Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

UserNAME2
Kontakt:

Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la UserNAME2 » 20 dec 2016, 17:07

PeppermintSA je napisao/la:Ja se još uvijek dvoumim da li da uopšte gledam tekmu. Previše me nerviraju...
:nene: :nene: samo da fibin kanal ne pregori kad se nakaci 100 hiljada bosanaca from all over the world

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 20 dec 2016, 17:09

Mislim da niko ne skida gace, te stoga ne znam zasto se komentari u kojima se konstatuju cinjenice tretiraju kao skidanje gaca ili uzdizanje nekoga... Da je tu Njegos, mozda bih rekao da su sanse fifti fifti, ovako njih vidim kao izrazite favorite ali ne vidim da iko tvrdi da je nemoguce da pobijedimo utakmicu...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 20 dec 2016, 17:14

Pazite imaju svi prenosi na linkovima kladionica, ako vam ne bude radio FIBA link.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 20 dec 2016, 17:19

Jao meca Finska - Italija... :( Uff, da veceras pobijedimo kakvu bi sansu imali za finale :D :P
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 20 dec 2016, 17:25

Jel realno ovo kako rusi popusise hahahaha

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 20 dec 2016, 17:26

_dreamer_ je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:
L-Train je napisao/la:Sad sam malo gledao isjecke iz njihovih utakmica i sve sto mogu reci je da nemam pojma kako ove dobiti :crazy: fizicki su nestvarno dominantni,bukvalno ritmom u napadu i agresivnoscu u odbrani lome protivnika,bez beda izlaze na 8,9 metara ganjajuci bekove.Bitna stvar je iskontrolisati broj izgubljenih lopti jer svaka izgubljena je kos,protiv njih ne mozes trcati.Druga stvar,skok,moramo pronaci nacin da gradimo skok,tu mozemo imati ozbiljnih problema.Ovim evropskim Amerima nije problem 2,3 puta za redom hvatati ofanzivne skokove.
:stop: Dok neko ne uzme primat nasim zlatnim momcima, mi smo evropski Ameri :bih:
Nemoj se sekirati. Ima da ih radimo k'o klenove, sa ovakvim fizikalcima se igra samo na foru svih 40 min, nema to nista u glavi.
Jucer je Pandza trebao uigrati sablon i akcije kako razbiti njihov presing ako ga bude, a kad se to uradi brate neka se svi zabiju po coskovima i neka oslobode prostor Musu, Gegica, Camparu za igru 1 vs 1. Tada neutralises sve njihove odbrambene predispozicije jer poslije igre 1v1 na sirem prostoru poslije driblinga mozes pucati za 3pts, mozes iznudit faul poslije driblinga, ili napravit prodor poslije kojeg ces bacit pas na stranu na otvorenu tricu, nekad probati floater.....

Sto se odbrane tice, nasa najveca obaveza je dobro i brzo punit reket, ako neko bude eventualna prijetnja za 3pts, njega zatvoriti a ostali punit reket, ali sumnjam da ce takvih sutera u ovoj africkoj ekipi biti vise od jednog. Nasim momcima je lakse branit takvu kosarku i punit reket, nego kada nam cetvorka i petica trebaju izlazit na liniju 6,75 tj. na neprirodne pozicije i branit neke suteve centara za 3 pts iz protivnicke atipicne suterske ekipe kao sto je to slucaj bio protiv Latvije.

Ne mogu vam garantovati pobjedu, ipak igramo protiv ekipe za koju se smatra da je 1 od 3 glavna favorita za osvajanje i prije pocetka turnira, ali sam uvjeren da cemo veceras lakse nego protiv Latvije i Izraela :bih: :bih: :bih:
Reci da se salis... Ljudi su izraziti favoriti u ovoj utakmici i bice veliki podvig ako ih dobijemo.
Ako sam napisao i neku svoju viziju i recept kako ih dobiti onda se sigurno ne salim :mrgreen:

Osim prve recenice koja je zayebancija i odgovor na prethodni post u kojem se kaze za Francuze da su evropski Ameri.
P S Kako bi nam godilo da igramo polufinale sa Italijom :pray:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

UserNAME2
Kontakt:

Post Postao/la UserNAME2 » 20 dec 2016, 17:30

FoSte95 je napisao/la:Jel realno ovo kako rusi popusise hahahaha
a realno je kad sam ja cvaju bacio na rusiju cc

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 20 dec 2016, 17:35

FoSte95 je napisao/la:Jel realno ovo kako rusi popusise hahahaha

Kakav imbecil je ovaj Rus sa brojem 5
Momak hvata loptu, dobija faul na 6 sec do kraja, imaju +3, barem da jedno slobodno ubaci pobjeda, pa neka i oba profula opet imaju u najmanju ruku produzetak.
On se koška i prigovara ocajnom Litvancu, sudija mu zasluzeno svira nesportsku licnu gresku i spletom okolnosti cijela ekipa skupo placa danak neiskustva neodgovornog pojedinca :lol: :rol:

Tipicna slavenska posla :kafa:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 20 dec 2016, 17:49

PeppermintSA je napisao/la:Ja se još uvijek dvoumim da li da uopšte gledam tekmu. Previše me nerviraju...
Sacekaj a sto ti ovdje pises kada si na drugom forumu napisao da je na ovom forumu hrpa budala :?: :!:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 20 dec 2016, 17:57

Jos malo ,jos malooo
FK Sarajevo !

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la Tracy3McGrady » 20 dec 2016, 18:01

Mramic je napisao/la: 1:52:20 JEL MOGUCE LJUDI OVO.....sta su ovi mladi rusi bogu skrivili
Bombarduju siriju

---Džanan Musa---MVP
Anfernee "Penny" Hardaway #1

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 20 dec 2016, 18:02

Zar je moguce da ima ovakvih mozgova,ova djeca su miljama ispred svega u ovoj drzavi,kako god zavrse niko im nema pravo bilo sta reci.Ja vjerujem u cudo veceras,nikad ne tipuj kontra rodjenih sampiona!!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 20 dec 2016, 18:04

nerminh74 je napisao/la:
Sacekaj a sto ti ovdje pises kada si na drugom forumu napisao da je na ovom forumu hrpa budala :?: :!:
Pratiš nas još uvijek, moj Nermine? :lol:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 20 dec 2016, 18:06

PeppermintSA je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
Pratiš nas još uvijek, moj Nermine? :lol:

Na koliko foruma ste vi aktivni :mrgreen:

UserNAME2
Kontakt:

Post Postao/la UserNAME2 » 20 dec 2016, 18:09

samo da je onu budalastu 45 zaustaviti moze igrati od 2 do 5 pozicije, nemozes ni faul napraviti nevjerovatno izvodi slobodna covjek sa onakvim tijelom.... J.ebote nervoza kako nekad davno kad je igrala fudbalska reprezentacija

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 20 dec 2016, 18:21

Danas Musa ide na 35+..Gegic x faktor.

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 20 dec 2016, 18:23

samo da ovi u produžetke ne odu..
#Ynwa

Mramic
Kontakt:

Post Postao/la Mramic » 20 dec 2016, 18:24

Tracy3McGrady je napisao/la:
Mramic je napisao/la: 1:52:20 JEL MOGUCE LJUDI OVO.....sta su ovi mladi rusi bogu skrivili
Bombarduju siriju

---Džanan Musa---MVP
nisam znao da su i mladjaci na ratistu bili,onda nek ih je bozija kazna stigla
SN96

Pomak
Kontakt:

Post Postao/la Pomak » 20 dec 2016, 18:26

Gledam ove male zabare i fince...Gluho bilo koji antitalenti. Šteta što udaramo u ranoj fazi na ove Afrikanere, al nema predaje. IDEMO MOMCI PODERATI.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 20 dec 2016, 18:27

Mramic je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la:
Bombarduju siriju

---Džanan Musa---MVP
nisam znao da su i mladjaci na ratistu bili
Šta ti je bolan, ista ti je to krv, to će ti nož u leđa zabiti kad se najmanje nadaš, budi ti dobar sa njima, al nemoj previše

Otići će polako u zaborav ovi ratnici, pa ćemo normalno da živimo :D

Hajmo Bosno i Hercegovino, do pobjede :bih: :bih: :bih:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.