Rece navijac kluba ciji navijaci ne idu na utakmice a uz to su i zadnji na tabeli bez ikakvog uspjeha. Za vas je i Modriča Real. Prvo Modriču, Leotar i Brotnjo pa onda Siroki i Zrinjski pa nekad za 200 godina mozda se i stavite u kontekst sarajevskih klubova.avenija je napisao/la:Ako su divovi ravnopravni za Dinamom i Zvezdom sta su onda Zrinjski i Zeljo ? Barcelona , Real ??
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 20 dec 2016, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Odlican video. Svaka cast autoru!
zrinjski je ispred vas po broju titula u bh premier ligi.MortemHz je napisao/la:Rece navijac kluba ciji navijaci ne idu na utakmice a uz to su i zadnji na tabeli bez ikakvog uspjeha. Za vas je i Modriča Real. Prvo Modriču, Leotar i Brotnjo pa onda Siroki i Zrinjski pa nekad za 200 godina mozda se i stavite u kontekst sarajevskih klubova.avenija je napisao/la:Ako su divovi ravnopravni za Dinamom i Zvezdom sta su onda Zrinjski i Zeljo ? Barcelona , Real ??

- IlProfessore
- Kontakt:
Ova Sabrina je nešto najljepše što se dogodilo fks poslije rata 

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Mozes li sam skontati da si glup?Ili ti treba pomoc?Sariel je napisao/la:pa kaje
Najava...
pa kaje staj bilo momcine? dje zapelo? kome vi to?![]()
aaaaaaaaaa HAHAHAHAHAHAHAHAHHA STAJ BILOOOO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fudbal se ne igra 15 godina a ni jedno prvenstvo.Sariel je napisao/la:zrinjski je ispred vas po broju titula u bh premier ligi.MortemHz je napisao/la:Rece navijac kluba ciji navijaci ne idu na utakmice a uz to su i zadnji na tabeli bez ikakvog uspjeha. Za vas je i Modriča Real. Prvo Modriču, Leotar i Brotnjo pa onda Siroki i Zrinjski pa nekad za 200 godina mozda se i stavite u kontekst sarajevskih klubova.avenija je napisao/la:Ako su divovi ravnopravni za Dinamom i Zvezdom sta su onda Zrinjski i Zeljo ? Barcelona , Real ??
za ovog papi1 staj bilo momcino,andjele moj dje zapelo??

avenija je napisao/la:Ako su divovi ravnopravni za Dinamom i Zvezdom sta su onda Zrinjski i Zeljo ? Barcelona , Real ??
Nije bitno uopste koliko titula je osvojeno, to se ne gleda nigdje, vec samo koliko si dugo bio najtrofejniji. Pitaj Mortema ako mi ne vjerujes.
19091921
slazem se.MortemHz je napisao/la:
Fudbal se ne igra 15 godina a ni jedno prvenstvo.

celik je prije sirokog i zrinjskog uzimo iste te titule.il se to ne racuna?

Nepročitan postPostao/la PAPE1 » 20 dec 2016, 12:06
Mi kad bi osvojili ligu prvaka...

dje mali tobe, aka tobica hordica obitava u slobodno vrijeme??

Re: Pomoć
Postao/la TobeYarabi Zadnji post
03 jul 2016, 05:55

Sariel je napisao/la:slazem se.MortemHz je napisao/la:
Fudbal se ne igra 15 godina a ni jedno prvenstvo.
celik je prije sirokog i zrinjskog uzimo iste te titule.il se to ne racuna?
Od 94 do 97.
Sidije bile u maskirnim uniformama.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nikada nisam rekao da nije bitno nego sam rekao da se vi dicite nekom historijom (lazete) a Sarajevo ima duplo znacajniju historiju od Zeljeznicara, cak je i Velez dosta znacajniju ulogu imao. Znaci nemoj lagati jer ja to nisam rekao.ferreira je napisao/la:avenija je napisao/la:Ako su divovi ravnopravni za Dinamom i Zvezdom sta su onda Zrinjski i Zeljo ? Barcelona , Real ??
Nije bitno uopste koliko titula je osvojeno, to se ne gleda nigdje, vec samo koliko si dugo bio najtrofejniji. Pitaj Mortema ako mi ne vjerujes.
vid ovog,ej eskort, da te pitam nesto pikal se liga? pika. pikajul se titule? pikaju.pikal se plej of?Esport je napisao/la:
Od 94 do 97.
Sidije bile u maskirnim uniformama.![]()

- Thetraphak1921
- Kontakt:
STA IMATE? HAHAHAHAHAHAMortemHz je napisao/la:Nikada nisam rekao da nije bitno nego sam rekao da se vi dicite nekom historijom (lazete) a Sarajevo ima duplo znacajniju historiju od Zeljeznicara, cak je i Velez dosta znacajniju ulogu imao. Znaci nemoj lagati jer ja to nisam rekao.ferreira je napisao/la:avenija je napisao/la:Ako su divovi ravnopravni za Dinamom i Zvezdom sta su onda Zrinjski i Zeljo ? Barcelona , Real ??
imaju ljudi duplu istoriju
nisu ni savu kovacevica rahmetli upamtili

nisu ni savu kovacevica rahmetli upamtili

Na vječnoj tabeli Jugoslovenske lige FK Sarajevo je najuspješniji BH klub, zatim sljedi FK Velež, onda NK Željezničar.
sve nesto vjecno.Stroj1946 je napisao/la:Na vječnoj tabeli Jugoslovenske lige FK Sarajevo je najuspješniji BH klub, zatim sljedi FK Velež, onda NK Željezničar.

plaho vi o istoriji a nemate ni sedamdeset il imate?

najtrofejniji je zeljeznicar, mogu ja njih ne volit il volit, ko i vas,al fakti su fakti,
a vi ganjajte statistike...
ko sto smo statisticki mi i najgori

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Duplo znacajniju historiju, x1000 puta vise navijaca, vise trofeja, mnogo vise godina provedenih u prvoj ligi. Hajmo reci koliko je Velez znacajniju ulogu imao od Zeljeznicara toliko mi imamo od Veleza. Zato kazem da se citava historija gleda a ne zadnjih 15 godina, to mogu Zrinjski i Siroki gledati jer im je bilo zabranjeno igrati ali i vi 

ma bizi x1000 puta vise navijaca kolko je to hiljada miliJona?a tek trofejaMortemHz je napisao/la:Duplo znacajniju historiju, x1000 puta vise navijaca, vise trofeja, mnogo vise godina provedenih u prvoj ligi. Hajmo reci koliko je Velez znacajniju ulogu imao od Zeljeznicara toliko mi imamo od Veleza. Zato kazem da se citava historija gleda a ne zadnjih 15 godina, to mogu Zrinjski i Siroki gledati jer im je bilo zabranjeno igrati ali i vi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.