Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne smijes ni u skandinaviji a cuo sam da se ne smije u centralnoj jezgri u Americkim gradovima kao i u Australiji. To je sasvim ok zakon, tako i treba biti. Na trgu u centru da nemas nikako a cim sekundu izadjes da radis sta hoces, to su javni skupovi i to se radi radi sigurnosti.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ne kontas ti izgleda. Poenta je, jesmo li mi u Europi ili na B.Istoku ?
Smijesan zakon.
Ma lupa frajer, ne zna sta da napise ...MortemHz je napisao/la:Ne smijes ni u skandinaviji a cuo sam da se ne smije u centralnoj jezgri u Americkim gradovima kao i u Australiji. To je sasvim ok zakon, tako i treba biti. U centru da nemas nikako a cim sekundu izadjes da radis sta hoces, to su javni skupovi.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ne kontas ti izgleda. Poenta je, jesmo li mi u Europi ili na B.Istoku ?
Smijesan zakon.
Nekad vodu, nekad pivu.pitic je napisao/la:Toči Slobodo boli te k...c ako već trofeje ne možeš uzeti.
Uvijek sam žedan trofeja šta ćeš navika takva. Vama ne trebaju kako kažete važno je da točitecarapa je napisao/la:Nekad vodu, nekad pivu.pitic je napisao/la:Toči Slobodo boli te k...c ako već trofeje ne možeš uzeti.
Sta ces, moze nam se, imamo i da prosipamo.
Jesi zedan?
Sve znaš, koji si broj u dnevniku? pet.sjedi dole.pitic je napisao/la:Fino je navijati za klub gdje nema pritiska o osvajanju trofeja. Važno je samo da natočiš pivu i onda bez ikakvog pritiska gledaš utakmicu zaboli te ona stvar koji ćeš završiti na tabeli, trofeji ti svakako ne trebaju
Sariel je napisao/la:Ko poželi titula ide u želju i zrinjski.
Lafo u Sarajevu redovno osvajaju ove dvije titule dosad..
Pogled na prvake dosad bar ne laže
Ja koliko ste kupili? Ovaj osvojili?MortemHz je napisao/la:Sariel je napisao/la:Ko poželi titula ide u želju i zrinjski.
Pogled na prvake dosad bar ne laže![]()
![]()
![]()
![]()
A sto ti diskutujes o trofejima ako ne znas nista o istim? Imamo 10 trofeja. Ne znam sta ti radis na sportskom forumuSariel je napisao/la:Ja koliko ste kupili? Ovaj osvojili?MortemHz je napisao/la:Sariel je napisao/la:Ko poželi titula ide u želju i zrinjski.
![]()
![]()
![]()
Evo ih počeli prosipati štrumfovsku pričuSariel je napisao/la:Ja koliko ste kupili? Ovaj osvojili?MortemHz je napisao/la:Sariel je napisao/la:Ko poželi titula ide u želju i zrinjski.
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.