FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
sta je s onim brazilcem bilo, Osim reko znace se za par dana, a evo nije izasao nijedan clanak?
-
- Kontakt:
izasao je clanak...ni blazilac ni onaj drugi nisu potpisali...Manijac18 je napisao/la:sta je s onim brazilcem bilo, Osim reko znace se za par dana, a evo nije izasao nijedan clanak?
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne znaju hodati a da potpišu.Faruk TM´87 je napisao/la:izasao je clanak...ni blazilac ni onaj drugi nisu potpisali...Manijac18 je napisao/la:sta je s onim brazilcem bilo, Osim reko znace se za par dana, a evo nije izasao nijedan clanak?
-
- Kontakt:
Ovaj Šaban Pehilj je moj komšija. Jako dobar igraš mlad igra klasičnog špica brz i prodoran čuo sam da je trebao ici na probu u rusiju ali neznam da li je išao. Svakako bi nama dobro došao pa sad ako se nametne struci može biti klupa.
Bio je prosle sezone u Olimpiku a igrao je i za mladi tim sarajeva
Ma ŠabanEdvin_manijak je napisao/la:Ovaj Šaban Pehilj je moj komšija. Jako dobar igraš mlad igra klasičnog špica brz i prodoran čuo sam da je trebao ici na probu u rusiju ali neznam da li je išao. Svakako bi nama dobro došao pa sad ako se nametne struci može biti klupa.

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
-
- Kontakt:
samo da ti kazem da je taj saini djete sarajeva jer je moj komsija.Otiso je u tursku prije 6 god kada mu je stara umrla dobio stipendiju i otiso. samo da vam kazem nije neki igrac.dobar je samo za malog fudbala ko i zeba. Sretno komsija i pojacaj selju nemoj u sarajevo ziv biotax je napisao/la:za ovog sainija pitari bi rekli pele

Softić, nekada velika nada dok je još u Bosni(Sa) bio, a u kakvom je stanju sada .. 

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Barca u srcu
- Kontakt:
Otišli vam najbolji igrači, a došli neki za koje ja nikad nisam čuo(a čuo sam za mnoge jeftine i "male" igrače koji su baš za našu ligu), plus ne možete vi 2 puta, a srpski i hrvatski klubovi da čekaju.EdinTM87 je napisao/la:Prijasnjih sezona, u nasoj ligi kada neki tim uzme titulu, totalno se raspadne i ode mu vecina prvotimaca koji su ga doveli do titule. To nije slucaj sa Zeljom ove godine, otisla su samo tri vazna igraca (Bekric,Bucan,Simic), a dosla su jos neka pojacanja (Zeba,Savic,Ganchev,...) Tako da imamo fine sanse da odbranimo titulu po drugi put.
-
- Kontakt:
kakva je to logika molim te????? ajd idi kupaj kamencice... kako smo odbranili titulu prije 8 godina? kako je siroki odbranio titulu?????Barca u srcu je napisao/la:Otišli vam najbolji igrači, a došli neki za koje ja nikad nisam čuo(a čuo sam za mnoge jeftine i "male" igrače koji su baš za našu ligu), plus ne možete vi 2 puta, a srpski i hrvatski klubovi da čekaju.EdinTM87 je napisao/la:Prijasnjih sezona, u nasoj ligi kada neki tim uzme titulu, totalno se raspadne i ode mu vecina prvotimaca koji su ga doveli do titule. To nije slucaj sa Zeljom ove godine, otisla su samo tri vazna igraca (Bekric,Bucan,Simic), a dosla su jos neka pojacanja (Zeba,Savic,Ganchev,...) Tako da imamo fine sanse da odbranimo titulu po drugi put.
- Barca u srcu
- Kontakt:
Kad je to Široki odbranio titulu, ako govorimo o zajedničkoj ligi?
A vi ste je odbranili davno, to su bila druga vremena.
Ustvari, neće je niko osvojiti ove sezone, ionako će nas suspendovat, a titulu će dati klubu iz Sarajeva, samo ne znam kojem, jer u ovoj državi postoji samo Sarajevo i nijedan više grad, ne postoji ni Mostar, ni Zenica, ni Travnik, ni Banja Luka, ni Tuzla itd.
A vi ste je odbranili davno, to su bila druga vremena.
Ustvari, neće je niko osvojiti ove sezone, ionako će nas suspendovat, a titulu će dati klubu iz Sarajeva, samo ne znam kojem, jer u ovoj državi postoji samo Sarajevo i nijedan više grad, ne postoji ni Mostar, ni Zenica, ni Travnik, ni Banja Luka, ni Tuzla itd.
Zadnja izmjena: Barca u srcu, dana/u 24 jul 2010, 01:31, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Barca u srcu je napisao/la:Ustvari, neće je niko osvojiti ove sezone, ionako će nas suspendovat, a titulu će dati klubu iz Sarajeva, samo ne znam kojem, jer u ovoj državi postoji samo Sarajevo i nijedan više grad, ne postoji ni Mostar, ni Zenica, ni Travnik, ni Banja Luka, ni Tuzla itd.
ŽELJEZNIČAR ŠAMPION 2010/2011
- Barca u srcu
- Kontakt:
Suspenzija šampion 2010/2011.
Iako bih želio da se ovo ne desi, izgleda da će tako biti.
-
- Kontakt:
greske nije sirpki odbranio tiulu... ali je bilo titula Siroki, Zrinjski, Siroki... nemozes reci da je to poredu...Barca u srcu je napisao/la:Suspenzija šampion 2010/2011.

-
- Kontakt:
Odbranicete titulu al u limburgu pa ljudi ovo je premijer liga BiH
koliko ja znam Limburg je u Holandiji,a tamo jos nismo osvojili titulu i ne mozemo je ni odbraniti,ali u BIH vidjecemo,dosad smo samo MI to uspjeli da li cemo opet znacemo u junu 2011Samo F.K.S !! je napisao/la:Odbranicete titulu al u limburgu pa ljudi ovo je premijer liga BiH

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
jel to oces da kazes da ne igra zeba dobro na velike terene ? idi bolan na svoj forum i tamo blebeci nesta odavde brisimufa pitar do groba je napisao/la:samo da ti kazem da je taj saini djete sarajeva jer je moj komsija.Otiso je u tursku prije 6 god kada mu je stara umrla dobio stipendiju i otiso. samo da vam kazem nije neki igrac.dobar je samo za malog fudbala ko i zeba. Sretno komsija i pojacaj selju nemoj u sarajevo ziv biotax je napisao/la:za ovog sainija pitari bi rekli pele

- theprodigy
- Kontakt:
realno gledajuci..mislim da necete odbraniti..al bicte prva cetiri mjesta zajedno sa nama..gavran je napisao/la:koliko ja znam Limburg je u Holandiji,a tamo jos nismo osvojili titulu i ne mozemo je ni odbraniti,ali u BIH vidjecemo,dosad smo samo MI to uspjeli da li cemo opet znacemo u junu 2011Samo F.K.S !! je napisao/la:Odbranicete titulu al u limburgu pa ljudi ovo je premijer liga BiH

- theprodigy
- Kontakt:
ja mislim da ce prvo kolo odluciti o prvaku..pa ko pobjedi prvak..i to utakmica na kosevuFKR_ajla_TZ je napisao/la:prerano donosite zakljucke sacekaj te da sezona krene pa cemo vidjeti ko ce iza koga biti....Srce_Tebi je napisao/la:da i ja mislim kao moj prijatelj Genk ovo onoBit cete odmah iza nas
i vi i Sarajevo :d
![]()
...sad ce 31 strpite se jos malo....
![]()
![]()

bas ce eto sarajevo biti sampion hehee... sarajevo jedino moze nesto kad je zeljo u krizi i ne igra dobro...
Kad smo u vrhu sarajevo moze zaboravit titulu... Sto znaci nema se sta branit, titula je nasa opet
Kad smo u vrhu sarajevo moze zaboravit titulu... Sto znaci nema se sta branit, titula je nasa opet