PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Neandertalac
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Neandertalac » 16 dec 2016, 16:35

Neandertalac je napisao/la:Danas je održana vanredna sjednica Skupštine Fudbalskog kluba Sarajevo, na kojoj su prisutni delegati raspravljali o potezima upravljačkih organa kluba.

Glavnu riječ na današnjoj sjednici Skupštine i Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sarajevo, imao je Ken Choo generalni menadžer partijskog kluba Sarajeva, Cardiff Cityja iz Velsa i izvršni direktor belgijskoj prvoligaša KV Kortrijk, klubove, koji su pod vlasništvom većinskog vlasnika upravljačkih prava u Skupštini Fudbalskog kluba Sarajevo, Vincenta Tana.

Jedina tačka dnevnog reda; odluka o kupovini 1 ( jedne )
stolice na stadionu Grbavica tj istočnoj tribini za koju je upravo danas položen kamen temeljac.

Upravni odbor Fudbalskog kluba Sarajevo danas sa svojih sedam članova : predsjednik Edis Kusturica, potpredsjednik Elvir Kantardžić, te članovi Lim Meng Kwong, Ken Choo, Davud Zahirović, Hajrudin Kapetanović i Elvir Krajina nije donio jednoglasnu odluku.

Protiv su bili njih pet da bi riječ uzeo Ken Choo koji je u kratkom obraćanju koje vam prenosimo u cijelosti, rekao;

Nisam vas ništa pitala. Vi radila šta Ja kazala. Ako ne bude slušala Ja vam uvela sankcija, promijenila boja i ime pa se vi zvala FK Kuja.
A sada, neka jedna od vas ide napunila meni kredit i uzela cigara a druga ode u Željo na Čaršija i uzela meni deset u cijela somun sa kajmak i luk.

A sada vi meni zovnula Sabina u moja soba, ima neki važna posao da radimo, sa osmjehom je završio Gsn Ken Choo.

Feđa Kusturica je potom otišao do trafike u blizini prostorija a Edis Kusturica nakon kraćih konsolidacija kojim putem mu je najbliže krenuo po ćevape. Došlo je do kratke prepirke oko raspodjele zadataka ali nakon, moramo reći vrlo autoritativnog pogleda Ken Choa prepirka je završila i oba su pognutih glava napustili prostorije dok su se ostali "domaći" članovi skoro potukli ko će donijeti laptop iz vozila Gsn Chooa.

U narednim danima očekuje se još vijesti a posebno interesantno izgleda ideja o kupovini još jedne stolice koja bi simbolično stajala u prostorijama FK Sarajevo kao podsjetnik čemu se treba težiti u budućnosti i da su godine bez stadiona sramota za manji gradski klub.
Ah znaš kakvi su novinari čak su i zaboravili jedan dio obraćanja. Editovano.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 dec 2016, 16:37

Hhahahaha :lol: :lol: :lol: sto ih zakuca brat :bow: :bow: :bow:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 16 dec 2016, 16:39

Bas ono funny. :roll:

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 16 dec 2016, 16:41

Neandertalac je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Danas je održana vanredna sjednica Skupštine Fudbalskog kluba Sarajevo, na kojoj su prisutni delegati raspravljali o potezima upravljačkih organa kluba.

Glavnu riječ na današnjoj sjednici Skupštine i Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sarajevo, imao je Ken Choo generalni menadžer partijskog kluba Sarajeva, Cardiff Cityja iz Velsa i izvršni direktor belgijskoj prvoligaša KV Kortrijk, klubove, koji su pod vlasništvom većinskog vlasnika upravljačkih prava u Skupštini Fudbalskog kluba Sarajevo, Vincenta Tana.

stolice na stadionu Grbavica tj istočnoj tribini za koju je upravo danas položen kamen temeljac.

Upravni odbor Fudbalskog kluba Sarajevo danas sa svojih sedam članova : predsjednik Edis Kusturica, potpredsjednik Elvir Kantardžić, te članovi Lim Meng Kwong, Ken Choo, Davud Zahirović, Hajrudin Kapetanović i Elvir Krajina nije donio jednoglasnu odluku.

Protiv su bili njih pet da bi riječ uzeo Ken Choo koji je u kratkom obraćanju koje vam prenosimo u cijelosti, rekao;

Nisam vas ništa pitala. Vi radila šta Ja kazala. Ako ne bude slušala Ja vam uvela sankcija, promijenila boja i ime pa se vi zvala FK Kuja.
A sada, neka jedna od vas ide napunila meni kredit i uzela cigara a druga ode u Željo na Čaršija i uzela meni deset u cijela somun sa kajmak i luk.

A sada vi meni zovnula Sabina u moja soba, ima neki važna posao da radimo, sa osmjehom je završio Gsn Ken Choo.

Feđa Kusturica je potom otišao do trafike u blizini prostorija a Edis Kusturica nakon kraćih konsolidacija kojim putem mu je najbliže krenuo po ćevape. Došlo je do kratke prepirke oko raspodjele zadataka ali nakon, moramo reći vrlo autoritativnog pogleda Ken Choa prepirka je završila i oba su pognutih glava napustili prostorije dok su se ostali "domaći" članovi skoro potukli ko će donijeti laptop iz vozila Gsn Chooa.

U narednim danima očekuje se još vijesti a posebno interesantno izgleda ideja o kupovini još jedne stolice koja bi simbolično stajala u prostorijama FK Sarajevo kao podsjetnik čemu se treba težiti u budućnosti i da su godine bez stadiona sramota za manji gradski klub.
Ah znaš kakvi su novinari čak su i zaboravili jedan dio obraćanja. Editovano.
Dobar dobar, moram priznati. Vidi se da ste vi sastavljali jer ove prosto nemoguce recenice samo vi mozete da smislite, svakodnevno ih koristite, zbog toga svi problemi na vratima, plocama itd :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 dec 2016, 16:42

Kakav debil :urnebes: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Harisharis
Kontakt:

Post Postao/la Harisharis » 16 dec 2016, 16:42

Ahahahhahahahahahhah
Sad oni pokusavaju smisliti nesto sa 7 % hahahahahahhahaha.

ferreira
Kontakt:

Post Postao/la ferreira » 16 dec 2016, 16:51

:lol: :lol: :lol: :tokralju: :tokralju:

Nemojte ih vise
19091921

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 16 dec 2016, 16:53

Tekstopisac; Hašim Buhtla
Tekst čitao; Azem Panja
odabrao Đelo Hadžiselimović
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 16 dec 2016, 16:54

@ Nea :bow: :bow: kakvo šamaranje :rol: :rol:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 dec 2016, 16:55

Gdje je aco nek kljuca temu, nema vise smisla se prepucavat poslije ovog, zakuco ih Nea za sva vremena :tokralju:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

v0zdra
Kontakt:

Post Postao/la v0zdra » 16 dec 2016, 16:57

Sta ce te svi na forumu, izlazite na ulice pa prosite za jos koji marku da se usminka sugavica.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 16 dec 2016, 16:57

@v0zdra ti si nas, nemoj tako pisati za nas stadion Grbavica :salut:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 dec 2016, 16:58

v0zdra je napisao/la:Sta ce te svi na forumu, izlazite na ulice pa prosite za jos koji marku da se usminka sugavica.
kakva nemoc, ne znaju vise ni gdje se nalaze poslije ovog samaranja :tokralju:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 16 dec 2016, 16:59

Lakoste je napisao/la:Bas ono funny. :roll:
Decko ima strasan smisao za humor. Aco kljucaj temu ziv bio. :facepalm:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

v0zdra
Kontakt:

Post Postao/la v0zdra » 16 dec 2016, 17:02

kakvo samaranje bogati, sto je lik napisao lazni clanak, daj nemojte srati. dosli ste se ovdje k*rciti, prvi put da neki pola ozbiljan projekat pokrenete, i sve pare isprosili. Zivite od donacija ko neka bijeda i imate muda da se nama smijete. Hoce li dio donacije biti koristen da se uplati racun za vodu? ili ako treba mozemo mi hordasi prikupiti nesto za bijedu i uplatiti da se imate za okupati i umiti.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 16 dec 2016, 17:03

http://prntscr.com/dk7xdl samo @v0zdra nema facebook pa da mu jave na grupnom chatu da ne pise na forumu o "bordo areni" hahahahahahaha :rol: kakvi ih kompleksi pucaju jbt, ko se dogovara po facebooku sta ce pisati na forumu sem njanja? :D btw najjaci comment ikad vidjen "Ne kontam zašto je neobično da "Bordo arena" bude na drugoj lokaciji? Neka se ljuti ko god hoće ali mislim da se Koševo ne može nikad zvati "bordo arenom" niti stadionom FK Sarajevo, nez obzira što na njemu igra duži period. To bi imalo smisla jedino da fudbalski klub otkupi postojeću infrastrukturu i onda radi na njemu po želji." :bow:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 16 dec 2016, 17:05

Hrasno1921 je napisao/la:
Ja nisam ogranicen covjek, samim tim pratim sve ... ;)

Osim vracanja na svoj stadion nakon reintegracije Grbavice 1996., Zubandana 1998. kada smo vam uzeli titulu, osim utakmice protiv Newcastle, 6.titula prvaka i 5.pehara KUP-a, ovaj dan svakako da je najznacajniji od svega, jer sami gradimo svoj stadion sto drugi mogu samo sanjati... :bih:
Kako sami gradite kad ste primili više donacija nego Merhamet i Crveni krst zajedno :urnebes:
Čak su vam pomogli i fašisti iz Lištice i utajivači poreza iz Čitluka :facepalm:
SARAJEVO

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 dec 2016, 17:05

Njima je vrh humora napisat sugavica i prosjacenje, a kad im brat zada dva tri samara inteligentno, ne mogu sebi doci, ovog frajera treba vodom poljevat :rol:

v0zdra
Kontakt:

Post Postao/la v0zdra » 16 dec 2016, 17:06

drago mi je sto tako cesto posjecate nas forum, uvjek manji gradski klub ima bujrum na nasoj temi.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 dec 2016, 17:06

Humor na nivou konobara iz Tuborga...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.