PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Hrasno1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
nisam u ultras fazonu moras na slagove ili posebno objasniti ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
za tobicu i njegovu djelo koneksn vezicu..

- MocMahale444
Cuj poslo meni poruku. Kad? Gdje? Zemberek te yebo sto lažeš. Kakav ceric 

Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 18 dec 2016, 04:11, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Dobar je hrasno, zeljovac je, jest da voli pare vise nego Zeba al halalimo mu, poselami violinu i reci mu da ce dobit fax od Misketa 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- MocMahale444
Zeljo92 je napisao/la:Dobar je hrasno, zeljovac je, jest da voli pare vise nego Zeba al halalimo mu, poselami violinu i reci mu da ce dobit fax od Misketa ;
wobly92 je napisao/la:Il su ga blokirali jednostavno. Bio je zanimljiv u početku al sad se popeo na q.joker90 je napisao/la:Ne smiju vise Hrasnom ni da repliciraju, a fol bi ga tukli..

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Novogodisnja jelka u Tuzli.

Jelka u Sarajevu

Jelka u Sarajevu

A vidis da sam ironicanMocMahale444 je napisao/la:Zeljo92 je napisao/la:Dobar je hrasno, zeljovac je, jest da voli pare vise nego Zeba al halalimo mu, poselami violinu i reci mu da ce dobit fax od Misketa ;wobly92 je napisao/la:Il su ga blokirali jednostavno. Bio je zanimljiv u početku al sad se popeo na q.joker90 je napisao/la:Ne smiju vise Hrasnom ni da repliciraju, a fol bi ga tukli..zeli da izgubimo 0:4

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
E imamo se i mi u sarajevu pohvalit da je ukraseno za praznike
, dva mjesta u gradu lice na nesto, gdje je holiday market, ovo ostalo tuzno da tuznije ne moze biti kada vidis ostale evropske gradove 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Mi nismo ni blizu europe pa je suludo porediti. Uzaludno bacanje para ima bitnijih stvari od ukrasavanja koje kosta izuzetno puno. Nek naprave pasarelu u mom mjestu ili bilo gdje u gradu pametnije 100x da svaku noc ne gledam kako je neko nastradao od auta.
- TobeYarabi
- Kontakt:
koze obrstile tuzlansku jelku
Upravu si da ima i prečih stvari. Ali ima prečih i od toga što si naveo.club21 je napisao/la:Mi nismo ni blizu europe pa je suludo porediti. Uzaludno bacanje para ima bitnijih stvari od ukrasavanja koje kosta izuzetno puno. Nek naprave pasarelu u mom mjestu ili bilo gdje u gradu pametnije 100x da svaku noc ne gledam kako je neko nastradao od auta.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Pozdrav za mog prijatelja sari ela.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Yebes jelku, kad pive nemaLakoste je napisao/la:Novogodisnja jelka u Tuzli.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jelka u Sarajevu

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad ce i mit o tome kako pivu nemamo 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Stanovnici glavnog grada BIH jedini u Evropi će “na suvo” ući u Novu godinu. Naime, u sklopu proslave dočeka iste na Trgu Bosne i Hercegovine, BIĆE ZABRANJENO TOČENJE ALKOHOLA.
Nismo mi ovo izmislili
Nismo mi ovo izmislili
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Procitaj tekst, to je tuzlanski nesto, pise nesto u gradu u kojem nema struje i vode i nesto dalje pise o Allahu u po frke. Retardiran portal a vi vjerujete u to? Znaci jeste, vi ste to izmislili.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Stanovnici glavnog grada BIH jedini u Evropi će “na suvo” ući u Novu godinu. Naime, u sklopu proslave dočeka iste na Trgu Bosne i Hercegovine, BIĆE ZABRANJENO TOČENJE ALKOHOLA.
Nismo mi ovo izmislili
Iako sam ja mislio da govoris za opcenito a ne za novu godinu, u zakonu stoji da se ne smije prodavati alkohol na javnim skupovima a ko konzumira moci ce uzeti malo prije na svakom mjestu u citavom gradu, poslije svakako nece raditi nista. Ni na utakmicama u citavoj premier ligi ne smijes sipati alkohol naprimjer. Cak i u komentarima ljudi pisu drugacije. Znaci, ovaj Dragan radi za banjalucki portal i otprilike je jasno kakvi ljudi obitavaju tamo. Vi se i dalje lozite na Banja Luku i nacionaliste iz tog istog grada a da Sarajeva i dalje na mapi niste vidjeli.
Biće šerbeta zato, ako bude vode bilo da se razmutiMortemHz je napisao/la:Procitaj tekst, to je tuzlanski nesto, pise nesto u gradu u kojem nema struje i vode i nesto dalje pise o Allahu u po frke. Retardiran portal a vi vjerujete u to? Znaci jeste, vi ste to izmislili.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Stanovnici glavnog grada BIH jedini u Evropi će “na suvo” ući u Novu godinu. Naime, u sklopu proslave dočeka iste na Trgu Bosne i Hercegovine, BIĆE ZABRANJENO TOČENJE ALKOHOLA.
Nismo mi ovo izmislili
Iako sam ja mislio da govoris za opcenito a ne za novu godinu, u zakonu stoji da se ne smije prodavati alkohol na javnim skupovima a ko konzumira moci ce uzeti malo prije na svakom mjestu u citavom gradu, poslije svakako nece raditi nista. Ni na utakmicama u citavoj premier ligi ne smijes sipati alkohol naprimjer. Cak i u komentarima ljudi pisu drugacije. Znaci, ovaj Dragan radi za banjalucki portal i otprilike je jasno kakvi ljudi obitavaju tamo. Vi se i dalje lozite na Banja Luku i nacionaliste iz tog istog grada a da Sarajeva i dalje na mapi niste vidjeli.

Zadnja izmjena: HElo, dana/u 18 dec 2016, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
Uveliko se je sipao alkohol na Tušnju i na otetom Veležovom stadionu. Plate kaznu, a ostalo uzmu sebi. Skontali i da im se tako isplati.
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
I ovo smo mi ? https://www.klix.ba/magazin/detalji-org ... /161216021MortemHz je napisao/la:Procitaj tekst, to je tuzlanski nesto, pise nesto u gradu u kojem nema struje i vode i nesto dalje pise o Allahu u po frke. Retardiran portal a vi vjerujete u to? Znaci jeste, vi ste to izmislili.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Stanovnici glavnog grada BIH jedini u Evropi će “na suvo” ući u Novu godinu. Naime, u sklopu proslave dočeka iste na Trgu Bosne i Hercegovine, BIĆE ZABRANJENO TOČENJE ALKOHOLA.
Nismo mi ovo izmislili
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bravo, e haj sad ponovo procitaj taj tekst pun mrznje pa moje rijeci pa opet ovaj sto si sad postavio, ako skontas javi.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:I ovo smo mi ? https://www.klix.ba/magazin/detalji-org ... /161216021MortemHz je napisao/la:Procitaj tekst, to je tuzlanski nesto, pise nesto u gradu u kojem nema struje i vode i nesto dalje pise o Allahu u po frke. Retardiran portal a vi vjerujete u to? Znaci jeste, vi ste to izmislili.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Stanovnici glavnog grada BIH jedini u Evropi će “na suvo” ući u Novu godinu. Naime, u sklopu proslave dočeka iste na Trgu Bosne i Hercegovine, BIĆE ZABRANJENO TOČENJE ALKOHOLA.
Nismo mi ovo izmislili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.