League of Legends
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- theboss_RD07
- Kontakt:
Re: League of Legends
Joj sjecam se mozda Season 3 ili 4 kad je full AP soraka bila daleko naj op champion na igrici
⭐
-
- Kontakt:
Mrsko mi sad S6 slikati, ali ona me iz S4 dovela u G1, pa ti gledajtheboss_RD07 je napisao/la:Malo si boljiNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Treba li pomoctheboss_RD07 je napisao/la:25/9 Leblanc na rankedu = A...
Nikad na ovoj trebi necu dobit S xd A imam otvoren chest slot na njoj![]()
Imam 4/3 s njom, i 16/9/8 KDA

Na kojem si serveru. Ako si EUNE igrat cemo

- theboss_RD07
- Kontakt:
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Amumu je daleko najjači champ u jungli pogotov ko se čupa u bronzi, možeš carry game bez ikakvih problema, nenadjebiv je. Prvi item crveni za junglu logično sa health i dalje ideš frozen heart i swiftnes čizme, randuins/deadmans plate, spirit i na kraju maska. S tim buildom quadre i pente bez pola muke.
Trenutno Shyvanu silujem u jungli jer je možda naj OP u ovom momentu, buffali su je nenormalno i preza*eban je champ.
Inače mainam supp sve champove pa ako ima dobar adc neka se javi. (EUW)
Trenutno Shyvanu silujem u jungli jer je možda naj OP u ovom momentu, buffali su je nenormalno i preza*eban je champ.
Inače mainam supp sve champove pa ako ima dobar adc neka se javi. (EUW)
Dobio sam prvi promo meč. 0/7/27. Al bilo je teško i fakat sam se namučio. Imali su tri tenka, jaku Caitlyn i Ahri koja je one shotom rješavala svakog dok nisam uzeo dosta magic resista. Dug gamea je presudio naš Acea i to što sam Jayce, Vayne i ja otišli na Barona dok su Lux i jungler otišli pushati. Opet je moj redemption nakon barona bio ključan jer s njim nismo morali da se vraćamo u bazu, s obzirom da smo svi bili 18 lvl i imali full item build.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma u jungli sad jedu Shyvana, Hecarim i Lee Sin, pa čak i Vi se vratila na velika vrata.
Nisam još počeo promo, mrsko mi, a i vježbam nekoliko novih pickova.
Ja na 1-1. Morat cu sa Sorakom baciti jedan promo.UnitedWA je napisao/la:Ma u jungli sad jedu Shyvana, Hecarim i Lee Sin, pa čak i Vi se vratila na velika vrata.
Mogli smo jedan duo nekad večeras, ako si za. Ti adc, ja supp.
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 17 dec 2016, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I ja igram placement, ako neko hoce moze sa mnom. Ostavite nick
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Također Vayne treba banovati, presrana je "opet", po 3 hita i squishy champovi umiru. Soraku sam jučer iz 2 hita spustio bez ulteOtelo je napisao/la:Ja na 1-1. Morat cu sa Sorakom baciti jedan promo.UnitedWA je napisao/la:Ma u jungli sad jedu Shyvana, Hecarim i Lee Sin, pa čak i Vi se vratila na velika vrata.

Ja na eu west, Šejn (sa Š)
Ja samo xin zhaa igram, moj main protekle sezone i hard split push tryndamerea sa cdrom i attack speedom sa ghostom i flashom, obicno zavrsim gejm sa najmanje dmg na championima sa 350 cs i 5-6 towera 

naprijed rejal
Za sada 2-2, sa 5-5 bio bih presretan i bronzom I ili II, mislim da nemam šanse da upadnem negdje više od toga.
Koga igras?
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Nami/Karma/Soraka na supp. S Nami 2-1, Soraka 0-1, a večeras ću s Karmom baciti dva gejma i vraćam se na Nami.Harika je napisao/la:Koga igras?
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Teško da ćeš sa 5-5 upasti u bronze III kamoli u I, ove sezone su pooštrili kriterij i bez obzira gdje si završio prošle sezone svi upadaju u ligu manje, većina ovih iz golda je u silveru sada, a silver sav u bronzi, što je i logično dok se ne pročisti malo sad na početku.
Nisam prošlu sezonu bio rankiran nikako, novi account, pa igrao pomalo.Amsterdam1312 je napisao/la:Teško da ćeš sa 5-5 upasti u bronze III kamoli u I, ove sezone su pooštrili kriterij i bez obzira gdje si završio prošle sezone svi upadaju u ligu manje, većina ovih iz golda je u silveru sada, a silver sav u bronzi, što je i logično dok se ne pročisti malo sad na početku.
Moguće je da ga poguraju pošto mu je prva sezona u ranked. Moj prijatelj je sa 6:4 prošlu sezonu završio u silver 2.
4-6, Bronza I 
Caitlyn 1/12 u zadnjem meču

Ja odigrao support 1/7/28 Soraka i to nemam masteriesOtelo je napisao/la:4-6, Bronza I

Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Meni Soraka nakon zadnjeg peča ne leži nikako, ne znam što. Mada, možda je i do toga što nisam dosta dug igrao sa njom kuknjavaBvB09 je napisao/la:Ja odigrao support 1/7/28 Soraka i to nemam masteriesOtelo je napisao/la:4-6, Bronza I
S Karmom i Nami sam odličan, ali eto, uvijek poraz. Ili ih razbijemo ili nas razbiju, Dođe jungler, napravi čak 0 gankova tijekom meča

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.