Npr jedan Gimenez bi se mogao za te pare dovesti, jer sjedi na klupi.
Ako već hoće beka onda Semeda treba zaganjati, on je već druga priča, za njega vrijedi dati lovu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
i ja sam ga gledao i imam isto misljenje ali ako vec dođe nadam se da grijesimo i zasto se ovdje uopste spominje da ce igrati beka to mi nije jasno kad je covjek stoper i igrao bi stopera jedino u nekoj kriticnoj situaciji bi mozda igrao beka kao sto je igrao Bailly beka protiv CP jer je Valencia bio suspendovanrio_Ferdy88 je napisao/la:Vala i nema neko pozicioniranje, gledao sam ga i svojim očima, nije me oduševio, igrao je lijevog stopera, plus za beka nije ni blizu dobar naprijed (tehnika posebno) koliko bi trebao jedan moderni bek biti, ali ima samo 22 god, pa ima vremena za napredak, a stopera nam trenutno i ne fali, pogotovo ne za te pare koje se spominju, ispade skuplji od Baillya.
Novi Darmian?rio_Ferdy88 je napisao/la:Vala i nema neko pozicioniranje, gledao sam ga i svojim očima, nije me oduševio, igrao je lijevog stopera, plus za beka nije ni blizu dobar naprijed (tehnika posebno) koliko bi trebao jedan moderni bek biti...
Analiza onih koji su vise informisani ali ta oni znaju.Lindelof was flawless for the rest of the campaign, his well-timed tackling, dominance in the air and good positional sense belying his lack of experience.
Read more at http://www.fourfourtwo.com/features/vic ... 1cyF6oM.99Strengths
Tall and well built, Lindelof is dominant in the air and uses his strength well to make crunching tackles, almost always well-timed. (In 30 games at all levels last season he was bookedjust four times.) He has good speed for a player with such a big frame, which explains why he has often been deployed as a right-back at international level.
Ako sam dobro upratio klauzula od 30 miliona je od ljeta, e sad mozda grijesim. Osim toga negdje sam procitao da United zeli provjerene igrace, imamo Baillya i Fosua kao potencijale, tu su jos i Jones i Rojo te Smaling. Ako cemo kupovati talentovanog stopera, Laporte ima klauzulu od 50 mil, bolji i veci potencijal od ovog lika.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ne pišem ni ja, jer govorim o onome što sam vidio, i o mišljenju ljudi koji ga gledali svaku tekmu. Po meni je precijenjen za stopera jer se za tu cifru može uzeti i Gimenez, a on je daleko veći potencijal od njega, dok u Benfici ima boljih bekova od njega, ako ćemo ga već za beka dovoditi. Ima klauzulu od 30mil eura, a spominje se cifra od 38 mil ili 42 mil funti![]()
A Fabinha sam uzeo za primjer polivalentnog igrača, jer bi za tu lovu i Monaco razmislio sigurno.
Naveo sam da se radi o spekulacijama, Glendenning pisao kak cekicari fol imaju plan da privuku jednog od pomenutih (moguce da je Telegraph preuzeo od Sun-a) ali poenta nije losa po pitanju Rasha.Odakle to za Martiala i Rasha
Pa et, djelom si sam dao odgovor zasto bi se navedeno moglo uzeti u razmatranje.Rash je, također, bitan za ekipu i obratno. Normalno je da mu oscilira forma a i fizički će napredovati. Bilo bi mu lakše da ulazi umjesto Ibre i da igra napadača umjesto krila. Tu možemo kriviti Mourinha što ga gura na poziciju koja nije najbolja za njega. Ali i ekipa je bitna za njega, da u njoj stasa i uči od Ibre. Vremenom će povratiti svoju formu u to sam uvjeren.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.