PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Bravo.jaci ste.Al ne i najveci.cojk bi rekao imate titula ko seltik.haj sad po kilo bureka i jogurt.
Trkom.
Trkom.
Seriel se predao 

Zadnja izmjena: pitic, dana/u 18 dec 2016, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Strasnopitic je napisao/la:@Mortem
Štrumfovi su i donekle umjereni spomenu neka 2 trofeja da smo kupili, a Tuzlaci govore da smo kupili 8 trofeja

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ko se predo? Poslo sam te po burek.Sta čekaš?pitic je napisao/la:Serial se predao
Čuj najveci ovo ko neka bordo lobotomija
@Seriel, možeš li nam reći iz koje godine su nam 2 trofeja koja smo pošteno osvojili 

SRETAN BROJ - 1725
Koga ba briga za piratskih dvije tri titule.mozda tamo neki malezijski sandej tajms.pitic je napisao/la:@Seriel, možeš li nam reći iz koje godine su nam 2 trofeja koja smo pošteno osvojili
Stani jeste vi pirati ili pitari?
Kace pita i jogurt?
Više puta ja dotakao trofej nego svi igrači Slobode zajedno za 100 godina.
SRETAN BROJ - 1725
Podrška turskim stanovnicima u Sarajevu da do kraja izguraju s ovim zabranama alkohola na javnim okupljanjima i proslavama za citav puk. Volim kad se radi temeljito i u skladu sa zakonom, pa taman i šerijatskim!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
A dotako si ga veliš? I kakav je tvrd i hladan ili?pitic je napisao/la:Više puta ja dotakao trofej nego svi igrači Slobode zajedno za 100 godina.

Eee pito pito
Ja velim mojne o trofejima a pitiču iz usta ne izlaze

- Thetraphak1921
- Kontakt:
Sariel, ne zamaraj se. Dok se ti trudis voditi argumentovane i konstruktivne rasprave, potkrijepljene cinjenicama i argumentima, navijacj iz komsijskog tabora se sluze izmisljotinama i nosensima. Ne pokusavaj im dokazati, svjesni su i oni da si potpuno u pravu, samo je tesko prihvatiti istinu.
Kao sto si i sam rekao, u najboljem slucaju im je bronza.
Kao sto si i sam rekao, u najboljem slucaju im je bronza.
Hu iz ju ba.neki Lobo sarlatancic?
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Zalosno je sto, koliko god da si iskren isto toliko si i neinteligentan.
Ko je ruzio naseg Krmka?Rigoletto je napisao/la:Podrška turskim stanovnicima u Sarajevu da do kraja izguraju s ovim zabranama alkohola na javnim okupljanjima i proslavama za citav puk. Volim kad se radi temeljito i u skladu sa zakonom, pa taman i šerijatskim!

Thetraphak1921 je napisao/la:Zalosno je sto, koliko god da si iskren isto toliko si i neinteligentan.

- TobeYarabi
- Kontakt:
danas je nedelja..isao je kod svetog oca da ga pomiluje i iscera zlo iz njega, a ucera mu dobropitic je napisao/la:Seriel se predao
Gospode Bože Sarajevo je uistinu raj na zemlji.puno je andjela s greškom samo bi se milovali.TobeYarabi je napisao/la:danas je nedelja..isao je kod svetog oca da ga pomiluje i iscera zlo iz njega, a ucera mu dobropitic je napisao/la:Seriel se predao

Tuzlanski bor...
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku"
Zasto Zeljo na zvanicnoj ne objavi da je Fond za humanitarno pravo Natasa Kandic kupila 10-o godisnju ulaznicu za istocnu trEbinu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.