FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Eto zaboravi onog seronju mujagica ...o ga kapetan gradascevic,prokosovici maksimum,ni za poljica nije.
Samo Sioux 1989
Babinho,ne daj Bože da mi je krivo,meni je drago da ako momci mogu uspjeti neka im je sretno,ja samo kažem da nisu izabrali uopšte bolji klub ni u jednom segmentu (trenutno) ... ako su otišli (a jesu) radi para,pa niko ko je ostao u klubu nije imao ni marke,al nije niko pokupio stvari i otišao nego su ostali uz Radnički.. ako Bog da od sliejdece polusezone je sve na novo .. i plate i sve.. vidjet ćemo da li će se Ćosić kajati jer očigledno je da neće imati minutaže u Veležu..a u Radničkom je mogao steći itekako veliko iskustvo -- o tome ti ja pričam.. a ne o tome da li mi je krivo ili ne ..ne napadam ja ba Velež ja samo demantujem vaša navođenja retardiranih priča i obećanja.. i jesu obećanja vidjet ćemo kako će se provesti kod vas.. sve u svemu,meni je samo bitno 12:1 .. i 1:2 ... i ako Bog da još takvih rezultata

pa vi bolje stojite na tabeli a mi vam uzimamo vazne igrace, sta to kazeBrigada89 je napisao/la:Babinho,ne daj Bože da mi je krivo,meni je drago da ako momci mogu uspjeti neka im je sretno,ja samo kažem da nisu izabrali uopšte bolji klub ni u jednom segmentu (trenutno) ... ako su otišli (a jesu) radi para,pa niko ko je ostao u klubu nije imao ni marke,al nije niko pokupio stvari i otišao nego su ostali uz Radnički.. ako Bog da od sliejdece polusezone je sve na novo .. i plate i sve.. vidjet ćemo da li će se Ćosić kajati jer očigledno je da neće imati minutaže u Veležu..a u Radničkom je mogao steći itekako veliko iskustvo -- o tome ti ja pričam.. a ne o tome da li mi je krivo ili ne ..ne napadam ja ba Velež ja samo demantujem vaša navođenja retardiranih priča i obećanja.. i jesu obećanja vidjet ćemo kako će se provesti kod vas.. sve u svemu,meni je samo bitno 12:1 .. i 1:2 ... i ako Bog da još takvih rezultata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ne znam ko je u kojem segmetnu bolji, ne poznajem situaciju u klubu kod vas, znam samo kakvi su ljudi u Velezu sad, a to su jaki ljudi sa ozbiljnim planovima i zato sam samo reagovao na tvoje navode da Velez privlaci igrace sa laznim obecanjima, to nije istina, situacija oko Nukica je samo jedan pokazatelj na to. '
I ne znam sto si uvjeren da se nece naigrat kod nas? Velez zeli da gradi ekipu od mladih, dobrih igraca koji imaju potencijal da izrastu u vrhunske igrace, i po vasim opisima Cosic je bas takav igrac, a imat ce priliku da radi sa vrhunskim trenerom Rahimicem koji zna sa mladim radit. Prepozno je nesto u Velezu sto nije kod vas, cim je dosao, a Velez ga nije privukao laznim obecanjima nego sve zavisi od Cosica, samo rad, rad i rad mu moze pruzit mjesto u prvih 11. Uz to imat ce redovna primanja i sve obezbjedjeno sto mu treba, tako da se moze samo koncentrisat na fudbal, ne znam tacno onda gdje bi ga klub mogao zeznut?
Ne znam ni o kakvim retardiranim pricama pricas? Niko nikakve price neprica, Velez je samo postavio jasne ciljeve, opstanak ove godine, ulazak u premier ligu slijedece godine, ako na to mislis? Svaki normalan klub ce postavit jasne kratkorocne i dugorocne ciljeve, a druga je stvar dal ce se cilj ostvarit.
Da nebi duljio i pisao o Velezu na vasoj temi, vama sretno dalje u nastavku, mi dolazimo na proljece da vam sportski vratimo za to 2-1 od jesenas, pa nek bolji pobjedi. Uzivaj u tih 12-1, to nek ide na obraz igracima koji su igrali tad, ili bolje rec neigrali utakmicu... Velez je nesto vise od jedne utakmice

Jbg stvarno ,mislim, zaista....Manijakdolopate je napisao/la:Prica za djecu.sodaacm je napisao/la: Nije istina , ispod 200 K eura nema transfera. Cuj to za crkavicu od 75 K eura zele nam uzeti dva mlada potetna igraca.Smijesno..
Otici ce obojica bez marke nadoknade.
Ovom Nukiću se dva posrećilo i to je to.
Mali Mehmed je za njega Ronaldo i stvarno mi je zao sto je otisao.
Ti to o DzeniAnamneko je napisao/la:Eto zaboravi onog seronju mujagica ...o ga kapetan gradascevic,prokosovici maksimum,ni za poljica nije.

Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Treba cekati skupstinu,pa tek onda KOMENTARI...nece tu puno biti promjene,kao uobicajno...opet isti ljudi...ali sta ce nam promjene,kad nas pola i sa forumo nema na utakmici,a kamoli da se nesto organizujemo,ili tako nekako...a garantujem da se navijaci mogu organizovati,da umjesto ove price plate dva dobra igraca za nase liga...
-
- Kontakt:
S obzirom na godine,odlican igrac,tek ce njegovo vrijeme doci....Anamneko je napisao/la:Koliko je igrao u zvijezdi???
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Skupstina????BAREM NESTO NOVO
Prva dva sata, kino od skupštine.
Pa zar to nije gotovo,haman opet muljaza.Kad su poceli pa nije jos gotovo?
Samo Sioux 1989
Ljudi samo se opustite,nema više muljaže za naš klub..dođite pa se uvjerite,lako je preko foruma izmišljat priče 

Kao clan novoizabrane skupstine preuzimam na sebe da na ovom forumu prenosim sve nase aktivnosti koje cemo preduzimati kao clanovi skupstine i navijaci Radnickog.Takodjer pozivamo sve sa predlazu kritikuju i ako su voljni da pomognu na neki nacin

Zadnja izmjena: Anamneko, dana/u 20 dec 2016, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Sioux 1989

Odmah organizovati nesto da se skupi lova za pojacanja.Koncerti,zabave,druzenja.Razgovarati sa elkom dok je slobodan.
Samo Sioux 1989
-
- Kontakt:
hehehe, pa ne vjerujem 
svaka cast momci, uspjeh je vec postignut. ne sumnjam da ce nova uprava lako izborit opstanak.

svaka cast momci, uspjeh je vec postignut. ne sumnjam da ce nova uprava lako izborit opstanak.
Fala ti boze konacno jedna uprava bez lopova,bivsih igraca,bivsih funkcionera,bivsih trenera koji su umirali od ljubavi prema Radnickom sve dok su imali koristi.Daleko im kuca bila.Ako ovo ne uspije nista nece.
Samo Sioux 1989
Nesto konkretno za solvay,kad si se ponudio za vezu izmedju skupstine i foruma.Puno mi je zasmetalo i najezio sam se kad sam vidio da se ekipa za zimsku ligu zove BETA RADNICKI,kako je to moguce kad je to nespojivo.Znam da to nije do vas i da vi sa tim nemate nista ali ovo je velika sramota za Radnicki.Ne znam kako je to sipak uspio ali uspio je da povali sve prave navijace Radnickog.Samo to nikad vise nemojte dozvoliti a ti momci sto su igrali za sipka neka idu iz Radnickog sipku da ih proda u inter ili sarajevo.
Samo Sioux 1989
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.