalitet nikakav. Ne znam da iko od Francuskih igrača može biti neki bitan faktor u košarci, možda 2, ovi ostali teško. Fizikalije prolaze sad ali u seniorima ne. Musa ispod svog nivoa.

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
[/quote]
Uostalom sta ocekivati od nekog ko "cori" u ekran i ko nema ... Bit ce da si bio krele u skoli, pa prijavljivao...al su te ... Kolege u razredu..
Obrisi se, valjat ce ti (~)[/quote]
Hahahaha hvala ti na ovome
Baš si me nasmijao
Živio 

Obrisi se, valjat ce ti (~)[/quote]
Hahahaha hvala ti na ovome

-
- Kontakt:
Njemci ovo uzimaju lagano, izmasakrirat ce Francuze imaju strašnu generaciju, a mi mozemo do 5. mjesta ako se momci saberu i shvate neke stvari.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Čampara ako išta uspije u seniorima treba mu odati priznanje, makar to bio klub koji igra Eurocup
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Šut za 3 poena BiH 2/16 , Francuska 7/24 , Musa i Čampara za 3 poena zajedno 0/10 , čini mi se da bi onaj mali sa Evropskog U16 Adi Alikadić bio mnogo korisniji od ovih novih Talića , Zovka , Bojovića , Nikolća , Kobića ...
S onim fizikalijama mu je i to puno.Rokoko87 je napisao/la:Čampara ako išta uspije u seniorima treba mu odati priznanje, makar to bio klub koji igra Eurocup
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.