FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Ovaj menadzer puko totalno,ne prodaju se igraci na ovom forumu.Kakav kuduzovic i kakav gradacac???? Svakih 6 mjeseci mijenja klub.Samo u Radnickom moze igrati i steci ime.Ako je cilj lova onda pravac osma liga luksemburga pa mozda sta i zaradi.
Samo Sioux 1989
Ma daj ba, vidite da mu je dosadno...
8 kvadrata trave Sloga odradila i eto krenulo na bolje,sta je bolje.Igraci bjeze,treneri pobjegli svi u omladinskom pogonu,svi juniori i kadeti pobjegli,sekretar pobjego.Svi misevi su pobjegli.Samo pravi ostaju a misevi ce uvijek bit misevi.
Samo Sioux 1989
Ovo je bio odgovor za iraolu al od ovog menadzera se ne moze stic odgovorit.
Samo Sioux 1989
ovaj MinoRaiola već smorio pola grada...a Anamneko i tih 8 kvadrata je dobro,jer nema uprave,da nam nije novog trenera ne bi dobili jos ni tih 8 kvadrata "nove" trave
i upravu vam je Iraola,ide ljudi na bolje,samo što vi samo vjerujete u ovaj forum,mrsko guzice izvest do stadiona pa vidjeti i raspitati se da li se šta dešava oko "vašeg" kluba
P.S. dođite na skupštinu .

-
- Kontakt:
Mogu svi forumasi doci ali nemju pravo glasaBrigada89 je napisao/la:ovaj MinoRaiola već smorio pola grada...a Anamneko i tih 8 kvadrata je dobro,jer nema uprave,da nam nije novog trenera ne bi dobili jos ni tih 8 kvadrata "nove" travei upravu vam je Iraola,ide ljudi na bolje,samo što vi samo vjerujete u ovaj forum,mrsko guzice izvest do stadiona pa vidjeti i raspitati se da li se šta dešava oko "vašeg" kluba
![]()

pisali smo već o prelascima. sad bi postavio pitanje , ko će nam igrati u borbi za opstanak.meho ode u velež, miretu slomljena noga, sakiba želi bosna-sema, kuduza eto gradačac, za mirnesa čujem nešto ganja posao vani.
malo mi ide na džigare ovo busjenovanje , digli ga u tačku kao da smo promijenili cijelu podlogu. busjenovalo se uvijek tamo od golmana do penala.nisu izmislili toplu vodu. vaznije je postaviti upravu. naći sponzore.zadržati igrače .dovesti 2-3 iskusna igrača ,lijevi bek , štoper , desno krilo, obaviti dobre pripreme sa dosta utakmica .naravno treba nastaviti raditi i na poboljšanju terena
malo mi ide na džigare ovo busjenovanje , digli ga u tačku kao da smo promijenili cijelu podlogu. busjenovalo se uvijek tamo od golmana do penala.nisu izmislili toplu vodu. vaznije je postaviti upravu. naći sponzore.zadržati igrače .dovesti 2-3 iskusna igrača ,lijevi bek , štoper , desno krilo, obaviti dobre pripreme sa dosta utakmica .naravno treba nastaviti raditi i na poboljšanju terena
-
- Kontakt:
Vi pojedini prozivate neke igrace sto napustaju klub gdje nema para i klub koji trenutno nema nikakvu perspektivu? Da su drugacija vremena u drzavi pa hajd, al od neceg ti momci moraju jest, moraju prezivljavati. Budi odan klubu al para nema, nema tog vise ljudi moji. Na stranu sve ali ne do Bog da iko dodje u takvu situaciju.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
moj post se odnosio na klub, volio bi da se sredi stanje u klubu.jasko_juve je napisao/la:Vi pojedini prozivate neke igrace sto napustaju klub gdje nema para i klub koji trenutno nema nikakvu perspektivu? Da su drugacija vremena u drzavi pa hajd, al od neceg ti momci moraju jest, moraju prezivljavati. Budi odan klubu al para nema, nema tog vise ljudi moji. Na stranu sve ali ne do Bog da iko dodje u takvu situaciju.
a samim tim i da igrači imaju redovna primanja.
potpuno se slažem sa tvojim komentarom.
momci u radničkom su igrali za džaba.nisu imali ni za kafu.
a da je situacija bolja i igrači bi se manje selili iz ekipe u ekipu.
Neka idu svi jer i onako osim sakiba i mirnesa ni jedan nisu kvalitet za ovu ligu,pojacanja ce se pojaviti krajem prelaznog roka kada zvijezde i zvjezdice,roditelji i kobejagi menadzeri shvate da ustvari ne vrijede ni 100 maraka mjesecno.
Samo Sioux 1989
u potpunosti se slažem sa Anamneko.. svaka čast Ćosiću,momak je sa loptom doktor fudbala,al u ligi gdje se ne lome noge,nukić tu i tamo al ajd neka bude da je i on dobar tako da ništa mi nismo oslabljeni njihovim odlaskom,jesu nas gurali u mnogim utakmicama,al niko nije ne zamjenjiv... kao što je rekao Anamneko,samo da sačuvamo golmana Sakiba i Mirnesa,jer su nam zaista oni trenutno najpotrebniji igrači zajedno sa Mujkićem u ekipi..
A za ove gore što spominju odlazak i da će im kao biti bolje u Veležu varate se... evo već vidim da ni jedan od njih dvojice neće imati nikakvu minutažu..za pare ne znam,al nije ni veležu bajno koliko oni obećavaju i predstavljaju javnosti...ako već vjerujete da je dobro što nam igrači odlaze iz kluba a nemaju pare,i kao da će im biti bolje ako odu iz Radničkog,pitajte najbolje Elku Kuduzovića i Dženana Mujagića,samo ih pitajte jesul dobili što su mislili da će dobiti
A za ove gore što spominju odlazak i da će im kao biti bolje u Veležu varate se... evo već vidim da ni jedan od njih dvojice neće imati nikakvu minutažu..za pare ne znam,al nije ni veležu bajno koliko oni obećavaju i predstavljaju javnosti...ako već vjerujete da je dobro što nam igrači odlaze iz kluba a nemaju pare,i kao da će im biti bolje ako odu iz Radničkog,pitajte najbolje Elku Kuduzovića i Dženana Mujagića,samo ih pitajte jesul dobili što su mislili da će dobiti

Daj reci i nama da znamo to što ti znaš,Nukić je slomio nogu ali ostaje i potpisuje ugovor,a i Ćosić!Daj reci nam te informacije bolan,nemoj se stiditi,ako te već interesuje minimalac u Veležu je 800KM ' stan i hrana,za više odlučuje trener Rahimić i predsjednik Hasić!Brigada89 je napisao/la:u potpunosti se slažem sa Anamneko.. svaka čast Ćosiću,momak je sa loptom doktor fudbala,al u ligi gdje se ne lome noge,nukić tu i tamo al ajd neka bude da je i on dobar tako da ništa mi nismo oslabljeni njihovim odlaskom,jesu nas gurali u mnogim utakmicama,al niko nije ne zamjenjiv... kao što je rekao Anamneko,samo da sačuvamo golmana Sakiba i Mirnesa,jer su nam zaista oni trenutno najpotrebniji igrači zajedno sa Mujkićem u ekipi..
Mladi fudbaler Mirsad Nukić koji je nedavno iz Radničkog došao u Velež na jednom od svojih prvih treninga doživio je tešku povredu i sigurno je da do kraja sezone neće upisati debi za Velež.
On je sinoć operisan u Mostaru, a sve troškove njegovog oporavka do kraja će snositi Velež, potvrdio je direktor Himzo Đonko.
“On je praktično naš igrač iako još nije debitovao. Ovdje se povrijedio i mi ćemo do kraja snositi troškove njegovog oporavka i svega ostalog. On će bez obzira na sve uskoro potpisati ugovor”, rekao je Đonko.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Zato je velez i propao glumeci veliki tim sa velikim platama.
Samo Sioux 1989
Ja ne znam što se javljaš sa tim informacijama kad je to po portalima izašlo,i nemaš potrebe mi direktno ništa pisati,jer me velež ne zanima kao klub,ja ga samo u životu mogu spomenuti u kontekstu kao na postu gore,ništa mi više tvoj klub ne predstavlja...a jes vala sad ste strašni,pojačavate se iz Radničkog,nije lako bilo 2 primiti kod kuće...uf strašne kombinacije velež radi sad pred nastavak sezone..čuvajte se drugi klubovi...evo neću više bgm 

**** vise i velez i mehu i nukica.Zao mi je momka al sto mi da samo o tome pricamo.Ovo je fk Radnicki a ko voli velez neka ide na njihovu stranicu.
Samo Sioux 1989
Netreba tebe zanimat Velez, super sto te ne zanima, ali isto tako netrebas sirit laz i dezinformacije i kako vidim na to je emilin i reagovao. Naravno da cu te ispravit ako siris laz o mom klubu...gdje to Velez obecava kule i gradove? Velez izbacuje javno financijski izvjestaj svaki mjesec za transparentan rad, i odradi ono sto obeca u ugovoru, ne obecava nista vise nego sto stoji u financijskom izvjestaju. Nukica i Cosica sigurno nisu privukli sto su im obecali ogromne plate, ali cim su ta dva igraca dosla u Mostar ima nesto sto ih je privuklo na sprem sta su kod vas imali. Mozda sto je Velez, bez obzira na sve, velik klub i cast je nosit taj dres sto su prije nosile silne legende, mozda ce imat vecu i redovniju platu nego kod vas, mozda je nesto trece, ali to sto su oni izabrali Velez netreba ti biti krivo i sad da siris laz o Velezu kao klub.Brigada89 je napisao/la:Ja ne znam što se javljaš sa tim informacijama kad je to po portalima izašlo,i nemaš potrebe mi direktno ništa pisati,jer me velež ne zanima kao klub,ja ga samo u životu mogu spomenuti u kontekstu kao na postu gore,ništa mi više tvoj klub ne predstavlja...a jes vala sad ste strašni,pojačavate se iz Radničkog,nije lako bilo 2 primiti kod kuće...uf strašne kombinacije velež radi sad pred nastavak sezone..čuvajte se drugi klubovi...evo neću više bgm
A to dal ce Velez biti strasan ili ne, pokazat ce vrijeme..mi imamo nas plan i program, vi valjda imate vas pa cemo vidit gdje ce ko zavrsit za par godina i dal cemo pogodit sa pojacanima ili ne i ko ce biti uspjesniji
Pa vi ni za izbore niste sposobni da se izborite a stadion da i ne spominjem,kako onda da spasite velez.
Samo Sioux 1989
-
- Kontakt:
Ne pišem na temi ali sam upućen i pratim dešavanja pa ću se osvrnuti i dati svoj komentar na trenutnu situaciju.
Prvo, želim otkriti identitet jedog forumaša koji od teme pravi cirkus (da normalno piše, ne bi). MinoRaiola = jedini ćelo u ekipi (ko prati, zna o kome se radi), koji se Bog zna i nije nešto naigrao, kao što bi Džemo rekao, više ja ronim nego što ti igraš (ne računajući kup).
Što se tiče Radničkog i opstanka - moguće je i Radnički će ostati u ligi! Mnogi su se ovdje već predali i već vide Radničkog u drugoj ligi sa Prokosovićima i Poljicem, ali do toga neće doći. Da su se, naprimjer, u zadnjoj utakmici uzela 3 boda, Radnički bi bio daleko od zone za ispadanje ali opet i veoma blizu, kao i još 7 ekipa.
Tabela:

Bod-dva do sigurne zone. I to kao nemoguće i teško izboriti opstanak? Potrebno je samo par sposobnih ljudi i mala podrška opštine i opstanak neće nit smije doći u pitanju. Imajte na umu da su konkurenti za opastanak ekipe koje su, ako ne u većim, onda u istim "g o v n i m a" kao i Radnički (Jedinstvo se, prema pisanju, možda i ugasi i ne nastavi takmičenje, jer su u dugovima, mislim znam da od toga nema ništa ali im je situacija dosta gora). Da se ništa ne dešava u klubu do sedmice prije početka sezone, ako se zasuču rukavi, može se izboriti opstanak jer ova liga nije kvalitetna i u ovoj ligi možeš lahko "kupiti" utakmicu u gostima, a ako uvežeš 2 pobjede, drastično ćeš skočiti na tabeli i biti daleko od opasne zone. Znači, potrebno je par sposobnih ljudi, potrebna je pomoć opštine koju smo do sada imali, potrebno je nekoliko iskusnih igrača i Radnički neće igrat sa selima jer i ne zaslužuje. Možda i nije toliko lahko ovo što sam napisao, ali, vjerujte, da postoji milion načina da se osigura opastanak.
Da se osvrnem na ove igrače koji su otišli i koji će, možda, otići.
Radnički neće osjetiti ničiji odlazak ukoliko se dovede par iskusnih igrača u što i vjerujem.
Volio bi lično da ostanu Brezičanin, Kasumović Adnan i Mirnes Salihović, volio bi da je ostao i Ćosić, ali nikakav hendikep nije što je otišao, ukoliko se dovede neko iskusniji, ne mora bit ni brži, nit bolji, samo iskusniji. Ničiji se odlazak neće osjetiti. Svi koji žele da odu neka idu, a Radnički može dovesti isto toliko igrača koliko ode, iskusnijih, da izbori opstanak.
U klubu se radi, što me raduje, pa makar to bilo i farbanje Ćezinog kontejnera.
Mišljenja sam da će Radnički uskoro moći plaćati naprimjer Elmira Kuduzovića koliko ga plaća i Bratstvo, ili, Jaranović Jasmina ili Mujagić Dženana koliko ih plaća Zvijezda. Almir Redžić, Pema, Mirza Halilagić.... Samo primjere navodim, ako para bude, a vjerujem da hoće, nije nemoguće dovesti ove igrače, naše (bez Peme
).
Rješenje je: par sposobnih ljudi i pomoć opštine. Znam da je dosta ljudi diglo ruke od Radničkog, znam da dosta ljudi mrzi Radničkog ali u inat njima, uvijek će biti neko sposoban koji će istog držati da ih ovi mogu mrziti idalje i još više. Ide skupština i ja sam optimističan. Načelnik je spreman pomoći, a vidio sam da je i bio u prostorijama kluba. Ja sam optimističan.
U ovoj ligi, sutra možeš pročitati da neka ekipa nema mogućnosti da nastavi takmičenje i da se raspadne, pa svake sezone imamo neku ekipu koja ne preživi do kraja sezone, a vjerujte da ima dosta ekipa koji su u većem qrcu od Radničkog.
Isto tako, dosta ekipa koje izbore Prvu ligu FBiH nisu u mogućnosti igrati istu.
Poljičani i Prokosovljani, ne čekajte Radničkog jer RADNIČKI ISPAST NEĆE.
Prvo, želim otkriti identitet jedog forumaša koji od teme pravi cirkus (da normalno piše, ne bi). MinoRaiola = jedini ćelo u ekipi (ko prati, zna o kome se radi), koji se Bog zna i nije nešto naigrao, kao što bi Džemo rekao, više ja ronim nego što ti igraš (ne računajući kup).

Što se tiče Radničkog i opstanka - moguće je i Radnički će ostati u ligi! Mnogi su se ovdje već predali i već vide Radničkog u drugoj ligi sa Prokosovićima i Poljicem, ali do toga neće doći. Da su se, naprimjer, u zadnjoj utakmici uzela 3 boda, Radnički bi bio daleko od zone za ispadanje ali opet i veoma blizu, kao i još 7 ekipa.
Tabela:

Bod-dva do sigurne zone. I to kao nemoguće i teško izboriti opstanak? Potrebno je samo par sposobnih ljudi i mala podrška opštine i opstanak neće nit smije doći u pitanju. Imajte na umu da su konkurenti za opastanak ekipe koje su, ako ne u većim, onda u istim "g o v n i m a" kao i Radnički (Jedinstvo se, prema pisanju, možda i ugasi i ne nastavi takmičenje, jer su u dugovima, mislim znam da od toga nema ništa ali im je situacija dosta gora). Da se ništa ne dešava u klubu do sedmice prije početka sezone, ako se zasuču rukavi, može se izboriti opstanak jer ova liga nije kvalitetna i u ovoj ligi možeš lahko "kupiti" utakmicu u gostima, a ako uvežeš 2 pobjede, drastično ćeš skočiti na tabeli i biti daleko od opasne zone. Znači, potrebno je par sposobnih ljudi, potrebna je pomoć opštine koju smo do sada imali, potrebno je nekoliko iskusnih igrača i Radnički neće igrat sa selima jer i ne zaslužuje. Možda i nije toliko lahko ovo što sam napisao, ali, vjerujte, da postoji milion načina da se osigura opastanak.
Da se osvrnem na ove igrače koji su otišli i koji će, možda, otići.
Radnički neće osjetiti ničiji odlazak ukoliko se dovede par iskusnih igrača u što i vjerujem.
Volio bi lično da ostanu Brezičanin, Kasumović Adnan i Mirnes Salihović, volio bi da je ostao i Ćosić, ali nikakav hendikep nije što je otišao, ukoliko se dovede neko iskusniji, ne mora bit ni brži, nit bolji, samo iskusniji. Ničiji se odlazak neće osjetiti. Svi koji žele da odu neka idu, a Radnički može dovesti isto toliko igrača koliko ode, iskusnijih, da izbori opstanak.
U klubu se radi, što me raduje, pa makar to bilo i farbanje Ćezinog kontejnera.
Mišljenja sam da će Radnički uskoro moći plaćati naprimjer Elmira Kuduzovića koliko ga plaća i Bratstvo, ili, Jaranović Jasmina ili Mujagić Dženana koliko ih plaća Zvijezda. Almir Redžić, Pema, Mirza Halilagić.... Samo primjere navodim, ako para bude, a vjerujem da hoće, nije nemoguće dovesti ove igrače, naše (bez Peme

Rješenje je: par sposobnih ljudi i pomoć opštine. Znam da je dosta ljudi diglo ruke od Radničkog, znam da dosta ljudi mrzi Radničkog ali u inat njima, uvijek će biti neko sposoban koji će istog držati da ih ovi mogu mrziti idalje i još više. Ide skupština i ja sam optimističan. Načelnik je spreman pomoći, a vidio sam da je i bio u prostorijama kluba. Ja sam optimističan.
U ovoj ligi, sutra možeš pročitati da neka ekipa nema mogućnosti da nastavi takmičenje i da se raspadne, pa svake sezone imamo neku ekipu koja ne preživi do kraja sezone, a vjerujte da ima dosta ekipa koji su u većem qrcu od Radničkog.
Isto tako, dosta ekipa koje izbore Prvu ligu FBiH nisu u mogućnosti igrati istu.
Poljičani i Prokosovljani, ne čekajte Radničkog jer RADNIČKI ISPAST NEĆE.
Kako ti nebi mrsko ovoliko gluposti otkucat,pema,jaranovic,halilagic,redzic,pa imali jos koji propali seronja da se vrati,dabogda nikad vise na josiku utakmicu ni gledali.Elki treba nacelnik naci neki posao i eto ga,sam je bolji i vise vrijedi od svih ovih nabrojanih cobana.
Samo Sioux 1989
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.