PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Stroj1946
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Stroj1946 » 20 dec 2016, 12:28

Sariel je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Na vječnoj tabeli Jugoslovenske lige FK Sarajevo je najuspješniji BH klub, zatim sljedi FK Velež, onda NK Željezničar.
sve nesto vjecno. :urnebes:
plaho vi o istoriji a nemate ni sedamdeset il imate? :lol:
najtrofejniji je zeljeznicar, mogu ja njih ne volit il volit, ko i vas,al fakti su fakti,
a vi ganjajte statistike...
ko sto smo statisticki mi i najgori :urnebes: :wave:
Pa jbga, ako tako kaže tabela koju su ljudi pravili na osnovu uspjeha klubova do raspada, ne igra se ovdje fudbal od '96, nego od nastanka klubova sine, nije statistika kad neko ima trofej više i duži staž u prvoj ligi, već činjenice, a drugo je već to što tebe boli u :guz:, a nije da niste navikli na to kroz historiju ili kako susjedi kažu Povijest :kafa: Nađi tabelu pa se uvjeri :wave:

ferreira
Kontakt:

Post Postao/la ferreira » 20 dec 2016, 12:29

MortemHz je napisao/la: Nikada nisam rekao da nije bitno nego sam rekao da se vi dicite nekom historijom (lazete) a Sarajevo ima duplo znacajniju historiju od Zeljeznicara, cak je i Velez dosta znacajniju ulogu imao. Znaci nemoj lagati jer ja to nisam rekao.
:urnebes:

Odvadi :tokralju:
19091921

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 20 dec 2016, 12:30

Stroj1946 je napisao/la:
Sariel je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Na vječnoj tabeli Jugoslovenske lige FK Sarajevo je najuspješniji BH klub, zatim sljedi FK Velež, onda NK Željezničar.
najtrofejniji je zeljeznicar, mogu ja njih ne volit il volit, ko i vas,al fakti su fakti,
Pa jbga, ako tako kaže tabela koju su ljudi pravili na osnovu uspjeha klubova do raspada, ne igra se ovdje fudbal od '96, nego od nastanka klubova sine, nije statistika kad neko ima trofej više i duži staž u prvoj ligi, već činjenice, a drugo je već to što tebe boli u :guz:, a nije da niste navikli na to kroz historiju ili kako susjedi kažu Povijest :kafa:
evo ga jos jedan ,sine :lol:
u vasoj istoriji da ste sacekali jos koju godinu i internet bi izmislili,toliko godina puno puno vise u prvoj ligi imate :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 dec 2016, 12:30

Sariel je napisao/la:
Pa naravno da jesu, ko kaze da nisu? postali su trofejniji nakon rata a mi cemo i to sustici i vratiti se gdje i pripadamo i kako je bilo do rata.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 dec 2016, 12:34

Pa grob te **** sariel imamo oko 25 godina vise staza u prvoj ligi nego Sloboda, sta pricas ti :urnebes:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 20 dec 2016, 12:37

MortemHz je napisao/la:Pa grob te **** sariel imamo oko 25 godina vise staza u prvoj ligi nego Sloboda, sta pricas ti :urnebes:
ma serem beze, dosadno mi a i vi se primate :urnebes: :wave:
zna se ko je ko u bh fudbalu.al et bude zanimljivo kad se potegne u tabele i istoriju haha :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 dec 2016, 12:40

Sariel je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Pa grob te **** sariel imamo oko 25 godina vise staza u prvoj ligi nego Sloboda, sta pricas ti :urnebes:
ma serem beze, dosadno mi a i vi se primate :urnebes: :wave:
zna se ko je ko u bh fudbalu.al et bude zanimljivo kad se potegne u tabele i istoriju haha :mrgreen:
Ma jok ba, smijesno i meni :urnebes: odo, moram sad ici, naleti veceras da seremo zajedno :urnebes:

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 20 dec 2016, 12:40

Sariel je napisao/la:
Esport je napisao/la:
Od 94 do 97.
Sidije bile u maskirnim uniformama. :urnebes: :urnebes:
vid ovog,ej eskort, da te pitam nesto pikal se liga? pika. pikajul se titule? pikaju.pikal se plej of? :rol:
Niko ne osporava titule, Manijaci se trebaju sjećati da ih je 95/96 Zmaj od Bosne odrao 9:1. :mrgreen: :mrgreen:
Na čim se proširuje broj učesnika titulu uzimaju drugi Željo,Sarajevo...... :kafa: :kafa:

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 20 dec 2016, 12:43

Hahahahahahahahhaha sta komsije smisliti mogu, to niko ne moze.. Cuj racunaju to ko je duze bio trofejniji hahahahahahahahahahah

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 20 dec 2016, 12:47

Sariel je napisao/la:
evo ga jos jedan ,sine :lol:
u vasoj istoriji da ste sacekali jos koju godinu i internet bi izmislili,toliko godina puno puno vise u prvoj ligi imate :urnebes:
Kad nemate svojih trofeja kitite se tuđim perjem i uspjehom, pa makar bio i omraženi klub iz tako mrskog glavnog grada koji vas je izbacio u drugu ligu, samo da napakoste drugom još više omraženijem klubu iz glavnog grada samo zato što nosi ime Sarajevo :clap: :lol: Gdje logika prestaje tu tuzlaci počinju :clap: Kakav endem :tokralju:

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 20 dec 2016, 12:52

Sto ti smeta sto covjek govori o faktima. Sta je slagao? Argumentovano raspravlja, ne glumi Branka Copica kao neki..

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 20 dec 2016, 12:58

Thetraphak1921 je napisao/la:Sto ti smeta sto covjek govori o faktima. Sta je slagao? Argumentovano raspravlja, ne glumi Branka Copica kao neki..
Koji fakti ? Iznio sam mu činjenice. Pa kako je moguće da je FKS najbolje rangiran i najuspješniji bh. klub po UEFA-i ? Kako smo mi na vječnoj tabeli ex-ju lige najbolje rangirani bh. klub ? Jel se to računa samo liga od 1996 ili kad već spominjete historiju ili povijest, od nastanka klubova i učestvovanje u ligama se ne računa ? Kakva je to logika ? :lol:

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 20 dec 2016, 13:13

Stroj1946 je napisao/la:
Thetraphak1921 je napisao/la:Sto ti smeta sto covjek govori o faktima. Sta je slagao? Argumentovano raspravlja, ne glumi Branka Copica kao neki..
Koji fakti ? Iznio sam mu činjenice. Pa kako je moguće da je FKS najbolje rangiran i najuspješniji bh. klub po UEFA-i ? Kako smo mi na vječnoj tabeli ex-ju lige najbolje rangirani bh. klub ? Jel se to računa samo liga od 1996 ili kad već spominjete historiju ili povijest, od nastanka klubova i učestvovanje u ligama se ne računa ? Kakva je to logika ? :lol:
slika

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 20 dec 2016, 13:48

Udri ih trofejima po glavi :urnebes: :urnebes: čuuu pitara :tokralju: :tokralju: :tokralju:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 20 dec 2016, 14:36

Ozraceni, haman ugaseni i kozojebi se udruzili...koja kombinacija. #benjo #uvedi #red
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 20 dec 2016, 14:40

Mortema nešto spucalo ovih dana pa nemojte mu uzimati za ozbiljno. :lol: :lol:

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 20 dec 2016, 16:25

šta je ovo filozofija Željezničara radila Tiagu dok je igro ovdje hahahah
1921 Način života: mrzno se čovjek, tri plate mu nisu dali, syebali ga za avionsku, smještaj, napuckavali kerove na njega
mi barem imamo razlog što smo dno dna, al divi ovih lafo stabilni klubova što trebine grade :urnebes:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

kontinen
Kontakt:

Post Postao/la kontinen » 20 dec 2016, 16:27

BadrHari je napisao/la:šta je ovo filozofija Željezničara radila Tiagu dok je igro ovdje hahahah
1921 Način života: mrzno se čovjek, tri plate mu nisu dali, syebali ga za avionsku, smještaj, napuckavali kerove na njega
mi barem imamo razlog što smo dno dna, al divi ovih lafo stabilni klubova što trebine grade :urnebes:

radioaktivni

Brazilac trpio mnoge neugodnosti: Tiago otkrio zašto je napustio Cibaliju

Već sada bivši fudbaler Cibalije iz Vinkovaca, Tiago Faria progovorio je za hrvatske novine Sportske Novosti o tome kako je bio dočekan i što je dobio od ljudi iz uprave za vrijeme provedeno u ovome klubu.

Tiago je za Sportske novosti govorio o svemu što mu se dešavalo u klubu iz Vinkovaca.

“Žao mi je što je došlo do razlaza, ali ovako više nije išlo. Ljudi iz kluba, većinu stavki iz ugovora nisu ispoštovali, primjerice nisam dobio stan, smrzavao sam se sedmicama u sobi na stadionu, dok me prijatelj Goran Pervan nije ugostio u svojoj kući, na čemu sam mu iznimno zahvalan”, kazao je Tiago i dodao:

“Uz sve te neugodnosti, nisu mi isplaćene tri mjesečne plate, a na kraju je ispao problem s također ugovorom zagarantovanom avionskom kartom za Brazil, koju sam morao platiti iz vlastitog džepa. Raskid ugovora ostao mi je jedina opcija, dogovorili smo ga još u petak, ali smo ga aktivirali tek nakon utakmice protiv Slaven Belupa”.

Tiago je već sinoć hvatao avion za Pariz, iz kojeg je letio za Brazil, odnosno Sao Paolo. Kako kaže, tamo će ostat neko vrijeme, odmoriti se od svega, a uz to mu i supruga uskoro treba roditi. No, Brazilac u prvom planu ima povratak u Evropu, nakon kratkog odmora, a kako kaže, ponuda ne nedostaje.

Podsjećamo, Tiago Faria je u junu stigao u Cibaliju, iz Sarajevskog Željezničara, gdje je bio ljubimac domaće publike.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 20 dec 2016, 16:28

BadrHari je napisao/la:šta je ovo filozofija Željezničara radila Tiagu dok je igro ovdje hahahah
:lol: :lol: Glup si za medalju. :lol: :lol: Hajde pročitaj još jednom taj članak pa probaj sa tim mozgom (ako ga imaš) skontati šta piše u tekstu. Ako ne uspiješ javi se da ti neko od nas pametnijih objasni šta piše u tekstu.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 20 dec 2016, 16:30

Sariel je napisao/la:dje mali tobe, aka tobica hordica obitava u slobodno vrijeme??
ma neda tebe cika tobe nikome

slika

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.