Zeljo92 je napisao/la:@Joker90 Popio je pa ga ignorisemo, manje je luckast kad je trijezan

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zeljo92 je napisao/la:@Joker90 Popio je pa ga ignorisemo, manje je luckast kad je trijezan
cuj luckast..Zeljo92 je napisao/la:@Joker90 Popio je pa ga ignorisemo, manje je luckast kad je trijezan
Il su ga blokirali jednostavno. Bio je zanimljiv u početku al sad se popeo na q.joker90 je napisao/la:Ne smiju vise Hrasnom ni da repliciraju, a fol bi ga tukli..
Sariel je napisao/la:e jesi luckast!!
![]()
btw cestitke na pocetku gradnje tribine nije mala stvar...pogotov rok...ako ispostuju makar i sa mjesec dva probijanja roka![]()
kazem makar jer u bosni obicno nista niej u datom roku.i svi su ismijavali i podjebavali, e sad kad je pocelo nije vise msijesno...
meni licno ne smeta,sto ce mi smetat, liga se nece dignut dok se ne popravi infrastruktura.
pogotovu tereni koji su katastrofalni...
al-
odo u dubljan,haj Ž
mes'cini da je to bio brat jokerLakoste je napisao/la:Ko je prvi nazvo ih lobotomcima? Taj treba patentirati naziv lobotomija i lobotomci, odavno neko nije ubo s imenom ko on za onaj forum
Davno je bilo, ali mislim da sam ja poceo s tim nazivom!TobeYarabi je napisao/la:mes'cini da je to bio brat jokerLakoste je napisao/la:Ko je prvi nazvo ih lobotomcima? Taj treba patentirati naziv lobotomija i lobotomci, odavno neko nije ubo s imenom ko on za onaj forum
jesam li i tebe kontaktirao? sta si kazala? ima pored hrasnog jos Zeljovaca od amazona, plavousrcu, hausmana, i dr.Zeljo92 je napisao/la:Svi su lobotomci sem hrasnog
eeee taj je meni neke seksualne konotacije nabacivo, pa bih sad volio da saznam ko je taj gigant. sto bi nesto to da oplodjuje kako vec..il je jos jedan u nizu internet huligancica...takorec luckastih huligancicaHrasno1921 je napisao/la:fali jos samo kolega muha, od kada sam mu poslao poruku ne pije vise kafu u operi
sariel je kacavendina rajaHrasno1921 je napisao/la:to ti je sve stranka Mustafe Cerica ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.