FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Malo rasisticki, zar ne? Nije da nismo naviki ovdje.
Pa dobro ti imaš te predrasude....coelho41 je napisao/la:
A što te tiče Alonsa, prvi put čujem da je tako okarakterisan od svojih kolega i pojedinaca u Španiji. Naravno ne očekujem da bude član španske mense, ali generalno sam skeptičan prema Špancima i Južnjacima općenito govoreći. Uvijek mi je bilo čudno kako ne mogu da nauče jezik igrajući godinama u drugoj državi i njihova vrela krv me nije impresionirala nikad van terena.
A eto jedan dio je objasnio Feldmarschal, a ja mogu samo dodati da i ono što sam mogao od njega vidjeti i kroz njemačke medije, njegove intervjue, nastupe, a i to njegovo zračenje i ponašanje kao osobe, mi je ostavilo utisak da se radi o jako inteligentnoj osobi. A lik je pored toga i generalno gospodin, likčina...Zvijezda, a opet s dozom skromnosti i onako na zemlji. Lik ne leti....Meni je on jako zanimljiv lik.
A generalno mislim da su Xabi i Javi, dva Španca koja se idealno uklapaju u sredinu kakva je Bayernova.
Usput, samo da dodam, kada smo već kod Južnjaka, te južnjačke primjese su Bayernu uvijek bile korisne, posebno ako se sjetimo Brazilaca kao što su Elber, Sergio, Lucio. A nekada, posebno u slučaju Pepa se stekao dojam da svi ovdje mrze Pepa kao južnjaka. A nije problem u južnjacima kao južnjacima, donose oni sa sobom interesantne elemente, koji se sjajno mogu uvezati sa onim njemačkim mašinskim stilom (da tako nazovem), ali je vrlo nezgodno kada neko sve (ili većinu) svoje hoće da nametne, a jako je malo spreman da prihvati od onoga što je zatekao i susreo u toj državi.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bayern to purchase Süle for 25m and Sebastian Rudy on a free transfer for the summer 2017
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
Bundesliga
- Kontakt:
Nije to rasizam, to je stereotipija.sljivo je napisao/la:Malo rasisticki, zar ne?
Dobar je Alonso, kad bi ga mogli nekako vrbovati da nam vodi omladinsku selekciju to bi bilo odlično. Od odlaska Van Gaala dosta smo slabi u tom području. Naravno, bilo bi odlično i da dobije neku funkciju u klubu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
FC Bayern have already signed Sebastian Rudy (on a free transfer) and Niklas Süle(25m euro) in the transfer window next summer. [Bild]
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sutra bez Boatenga, Robbena, Comana, ali sa Javijem i Riberyjem. Sve osim pobjede je ravno katastrofi...
Rudy?
Süle pored Boa, Hummelsa i Javija sasvim ok, mada je on tek potencijal da postane odlican, sad je prosjecan.
Rudy?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ista reakcija.muhamedhulk je napisao/la:Sutra bez Boatenga, Robbena, Comana, ali sa Javijem i Riberyjem. Sve osim pobjede je ravno katastrofi...
Rudy?Süle pored Boa, Hummelsa i Javija sasvim ok, mada je on tek potencijal da postane odlican, sad je prosjecan.
Rudy?
Sule?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Nerminovic
- Kontakt:
Rudy će biti ono što je Rode bio, samo što je ovaj za Rudya izmislio fudbal
Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
E čuj Rudy, pa gdje ovog isčupaše... kad vidim da je džaba onda mi još gore bude. Zašto, zato što se uvijek čeka da neki klub oderemo kad im igraču istekne ugovor. Fuj. A on je obični mesar koji je sa loptom na vi. Samo molim sve što ima da on nije Lahmov nasljednik.
Gubim nadu da ćemo ikog platiti više od 40-50 mil, tj. neku trenutnu klasu.
Možemo se polahko opraštati od Bastubera, bar u odnosu igrača.
Nešto razmišljam, koji ima igrač tipa Alonsa a da mu ističe ugovor uskoro, mislim na ove Bundesligaše jer vjerovatno takav dolazi?(pravo sam popiz.dio)
Gubim nadu da ćemo ikog platiti više od 40-50 mil, tj. neku trenutnu klasu.
Možemo se polahko opraštati od Bastubera, bar u odnosu igrača.
Nešto razmišljam, koji ima igrač tipa Alonsa a da mu ističe ugovor uskoro, mislim na ove Bundesligaše jer vjerovatno takav dolazi?(pravo sam popiz.dio)
- anelbavarac
- Kontakt:
Umjesto najavljenih Verattia i Griezmanna, dovode se polovnjaci
Sule jeste kvalitetan i vec izgradjen igrac, ali Rudy
Ovo su transferi švercera, tacno se primijeti.
Sule jeste kvalitetan i vec izgradjen igrac, ali Rudy
Ovo su transferi švercera, tacno se primijeti.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Fali broj Nijemaca u ekipi, zasto se srkletiti?
Rudy je prosjecan igrac ali igrac koji uvijek moze pomoci.
Dolaskom Sulea, definitivno otpada mogucnost povratka Benatije.
Rudy je prosjecan igrac ali igrac koji uvijek moze pomoci.
Dolaskom Sulea, definitivno otpada mogucnost povratka Benatije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Branio sam Lulića poslije njegove izjave za Rudigera, kud ćeš daljesljivo je napisao/la:Malo rasisticki, zar ne? Nije da nismo naviki ovdje.
E stvarno ja bi ga opisao kao gospodina u kopačkama, ali ako kažete intelektualac i to ću povjerovati. Sve se u životu može kupiti novcem, osim stila, a Alonso ga ima, za razliku od Javia, nekako je nezgrapan, ali svakako su idealni za nas i pridružuje im se ove sezone i Thiago, kao još jedan Španac koji je kupio publiku.effe_sa je napisao/la:Pa dobro ti imaš te predrasude....Možda i zato drugačije gledaš na Alonsa.
A eto jedan dio je objasnio Feldmarschal, a ja mogu samo dodati da i ono što sam mogao od njega vidjeti i kroz njemačke medije, njegove intervjue, nastupe, a i to njegovo zračenje i ponašanje kao osobe, mi je ostavilo utisak da se radi o jako inteligentnoj osobi. A lik je pored toga i generalno gospodin, likčina...Zvijezda, a opet s dozom skromnosti i onako na zemlji. Lik ne leti....Meni je on jako zanimljiv lik.
Da ne idemo u off topic o južnjacima, pokušaću razbiti takve predrasude u buduće.
I baš u petak gledam Hoffenheim-Dortmund i kontam kako bi se Sule uklopio nama u ekipu + 25 miliona je sića za njega, s obzirom da ove sezone igra u jednoj od najbolji odbrana u Evropi, a Benatiu će Juve otkupit siguran sam, jedini razlog zašto to nisu sada uradili jeste ono pravilo stranaca u Seriji A.
Bez Robbena danas, ali ne bi trebalo biti problema ipak se ceka RB
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Neuer - Lahm, Javi, Hummels, Alaba - Vidal, Alonso, Thiago - Müller, Lewandowski, Costa
4-3-3, Muller krilo i ne igra Sanches niti Kimmich.
Edit: Kimmich polahko ide u zaborav, ne sjećam se kad je igrao zadnji put.
4-3-3, Muller krilo i ne igra Sanches niti Kimmich.
Edit: Kimmich polahko ide u zaborav, ne sjećam se kad je igrao zadnji put.
U zadnje 3 utakmice nije starter ako se ne varam?sljivo je napisao/la: Edit: Kimmich polahko ide u zaborav, ne sjećam se kad je igrao zadnji put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne znam zašto Sanches na klupi, protiv Atletika sredina Vidal-Thiago-Sanches je bila maestralna. Muller zabija zgoditak, a Lewa 2.
A i protiv Lajpciga pogotovo neće igrati, ni prvi ni drugi.
Igrati će intelekt Xabi Alonso 
ja mislim da je pao novi nadimak na ovoj temithulkazal je napisao/la:Igrati će intelekt Xabi Alonso
A to je jedini atribut koji ga drži u igri. Ali sumnjam da kada staviš na vagu njegove minuse i pluseve dođeš na zaključak da je bolje da on igra ispred Kimmicha ili Renata... Ili barem ne ove "manje" utakmice...coelho41 je napisao/la:ja mislim da je pao novi nadimak na ovoj temithulkazal je napisao/la:Igrati će intelekt Xabi Alonso
Ipak on povezuje linije (odbranu i vezni red) ali i ponekad se oklizne pa primimo gol...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.