MortemHz je napisao/la: sa druge strane trofej u Tuzlu jos nije dosao. Pozdrav

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
MortemHz je napisao/la: sa druge strane trofej u Tuzlu jos nije dosao. Pozdrav
mi smo svoj klub prodali za novac i dalje je naš jer navijamo za njega i volimo ga isto kao prije vi ste svoj dali misketu za 0 kmZeljo92 je napisao/la:Ima jedna stvar u koju ne da ne vjerujete nego ne mozete vjerovati da vi nemate vise svoj klub, pa gdje vam je pamet da prodate svoj klub???
MocMahale444 je napisao/la:MortemHz je napisao/la: sa druge strane trofej u Tuzlu jos nije dosao. PozdravTuzla i trofej.
Franto sve piše jos da nije ateista pisao bi bozicne i bajramske turnire.Esport je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:MortemHz je napisao/la: sa druge strane trofej u Tuzlu jos nije dosao. PozdravTuzla i trofej.
![]()
![]()
Stiže titula 2019 ali u Federalnoj lizi.
![]()
![]()
Ne kontas ti mali, brukas se samo.fks74 je napisao/la:mi smo svoj klub prodali za novac i dalje je naš jer navijamo za njega i volimo ga isto kao prije vi ste svoj dali misketu za 0 kmZeljo92 je napisao/la:Ima jedna stvar u koju ne da ne vjerujete nego ne mozete vjerovati da vi nemate vise svoj klub, pa gdje vam je pamet da prodate svoj klub???![]()
treba tebe sprcitiZeljo92 je napisao/la:Ne kontas ti mali, brukas se samo.fks74 je napisao/la:mi smo svoj klub prodali za novac i dalje je naš jer navijamo za njega i volimo ga isto kao prije vi ste svoj dali misketu za 0 kmZeljo92 je napisao/la:Ima jedna stvar u koju ne da ne vjerujete nego ne mozete vjerovati da vi nemate vise svoj klub, pa gdje vam je pamet da prodate svoj klub???![]()
Jos da vama i pravopis stigne ..Esport je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:MortemHz je napisao/la: sa druge strane trofej u Tuzlu jos nije dosao. PozdravTuzla i trofej.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma nisu za 0 KM. To je sve filozofija, ne kontamo mi tofks74 je napisao/la:mi smo svoj klub prodali za novac i dalje je naš jer navijamo za njega i volimo ga isto kao prije vi ste svoj dali misketu za 0 kmZeljo92 je napisao/la:Ima jedna stvar u koju ne da ne vjerujete nego ne mozete vjerovati da vi nemate vise svoj klub, pa gdje vam je pamet da prodate svoj klub???![]()
Ne kontate vi nista, mi kontamo. Blago se nama, tesko se vamafico je napisao/la:Ma nisu za 0 KM. To je sve filozofija, ne kontamo mi tofks74 je napisao/la:mi smo svoj klub prodali za novac i dalje je naš jer navijamo za njega i volimo ga isto kao prije vi ste svoj dali misketu za 0 kmZeljo92 je napisao/la:Ima jedna stvar u koju ne da ne vjerujete nego ne mozete vjerovati da vi nemate vise svoj klub, pa gdje vam je pamet da prodate svoj klub???![]()
Doduse za pojedince si u pravu, medjutim onaj vas bivsi najtrof... ovaj, najuspjesniji predsjednik kluba je isto ovako govorio ( premier lizi, bijedimo/pobjedjujemo valjda itd.)NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jos da vama i pravopis stigne ..MocMahale444 je napisao/la:MortemHz je napisao/la: sa druge strane trofej u Tuzlu jos nije dosao. Pozdrav
![]()
![]()
![]()
![]()
PO ZAKONU.irfo je napisao/la:Azmir Husic : " Dino, znamo svi kako ste osvojili titulu prosle godine"Hrasno1921 je napisao/la:lutko ne skreci sa teme, mojne mi druge price ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.