Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Kako onda nešto ozbiljnije doživljavaš kad na ovome toliko živaca izgubišFederer17 je napisao/la:Elhamdulillah, totalno sam bez rijeci. Izgubio sam 5 godina zivota, iako sam gledao samo od zadnjih 4-5 min 3. cetvrtine. Bukvalno sam drhtao cijelu zadnju cetvrtinu i ove produzetke....
Nemoj ga dirati borio se decko.Beduin je napisao/la:Nek smo dobili cif.utcine pa makar. Ionako nemaju sta traziti sa Evropom, mater sebi j3bali.
A ti Cerkezovicu noge cu ti slomiti kad dodjes u Tz.
Pandza mu je rekao da profula, sto je i pametno bilo. Svukli smo tu 2 sekunde na 2,5 sekundi.Harika je napisao/la:P cerkezovi je namjerno promasio drugo bacanje, samo se od naseg odbi u aut xd
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Harika je napisao/la:P cerkezovi je namjerno promasio drugo bacanje, samo se od naseg odbi u aut xd
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Ma svaka im cast! Koga vrijedjati posle ovoga?! Ovo je sampionski mentalitet ljudii! Ovo je taj mentalitet koji nama nedostaje i u vise selekcija. Posle ovako groznog poluvremena se podici i pobijediti! Posle tolikog hendikepa. Posle 4 trica u zadnji minut i pol meca gdje gubis "dobijen" mec. I onda u produzetcima izdrzis... Ma svaka im cast! Majke mi ponosam se toliko!bhsport je napisao/la:Ne treba nikog vrijedjati jer su se momci digli i nakon -17 na poluvremenu poderali ostatak tekme. Izrael je u produzetku sve dao sa linije slobodnih na sudijsko guranje. Vidi se da smo bolja ekipa i da igramo bolju kosarku.
Fali Njegos dosta ovdje, ali za nadati se da ovi momci mogu izboriti plasman na svjetsko.
Ma debil je danas ispao k'o niko, bez trunke koncentracije. Reci cu zeni da ga obori na godinu u skoli ako nastavi ovako.bhsport je napisao/la:Nemoj ga dirati borio se decko.Beduin je napisao/la:Nek smo dobili cif.utcine pa makar. Ionako nemaju sta traziti sa Evropom, mater sebi j3bali.
A ti Cerkezovicu noge cu ti slomiti kad dodjes u Tz.
Sagnite se junacima balavurdijo.nokee95 je napisao/la:invalidi hahha
kontinen je napisao/la:katastrofa..
save je napisao/la:ovo je samo ogledalo stvarnosti ove zemlje, ovih ljudi, ovog podneblja, karaktera koji se može podvesti pod jedno - stoka
Kajzer10 je napisao/la:Samo nas ljudi napucavaju jer smo mi umislili da smo Jordani. Mislis da je nekad bio poraz a da ovdje glavni razlog nije bio ufuranost?tuzlak1987 je napisao/la:Nikakav krkanluk, prva je i bila dobra kako nas napucavaju u drugoj kao da smo Malta ili San Marino..Kajzer10 je napisao/la:Prosla prva cetvrtina prvenstva a vec komentari kako su nafurani.![]()
Izbjegavati krkanluk na ovoj temi.
Ne možemo imati los dan, ne moze protivnik biti kvalitetniji, ne moze trener biti kritikovan za neorganizovanost ili neki peti razlog zbog kojeg kosarkaski timovi gube svaki dan.
Chstal je napisao/la:Izraelci ocitavaju lekciju umisljenim. Odbrana se ne igra, niko i ne pomislja da skoci a kamoli da se vrati sprintom u odbranu. Svaki put imaju 2 na 1 kontru. Primiti 49 koseva za poluvrijeme je uspjeh, ima jos jedno poluvrijeme. Vjerujem da mogu smanjiti prednost, ali za preokrenuti treba ogromno srce.
I ja sam to primjetio života mi, moramo ponovo pregledati jer sam nekako ubijeđen da je bila greška u pitanju.tuzlak1987 je napisao/la:Jel ovo neka greska kako 83-81? Imam osjecaj da su im upisali 2 poena vise ..
Jel mi mozes reci zasto si gore citirao moj post? Hvala.Tracy3McGrady je napisao/la:I ja sam to primjetio života mi, moramo ponovo pregledati jer sam nekako ubijeđen da je bila greška u pitanju.tuzlak1987 je napisao/la:Jel ovo neka greska kako 83-81? Imam osjecaj da su im upisali 2 poena vise ..
Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.