Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Shot calling u elu u kojem se ti nalazis je jednostavno nemoguce ukoordinirat u efektivan gameplay jer ce obicno da bude retarda koji ne mogu da prepoznaju sta je bitno u tom trenu da urade pa rade sta im je u tom trenutku najblize. Ako je fajt kod barona, poslije fajta se ide na barona, ako je kod drejka ide se na drejka, ako na midu ide se na totalno pushanje dok vas protivnik ne ejsa i vrati se u igru i nazalost tu kao pojedinac ne mozes puno da uradisOtelo je napisao/la:Nikad mi neće biti jasno zašto moji suigrači pri aceu ili kad su četiri protivnika mrtva idu na push tower umjesto da idu na barona, koji je isplativiji na dugo vreme ili se odlučuju za drakea. Al' ti si support kojeg niko ne sluša i onda naravno previše extandaju pushanje i protivnik, očekivano ide baron+push mid tower ili njihov tenk ide na brzi recall i s jungerlom ide na dragona dok ovi ostali odugovlače, tako da ljudi uzmi tri objectiva, dok mi izgubimo game koji smo do tada kontrolirali...
Fajt je bio tu negdje u blizini mida, no bliži baronu i pošto je već pala prva mid kula i imali smo tenka i jakog adc-ja smo mogli uzeti barona i s buffom od njega skinuti i drugu tier kulu, kojo smo i skinuli, ali smo krenuli i na prvu inner kulu i izginuli. To je bio i glavni uzrok gamea jer smo umjesto baron+kula izabrali kula+overextend i eto ti greške.Santo je napisao/la:Shot calling u elu u kojem se ti nalazis je jednostavno nemoguce ukoordinirat u efektivan gameplay jer ce obicno da bude retarda koji ne mogu da prepoznaju sta je bitno u tom trenu da urade pa rade sta im je u tom trenutku najblize. Ako je fajt kod barona, poslije fajta se ide na barona, ako je kod drejka ide se na drejka, ako na midu ide se na totalno pushanje dok vas protivnik ne ejsa i vrati se u igru i nazalost tu kao pojedinac ne mozes puno da uradisOtelo je napisao/la:Nikad mi neće biti jasno zašto moji suigrači pri aceu ili kad su četiri protivnika mrtva idu na push tower umjesto da idu na barona, koji je isplativiji na dugo vreme ili se odlučuju za drakea. Al' ti si support kojeg niko ne sluša i onda naravno previše extandaju pushanje i protivnik, očekivano ide baron+push mid tower ili njihov tenk ide na brzi recall i s jungerlom ide na dragona dok ovi ostali odugovlače, tako da ljudi uzmi tri objectiva, dok mi izgubimo game koji smo do tada kontrolirali...
Treba li pomoctheboss_RD07 je napisao/la:25/9 Leblanc na rankedu = A...
Nikad na ovoj trebi necu dobit S xd A imam otvoren chest slot na njoj
Malo si boljiNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Treba li pomoctheboss_RD07 je napisao/la:25/9 Leblanc na rankedu = A...
Nikad na ovoj trebi necu dobit S xd A imam otvoren chest slot na njoj![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.