Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- elamalakia
- Kontakt:
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Jedna trica i 65 promasenih slobodnih, na trening kod litvanaca 

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Pandža, vrijeme je..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- legenda reala
- Kontakt:
Na nasu zalost, njegova konstatacija kako vrijeme odmice se cini skroz realnaBernardBarnjak je napisao/la:SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ne seriPeppermintSA je napisao/la:Toliko o Musinoj dominaciji. Do seniora postaje prosjek.
Ovo je forum, i covjek je iznio svoje misljenje bez vrijedjanja, za razliku od tebe.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Vece smo sanse imali protiv Latvije pa na Rusiju nego na Francusku, ali eto, idemo se potuci za SP.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Hajde de sta serete pa Francuska je to koliki samo roster i koliko para uloze u ovu djecu mi smo za njih Africka sirotinja. Momci su dali sve od sebe igrali su koliko su mogli ko misli da moze bolje eto vam lopta vozi na najblizi basket teren i cijepaj.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
**** africka..sad barem 5 mjesto za SP
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Jeste da sa sikiras i mutic bila bih druga utakmica..
- Beduin
- Kontakt:
Predstavlja nasu reprezentaciju BiH na Evropskom prvenstvu u kosarci, za razliku od forumasa.Captain4 je napisao/la:Gdje je Musa večeras?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ljudi ne znam da su promasili jedno slobodno bacanje, kod nas niko ne moze ubaciti oba. Ne mogu da vjerujem, bez rijeci...
Covjek je prvi strijelac prvenstva tako da ne vidim odakle onda realnost u njegovoj izjavi.legenda reala je napisao/la:Na nasu zalost, njegova konstatacija kako vrijeme odmice se cini skroz realnaPeppermintSA je napisao/la:Toliko o Musinoj dominaciji. Do seniora postaje prosjek.
🔵⚪
-
- Kontakt:
Beduin je napisao/la:Predstavlja nasu reprezentaciju BiH na Evropskom prvenstvu u kosarci, za razliku od forumasa.Captain4 je napisao/la:Gdje je Musa večeras?

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
da, bas je realnalegenda reala je napisao/la:Na nasu zalost, njegova konstatacija kako vrijeme odmice se cini skroz realna
sta je s onih 13 poena Crvenoj zvezdi u BG-u, il 26 poena protiv Union Olimpije, ako se ne varam
Nit znamo pogodit slobodno (pogotovo niski igraci), nit znamo pogodit bilo kakav sut, nit znamo pogodit iz pika i sa niskog posta, bukvalno NISTA od toga. Cemu onda da se nadamo? Sutra ce nas i Finci rasturit, samo na dijametralno suprotan nacin od ovih zivotinja iz Francuske.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ SKACI KOJI TI JE ****
-
Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Kad si ti tako realan, barem pokusaj biti objektivan, ako uopste znas sta znaci biti objektivan.legenda reala je napisao/la:Na nasu zalost, njegova konstatacija kako vrijeme odmice se cini skroz realnaBernardBarnjak je napisao/la:SlobodaTuzla1919 je napisao/la: Ne seri
Ovo je forum, i covjek je iznio svoje misljenje bez vrijedjanja, za razliku od tebe.
Igrati 1 na 1, 3 na 3, 5 na 5, ako imas minimum znanja o kosarci, trebao bi znati da nije isto.
Ukoliko si primjetio, konstantno su dva igraca na smjeni, na Musi, a povrh svega, nasi mu ne znaju rasteretiri stranu.
Kad se otvori, ne znaju mu dodati, kad uzme loptu, ne znaju se otvoriti.
Da ti jos kazem, objektivno, sto se tice ove utakmice, Musa je nelos, slozio bih se. Subjektivno, pojma nemas ni ti, a ni onaj koga si citirao uz podrsku.
Zivio!
Zato Pepermint dominira u glupostima.0oo0 je napisao/la:Covjek je prvi strijelac prvenstva tako da ne vidim odakle onda realnost u njegovoj izjavi.legenda reala je napisao/la:Na nasu zalost, njegova konstatacija kako vrijeme odmice se cini skroz realnaPeppermintSA je napisao/la:Toliko o Musinoj dominaciji. Do seniora postaje prosjek.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Sad sam ugasio nakon sto nam kupe dva skoka u napadu. Moglo se ovdje igrati ali čini mi se da smo se prepali previše. VOLIMO VAS DJECO PORED SVEGA
---Džanan Musa---MVP
---Džanan Musa---MVP
Anfernee "Penny" Hardaway #1
A njima Hoard i Pons,pa vidi kome ko vise nedostajeTarik91 je napisao/la:Jeste da sa sikiras i mutic bila bih druga utakmica..

-
- Kontakt:
U 4/4 imaju najmanje 10 ofanzivnih skokova
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Realno, Musa je odličan igrač, ali definitivno ne vidim neki napredak na njemu. Pratio sam evropsko, svjetsko, evo sad evropsko, ima on odličnih utakmica, ali ako pričamo o napretku, ja ga ne vidim.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”