Večeras 40p Beala za oproštajku

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha,BernardBarnjak
Ne, od sutra ti se broji. Kad dodhe u tvoj timdomy23 je napisao/la:pitanje, vecerasnja statistika beala ide u statistiku moje ekipe?
Jeste li to fakat trejdali Love-Beal???SiamoNoi je napisao/la:NopeJoš večeras je kod mene jer je danas dan kad je napravljen trade i dan kasnije je realizacija i tvoj je.Tako i tako ti ni Love ne igra danas pa ti svejedno.
Trust the proccessTracy3McGrady je napisao/la:Jeste li to fakat trejdali Love-Beal???SiamoNoi je napisao/la:NopeJoš večeras je kod mene jer je danas dan kad je napravljen trade i dan kasnije je realizacija i tvoj je.Tako i tako ti ni Love ne igra danas pa ti svejedno.
---Džanan Musa---MVP
Pa dati Ljubav za Beala je slično kao kad das CP3 za Wigginsa jbt.domy23 je napisao/la:Trust the proccessTracy3McGrady je napisao/la:Jeste li to fakat trejdali Love-Beal???SiamoNoi je napisao/la:NopeJoš večeras je kod mene jer je danas dan kad je napravljen trade i dan kasnije je realizacija i tvoj je.Tako i tako ti ni Love ne igra danas pa ti svejedno.
---Džanan Musa---MVP
Biraj nesto za LenaSarmelino je napisao/la:E moj boze, u svemu sam mrtvi prosjek, samo malo bolji od ostatka lige u stealovima i poenima..
Ma za Lena, zezam se.Puno me me Len zajebava,ne znam ni ja sta bi s njim, najvjerovatnije ce otic u kakvom trejdu sa Down TownomSiamoNoi je napisao/la:Blejka za koga?Pošalji nešto pa ćemo vidjet,jer moram uvijek ja slat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.