Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Da li su bar na devi dosli?
? са GT-I9300 уз - &
? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Olley: Why are you confident about that? It is becoming a bit of saga, isn’t it? Being asked every week about Alexis and Mesut.
Wenger: Yeah. But you waste your time, because these players have 18 months and I don’t see why there’s this urgency in every press conference to ask these questions. Maybe you lack a bit creativity in the newspapers and you come up with the same subject, but I don’t see what that should turn up in every single press conference.
Wenger: Yeah. But you waste your time, because these players have 18 months and I don’t see why there’s this urgency in every press conference to ask these questions. Maybe you lack a bit creativity in the newspapers and you come up with the same subject, but I don’t see what that should turn up in every single press conference.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Fakat, onaj mali je malo grbav...Gunner4 je napisao/la:Da li su bar na devi dosli?
? са GT-I9300 уз - &
Gledao sam malo te slike Coquelin sa nekom MILFarom dosao...
Valjda mu nije mama... 
? са GT-I9300 уз - &

? са GT-I9300 уз - &
Alexis dao intervju. Otprilike, kaze da voli sve u klubu, od kafe-kuharice do navijaca, da zeli osvojiti titulu prvaka i Ligu prvaka sto fali Arsenalu, ali i da njegov ostanak ovisi od kluba jer hoce da osjeti povjerenje kluba (citaj: jos para hocu).
I zasluzuje svaku funtu koju trazi.
Re: RE: Re: Arsenal
O tome ja stalno pricam a ovdje se likovi jos loze da se fudbal igra radi trofeja.Artetitis je napisao/la:Alexis dao intervju. Otprilike, kaze da voli sve u klubu, od kafe-kuharice do navijaca, da zeli osvojiti titulu prvaka i Ligu prvaka sto fali Arsenalu, ali i da njegov ostanak ovisi od kluba jer hoce da osjeti povjerenje kluba (citaj: jos para hocu).

Po zadnjem infu. on trazi 250k Arsenal nudi 180k. Ponovo se ciganci i ne bih se iznenadio da ga i ispustimo radi 70k... Guroudu se moglo dati 100k, Peri 100k, Jacku i Woji po 100k, Walcottu 130k?!

PS: Ozila neka prodaju...

? са GT-I9300 уз - &
Neke neznalice opet prozivaju Ozila 

AA23 je napisao/la:Neke neznalice opet prozivaju Ozila
Da je bar problem u njemu
Nije on imun na kritike, vec se pretjeruje kada dodje do toga, ali bukvalno pretjeruje

Nije on imun na kritike, vec se pretjeruje kada dodje do toga, ali bukvalno pretjeruje
Ozil koliko god bio vrhunski igrac toliku i kurcobolju ima da u vecini utakmica nikakva korist od njega. Covjek koji pokida 2 utakmice i onda 3 ga nigdje. Dok je tu Santi onda ima vise prostora a ovako kada on treba preuzeti loptu i biti glavni arhitekta prilicno je razocarao...
Da stvar bude gora jos on nesto kao ucjenjuje klub?! Pa care niko te trpio ne bi u drugoj ozbiljnoj ekipi a kamoli da imas zagarantovanih prvih 11 kao u Arsenalu! Otisao, ostao nije toliko nezamjenljiv!
Evo i BBC pise da je odbio ugovor i da prelazi na ljeto u City?
Joj kako ne mogu ove narucene clanke pred derbi. 
Onaj Alba opet namiguje da ga dovedemo. Mozda bi momku trebalo na ljeto ispuniti zivotnu zelju...
Ljubi ga ujak zna mali znanje.

? са GT-I9300 уз - &
Da stvar bude gora jos on nesto kao ucjenjuje klub?! Pa care niko te trpio ne bi u drugoj ozbiljnoj ekipi a kamoli da imas zagarantovanih prvih 11 kao u Arsenalu! Otisao, ostao nije toliko nezamjenljiv!
Evo i BBC pise da je odbio ugovor i da prelazi na ljeto u City?

Onaj Alba opet namiguje da ga dovedemo. Mozda bi momku trebalo na ljeto ispuniti zivotnu zelju...

Ljubi ga ujak zna mali znanje.

? са GT-I9300 уз - &
- KingJamesMVP
- Kontakt:
ko je mala?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Haj budi realan, ko se osim Alexisa još ističe, nije Ozil u nekoj formi, ali više mislim da je to do toga što igra više polušpica nego AMF-a kako je prije igrao, više daje golova, više je u napadu, ali je manje u kreiranju golova, tu se Alexis izvlači, nije loše išlo, 2 poraza zasada..
Veći problem je naša pichkasta psiha, mi se saseremo prvog mjesta i potencijalnih bitnih pobjeda, pa kasnije " lafo " dobijemo nekog jakog kao da spasimo sezonu, mentalno smo ograničena ekipa nažalost, mislim da je to prvi razlog svog ovoga neuspjeha, to je dosta do trenera, ali i do igrača
Veći problem je naša pichkasta psiha, mi se saseremo prvog mjesta i potencijalnih bitnih pobjeda, pa kasnije " lafo " dobijemo nekog jakog kao da spasimo sezonu, mentalno smo ograničena ekipa nažalost, mislim da je to prvi razlog svog ovoga neuspjeha, to je dosta do trenera, ali i do igrača

@AA3
Jos ako mozemo da kazemo da se neko istice pored Alexisa to je samo Bellerin i Santi.
Ozil ko Ozil, dao je dosta golova ali ne mozes reci da igra onako kako znamo da moze.
@KingJamesMVP
Pa zenska od Iwobija.
? са GT-I9300 уз - &
Jos ako mozemo da kazemo da se neko istice pored Alexisa to je samo Bellerin i Santi.
Ozil ko Ozil, dao je dosta golova ali ne mozes reci da igra onako kako znamo da moze.
@KingJamesMVP
Pa zenska od Iwobija.
? са GT-I9300 уз - &
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ime i prezime mlade?
LeBron James
Re: RE: Re: Arsenal
Imas na dnu slike sa lijeve strane malo bolje pogledaj.KingJamesMVP je napisao/la:Ime i prezime mlade?

? са GT-I9300 уз - &
- KingJamesMVP
- Kontakt:
na te detalje nisam obraćao pozornost
LeBron James
Gunner4 je napisao/la:@AA3
@KingJamesMVP
Pa zenska od Iwobija.
? са GT-I9300 уз - &
Pa ne kažem ja da Ozil trenutno nije loš, ali ga sada svi odjednom ubiše kritkama, a nije toliko loš koliko se predstavlja među navijačima.
Može on bolje i biće bolji, malo ovaj polušpic pozicija, sa Alexisom i konstantno rotiranje Ozila i Alexisa na toj poziciji kreatora, ne znam šta je Wenger zamislio, novog Bergkampa od Ozila, hajde nadam se da je to i da može ići ubuduće..
Ja se nadam boljem Ozilu iskreno, radi svih nas, nego me nervira što se fakat pretjeruje oko njegovog blaćenja, pa ljudi samo čekaju da ga potpišu ako ne bi pristao na novi ugovor, imamo jednog od najboljih igrača svijeta, fora je što nas ubija u pojam mentalitet luzerski i to je većina naših problema, pa yebo te ne može mene niko ubijediti da Gabriel nije loš CB i da bi neka druga ekipa od njega imala stub u odbrani, a kod nas propuh puše..

Pa nije Ozil loš...bar meni nije. Ako gledamo generalno, naravno.
Problem je što on ima utakmica za koje ja nemam razumno objašnjenje do onoga 'mrsko mu igrat'.
Sutra i nisam nešto optimističan. Syebali su mi moral protiv Evertona skroz a vjerovatno su i sebi
Problem je što on ima utakmica za koje ja nemam razumno objašnjenje do onoga 'mrsko mu igrat'.
Sutra i nisam nešto optimističan. Syebali su mi moral protiv Evertona skroz a vjerovatno su i sebi
Sutra ako zajebemo, spadamo na 10 % šansi za neki podvig u EPL..
9 bodova je ogromno, 3 utakmice, a poznavajući nas kakve smo pichoke i kako loše koristimo prilike, to bi bio kraj još jedne neuspješne sezone nažalost
9 bodova je ogromno, 3 utakmice, a poznavajući nas kakve smo pichoke i kako loše koristimo prilike, to bi bio kraj još jedne neuspješne sezone nažalost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.