Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

bordobijeli
Kontakt:

Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la bordobijeli » 16 dec 2016, 14:22

Sudije kriminalne, previse nervoze u napadu i lose gradimo kos . bravo momci slatka pobjeda :bih: :bih: :bih:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 dec 2016, 14:23

Federer17 je napisao/la:Elhamdulillah, totalno sam bez rijeci. Izgubio sam 5 godina zivota, iako sam gledao samo od zadnjih 4-5 min 3. cetvrtine. Bukvalno sam drhtao cijelu zadnju cetvrtinu i ove produzetke....
Kako onda nešto ozbiljnije doživljavaš kad na ovome toliko živaca izgubiš :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Pelo
Kontakt:

Post Postao/la Pelo » 16 dec 2016, 14:24

Svaka čast Cerkezovicu na borbi al je panj teski, kod slobodnih bacanja trunke koncentracije nije imao, nesto razgleda oko sebe pa baci

Sent from my HTC One using Tapatalk
x

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 dec 2016, 14:25

Beduin je napisao/la:Nek smo dobili cif.utcine pa makar. Ionako nemaju sta traziti sa Evropom, mater sebi j3bali.

A ti Cerkezovicu noge cu ti slomiti kad dodjes u Tz.
Nemoj ga dirati borio se decko. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 16 dec 2016, 14:25

napredak je sto su igrali timski drugo poluvrijeme i nisu cekali musu da nesto uradi...samo tako se i moze igrati, kad opasnost po protivnicki kos prijeti od svakog igraca i odmah ce biti lakse i musi igrat...cerkezovic je danas bio los, ali nije to razlog da se vrijedja i psuje dijetetu od 17god
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 16 dec 2016, 14:28

#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 dec 2016, 14:28

Ne treba nikog vrijedjati jer su se momci digli i nakon -17 na poluvremenu poderali ostatak tekme. Izrael je u produzetku sve dao sa linije slobodnih na sudijsko guranje. Vidi se da smo bolja ekipa i da igramo bolju kosarku.
Fali Njegos dosta ovdje, ali za nadati se da ovi momci mogu izboriti plasman na svjetsko.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 16 dec 2016, 14:29

P cerkezovi je namjerno promasio drugo bacanje, samo se od naseg odbi u aut xd

Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 dec 2016, 14:33

Harika je napisao/la:P cerkezovi je namjerno promasio drugo bacanje, samo se od naseg odbi u aut xd

Pandza mu je rekao da profula, sto je i pametno bilo. Svukli smo tu 2 sekunde na 2,5 sekundi.

A ovako inace dosta je krut na terenu, to je problem onoga sto je u BIH ostao i nece postati neki igrac jer je ostao u Slobodi gdje nema napredka i kvalitetnog rada..

Juventino1995
Kontakt:

Post Postao/la Juventino1995 » 16 dec 2016, 14:33

Harika je napisao/la:P cerkezovi je namjerno promasio drugo bacanje, samo se od naseg odbi u aut xd

:thumbup: ovi ga pljuju kao sta se okrece kod bacanja, a lik se okrenuo da vidi sta selektor govori, da li da fula namjerno.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 16 dec 2016, 14:34

bhsport je napisao/la:Ne treba nikog vrijedjati jer su se momci digli i nakon -17 na poluvremenu poderali ostatak tekme. Izrael je u produzetku sve dao sa linije slobodnih na sudijsko guranje. Vidi se da smo bolja ekipa i da igramo bolju kosarku.
Fali Njegos dosta ovdje, ali za nadati se da ovi momci mogu izboriti plasman na svjetsko.
Ma svaka im cast! Koga vrijedjati posle ovoga?! Ovo je sampionski mentalitet ljudii! Ovo je taj mentalitet koji nama nedostaje i u vise selekcija. Posle ovako groznog poluvremena se podici i pobijediti! Posle tolikog hendikepa. Posle 4 trica u zadnji minut i pol meca gdje gubis "dobijen" mec. I onda u produzetcima izdrzis... Ma svaka im cast! Majke mi ponosam se toliko! :bih: :bih: :bih:

Eh da je samo Njegos tu... nebi mi strepili toliko. :plac:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 dec 2016, 14:36

bhsport je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Nek smo dobili cif.utcine pa makar. Ionako nemaju sta traziti sa Evropom, mater sebi j3bali.

A ti Cerkezovicu noge cu ti slomiti kad dodjes u Tz.
Nemoj ga dirati borio se decko. ;)
Ma debil je danas ispao k'o niko, bez trunke koncentracije. Reci cu zeni da ga obori na godinu u skoli ako nastavi ovako.

Onaj centar nas (1) je odigrao maestralno 2. poluvrijeme, svidja mi se koliko izlazi vani i udvaja igrace, pravi presing, odlicno je odigrao.
Idemo dalje, mora biti bolje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la Tracy3McGrady » 16 dec 2016, 14:38

nokee95 je napisao/la:invalidi hahha :tokralju:
Sagnite se junacima balavurdijo.

Ozbiljne kritike nisam citirao, i treba kritikovati, ali pljuvanje i kritikovan su nebo i zemlja.
kontinen je napisao/la:katastrofa..
save je napisao/la:ovo je samo ogledalo stvarnosti ove zemlje, ovih ljudi, ovog podneblja, karaktera koji se može podvesti pod jedno - stoka
Kajzer10 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
Kajzer10 je napisao/la:Prosla prva cetvrtina prvenstva a vec komentari kako su nafurani. :rol:
Izbjegavati krkanluk na ovoj temi.
Nikakav krkanluk, prva je i bila dobra kako nas napucavaju u drugoj kao da smo Malta ili San Marino..
Samo nas ljudi napucavaju jer smo mi umislili da smo Jordani. Mislis da je nekad bio poraz a da ovdje glavni razlog nije bio ufuranost?
Ne možemo imati los dan, ne moze protivnik biti kvalitetniji, ne moze trener biti kritikovan za neorganizovanost ili neki peti razlog zbog kojeg kosarkaski timovi gube svaki dan.
Chstal je napisao/la:Izraelci ocitavaju lekciju umisljenim. Odbrana se ne igra, niko i ne pomislja da skoci a kamoli da se vrati sprintom u odbranu. Svaki put imaju 2 na 1 kontru. Primiti 49 koseva za poluvrijeme je uspjeh, ima jos jedno poluvrijeme. Vjerujem da mogu smanjiti prednost, ali za preokrenuti treba ogromno srce.

Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
Anfernee "Penny" Hardaway #1

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 16 dec 2016, 14:39

Momcima skidam kapu, nakon razocarenja u prvom dijelu nisam htio nista komentarisati, vjerovao sam do mogu do preokreta i hvala bogu to se i desilo, Svaka vam cast ljudine, koliko ste nas puta samo obradovali. Aferim !
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 16 dec 2016, 14:39

tuzlak1987 je napisao/la:Jel ovo neka greska kako 83-81? Imam osjecaj da su im upisali 2 poena vise ..
I ja sam to primjetio života mi, moramo ponovo pregledati jer sam nekako ubijeđen da je bila greška u pitanju.

Anfernee "Penny" Hardaway #1

kontinen
Kontakt:

Post Postao/la kontinen » 16 dec 2016, 14:41

međed me citira što sam napisao katastrofa :urnebes:

a šta je ono bilo, ljepota u igri, kakav vez, sve akcija do akcije

IGRA JE KATASTROFALNA

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 16 dec 2016, 14:42

Bravo momci. Velika pobjeda a zamolio bih moderatore neka malo obrate paznju na izrazavanje pojedinih forumasa, kada oni vec nece. Kakav smo pogan narod dobra nam je i drzava i vlast i sport. Fuj.
BosnaE

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 16 dec 2016, 14:42

Tracy3McGrady je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Jel ovo neka greska kako 83-81? Imam osjecaj da su im upisali 2 poena vise ..
I ja sam to primjetio života mi, moramo ponovo pregledati jer sam nekako ubijeđen da je bila greška u pitanju.

Jel mi mozes reci zasto si gore citirao moj post? Hvala.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 16 dec 2016, 14:43

Dobro ovo izađe na kraju ipak se vidi da smo kvalitetnija ekipa sigurno za 20 razlike, ali očajno poluvrijeme je dovelo do ovoga. Prva utakmica sigurno su i podcijenili protivnika pa kad su vidjeli da je vrag odnio salu počeli igrati. Mora se unijeti vise borbe, želje i koncentracije. Musa u prvom veoma lose dosta TO, ali u drugom pokazao znanje, Campara odličan kao i Gegic koji se dosta popravio pogotov kod bacanja sto je za svaku pohvalu danas igrac utakmice sa double-double učinkom. Ovaj Maric izgleda dosta dobro i sigurno ce puno pomoći. Antunović nije lose u napadu, odbrana slaba skroz. Talic i Čerkezović moraju shvatiti da su igraci zadatka i tako se i ponašati, kod Cerkezovica se vidi da je igrac Slobode mislim da je krajnje vrijeme da pređe u neki bolji klub. Stvarno šteta sto nema Sikirasa i Mutica i momka kojeg sam ja priželjkivao Biberovica mislim da bi on danas ovdje lagano igrao iako je 01' fizički je superiorniji od većine Izraelaca i mislim da bi cak zavrsio utakmicu sa 10+ poena.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 16 dec 2016, 14:51

Biberovic Tarik iz Zenice? Jel se na njega misli?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon i 13 gostiju.