HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

ultra gitano

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ultra gitano » 23 jul 2010, 22:55

Nemojte da se bunite radi ovog teksta na zrinjski info mi samo branimo nasu svetinju i nedamo da nam se rugaju neki koji ne znaju nista o nama toliko o ovome??? 8-) 8-) 8-)

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 24 jul 2010, 00:05

Mislim da sportsport ba itekako podcjenjuje nas nogomet,hajde nije Bog zna kakva kvaliteta al toliko neprofesionalnosti,kritiziranje sirokog jer nije izbacio jednu Austriu Bec ili pobjedu od 9:2 umjesto da razglase na sve zvona kako je bh predstavnik jucer bio nejefikasnija momcad u evropi te da je i u samom vrhu povjesnih rezultata sto se tice broja postignutih golova oni u tekst napisu : iduci protivnik Randers u 3. pretkolu!
CInjenica da je Zeljo ili Sarajevo ostvarilo ovaj visok rezultat trazilie bi se sve moguce izjave igraca,uprave,golovi bi se prikazali sa san marina,cak bi i cistacica pohvalila ovaj nezapamcen rezultat,mozemo mi ovdje pisati amateri ali ni amaterima vise nije lako zabiti 9 komada na njihovom teren,zar ne?
HSK Zrinjski Mostar

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 24 jul 2010, 00:23

Stvarno ne znam zašto smo toliko iznenađeni natpisima nekih portala,ili nekih novina i telavizija sve je to očekivana reakcija ,moramo se pomiriti da nas te prozvane telavizije i portali ne fermaju pet posto i da smo mi za njih strano tijelo,nemamo svoju televiziju ali daleko od toga da nemamo gdje promovirat svoj klub i grad,pred nama su novi Europski izazovi ako ništa na RDV-u će pustit himnu ,a meni će bit srce ko hum

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 24 jul 2010, 00:29

rebel je napisao/la:Stvarno ne znam zašto smo toliko iznenađeni natpisima nekih portala,ili nekih novina i telavizija sve je to očekivana reakcija ,moramo se pomiriti da nas te prozvane telavizije i portali ne fermaju pet posto i da smo mi za njih strano tijelo,nemamo svoju televiziju ali daleko od toga da nemamo gdje promovirat svoj klub i grad,pred nama su novi Europski izazovi ako ništa na RDV-u će pustit himnu ,a meni će bit srce ko hum
Hvala Bogu na internetu pa bas i nezavisimo toliko od ovih televizija! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 24 jul 2010, 00:31

Ovaj portal i njemu slični mogu probat nešto umanjit ili sakrit,ali samo dobiju kontraefekat,nije to samo u nogometu tako je i u košarci i rukometu

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 24 jul 2010, 00:36

Babilon je napisao/la:
rebel je napisao/la:Stvarno ne znam zašto smo toliko iznenađeni natpisima nekih portala,ili nekih novina i telavizija sve je to očekivana reakcija ,moramo se pomiriti da nas te prozvane telavizije i portali ne fermaju pet posto i da smo mi za njih strano tijelo,nemamo svoju televiziju ali daleko od toga da nemamo gdje promovirat svoj klub i grad,pred nama su novi Europski izazovi ako ništa na RDV-u će pustit himnu ,a meni će bit srce ko hum
Hvala Bogu na internetu pa bas i nezavisimo toliko od ovih televizija! :mrgreen:
Baš tako ja ih i ne pratim jedino neku tekmu koja nema na HRT-u ,što se mene tiče mogu iskopčat i FTV i BHT

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 24 jul 2010, 00:38

http://zrinjski.info/kolumna/mogu-samo- ... vole/4134/

Ovako tendenciozan tekst pun mržnje prema jednom narodu se u iole normalnoj drzavi ne bi tolerisao i potpisnik ovog smeca bi bio adekvatno sankcionisan. On je sebi nasao za pravo da odredjuje meni jel ja podrzavam Zrinjski u Europi ili ga licemjerno podrzavam. Ocito je da doticni gospodin pokazuje sindrom pećine i ne shvata da je Zrinjski bosanskohercegovački klub i da je isto i moj koliko i njegov. Svojatat moze grablje i lopate u svojoj avliji, a jedan fudbalski klub nece i ne moze :!:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 24 jul 2010, 00:54

Ma ja sad kad razvaljujemo po evropi nekima i valjamo! :mrgreen:
Zajeb...

Sto se tice utakmice protiv Odensea otici i odigrati laganini,ekipa je svoje vec ispunila,malo nas je ocekivalo da cemo sa ovakvim tankim kadrom proci Tobol a jos manje da ce Zrinjski nakon 4 evropske utakmice imati na svom kontu 17 golova,to nikada niti jedna momcad bh nije imala niti ce imati,stoga u Dansku opusteno i lagano bez ikakvog imperativa pobjede vec samo prikazati dobru igru kao i u ova 4 zadnja susreta pa sto bude!
ako prođemo super ako ne ,nitko nece biti razocaran!
HSK Zrinjski Mostar

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 24 jul 2010, 01:07

Isnar je napisao/la:http://zrinjski.info/kolumna/mogu-samo- ... vole/4134/

Ovako tendenciozan tekst pun mržnje prema jednom narodu se u iole normalnoj drzavi ne bi tolerisao i potpisnik ovog smeca bi bio adekvatno sankcionisan. On je sebi nasao za pravo da odredjuje meni jel ja podrzavam Zrinjski u Europi ili ga licemjerno podrzavam. Ocito je da doticni gospodin pokazuje sindrom pećine i ne shvata da je Zrinjski bosanskohercegovački klub i da je isto i moj koliko i njegov. Svojatat moze grablje i lopate u svojoj avliji, a jedan fudbalski klub nece i ne moze :!:
Mislim da nisi u pravu ,htijelo se reći samo kako BH mediji tretiraju jedan klub koji ne nosi prefiks Bosanski ili Bošnjački ,mislim da u njemu nema mržnje prema nekom narodu nego samo prema nekim javnim medijima,koji stoje ispred ove države koja Zrinjski ne smatra svojim klubom

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 24 jul 2010, 01:15

rebel je napisao/la:

Mislim da nisi u pravu ,htijelo se reći samo kako BH mediji tretiraju jedan klub koji ne nosi prefiks Bosanski ili Bošnjački ,mislim da u njemu nema mržnje prema nekom narodu nego samo prema nekim javnim medijima,koji stoje ispred ove države koja Zrinjski ne smatra svojim klubom
Kako se iz poluamaterskog teksta samoproglasenog novinara Ljeve moze zakljuciti da drzava BiH ne smatra Zrinjski svojim klubom? Umjesto da se bavi amaterizmom pojedinaca, ovaj toz je jedva docekao da prica o politici, ugozenosti, zapostavljanju, mrznji... ti mene kamenom, ja tebe kubikom armiranog betona... tako nam i treba kad smo glupe ovce :!:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 24 jul 2010, 01:21

Isnar je napisao/la:
rebel je napisao/la:

Kako se iz poluamaterskog teksta samoproglasenog novinara Ljeve moze zakljuciti da drzava BiH ne smatra Zrinjski svojim klubom? Umjesto da se bavi amaterizmom pojedinaca, ovaj toz je jedva docekao da prica o politici, ugozenosti, zapostavljanju, mrznji... ti mene kamenom, ja tebe kubikom armiranog betona... tako nam i treba kad smo glupe ovce :!:

ne trebas nekog pojedinca izdvajati,nekog ljevu...cijela bosna je za Zrinjski ljevo
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 24 jul 2010, 01:23

HŠKZ-svetinja je napisao/la: ne trebas nekog pojedinca izdvajati,nekog ljevu...cijela bosna je za Zrinjski ljevo
Ti nisi HSK Zrinjski, kad to shvatis bice ti jasno o cemu pricam :!:

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 24 jul 2010, 01:29

Isnar je napisao/la:
HŠKZ-svetinja je napisao/la: ne trebas nekog pojedinca izdvajati,nekog ljevu...cijela bosna je za Zrinjski ljevo
u pravu si...osoba a; ja sam HŠK ZRINJSKI MOSTAR :shock:
osoba b: ja sam HSK ZRINJSKI MOSTAR :roll:
osoba c; ja sam HŠK Zrinjski Mostar :?
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 24 jul 2010, 01:34

Isnar je napisao/la:
Ma dobro ali moraš priznat da Zrinjski kao Hrvatski klub ima smiješan tretman u BH medijima ,ja sad ne govorim o nekoj teoriji zavijere i ugroženosti i tim folovima nego je tako ,sad mi reagujemo ovako vi ovako ,mislim na tv,internet portale i novine ,za očekivat je bilo ovakav tekst kao reakcija na ono što je FTV i BHT posvetila Zrinjskom,ja se osobno ne slažem sa svim ali u principu je to tako

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 24 jul 2010, 08:41

HŠKZ-svetinja je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
u pravu si...osoba a; ja sam HŠK ZRINJSKI MOSTAR :shock:
osoba b: ja sam HSK ZRINJSKI MOSTAR :roll:
osoba c; ja sam HŠK Zrinjski Mostar :?
Mogo li ja pitati slijedece:

Ciji je Zrinjski klub?
Pod cijom zastavom nastupa?

i odgovoriti:

Ciji je Zrinjski klub? BH
Pod cijom zastavom nastupa?BiH

ako ne osjecate tako potrazite svoj izgubljeni identitet(ne samo navijaci Zrinjskog nego i svih ostalih klubova).

Sretno dalje,ipak ste Vi NAŠ klub
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 24 jul 2010, 10:15

Blueone je napisao/la:Ma kako god jaci smo za Gorana Markovica!!
Ipak je usao u elitni klub :lol:
Haj pozz
Odoh vidjet imal sta pametno na SFF. . .
goran markovica kojeg smo mi otpisaliii,kupita nase otpatkeeee
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 24 jul 2010, 10:21

Mostarci,mislim da je ignorisanje obostrano i ne bi se trebali ljutiti....koliko god vi ne fermate Bh toliko ni Bh ne ferma vas,bar njen bosnjacki dio,tako da je ovo ocekivana situacija.

Ne znam kako ocekujete bogzna kakav tretman kad se svim silama trudite pokazati da ste dio Hrvatske,sto naravno niste.

Pozdrav!
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 24 jul 2010, 10:28, ukupno mijenjano 1 put.

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 24 jul 2010, 10:27

rebel je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
Ma dobro ali moraš priznat da Zrinjski kao Hrvatski klub ima smiješan tretman u BH medijima ,ja sad ne govorim o nekoj teoriji zavijere i ugroženosti i tim folovima nego je tako ,sad mi reagujemo ovako vi ovako ,mislim na tv,internet portale i novine ,za očekivat je bilo ovakav tekst kao reakcija na ono što je FTV i BHT posvetila Zrinjskom,ja se osobno ne slažem sa svim ali u principu je to tako
pa sta hocte vi ne kontam..da vam neki mediji u sarajevu pridaju paznje onoliko koliko sarajevu ili zelji..sigurno su hercegovacki poratli pisali o proslogodisnjem uspjehu sarajeva..smjesno..i treba dodati da nijedna tv nije prenosila utakmice sarajeva u evropi prosle god..

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 24 jul 2010, 10:35

Mogo li ja pitati slijedece:

Ciji je Zrinjski klub?
Pod cijom zastavom nastupa?

i odgovoriti:

Ciji je Zrinjski klub? BH
Pod cijom zastavom nastupa?BiH

ako ne osjecate tako potrazite svoj izgubljeni identitet(ne samo navijaci Zrinjskog nego i svih ostalih klubova).

Sretno dalje,ipak ste Vi NAŠ klub[/quote]

Evo imam malo vremena da ti odgovorim na tvoje djecije pitanje!
Zrinjski je od osnutka citaj od 1905 godine promjenio vise drzava nego sto ces ti ikada "treba" u zivotu :mrgreen: ,nije bitno gdje se god u proslosti nasao ili ce se u buducnosti naci zrinjski je bio i ostao klub HSK,jednoj drzavi ili ti ga umjetnoj tvorevini poput Yugoslavije koja je znamo kako zavrsila nije pasao naziv slavne plemicke hrvatske obitelji Zrinjski a pogotovo im nije pasao prefiks s kojim je i osnovan citaj davne 1905,Zrinjski je trenutno klub koji nastupa za bh zastavu,ali kako smo mi na trusnom podrucju nikada ne znas za koga mozes nastupati recimo za 5,10 godina jer svaka generacija na balkanu je osjetila proklestvo rata pa neke generacije su prosle i kroz dva rata,nego kanite se svojatanja HSK Zrinjskog jer je on iskljucivo klub Hercegovaca i Mostaraca ,a da ima navijaca u ostalim djelovima NEMA ,jer se na nas iskljuvcivo gleda kao fasiste koji nisu vrijedni spomena,naravno uspjeh koji se postize za sobom dovodi i mnogo mediskog prostora te zbog toga ima dosta "pametnjakovica " na ovoj temi ,nitko nepise o" devetki",cast izuzecima vec ciji je klub,odakle je,sto su hrv zastave na tribinama,sto ultrasi ne priznaju bih i bla,bla jeb.. mater kao da su neki ovdje rođeni 2000-e!
HSK Zrinjski Mostar

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 24 jul 2010, 10:36

pa sta hocte vi ne kontam..da vam neki mediji u sarajevu pridaju paznje onoliko koliko sarajevu ili zelji..sigurno su hercegovacki poratli pisali o proslogodisnjem uspjehu sarajeva..smjesno..i treba dodati da nijedna tv nije prenosila utakmice sarajeva u evropi prosle god..[/quote]

Proradili kompleksi misle da su NEKO,
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.