Meni se konačno Hood vraca.Valjda ce ostat u komadu malo duze nego zadnji put.Cekamo jos Hilla i Bareu.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha,BernardBarnjak
NeceSiamoNoi je napisao/la:Jesi se razbahatio arelinho,vec se na temi prve lige pise![]()
Meni se konačno Hood vraca.Valjda ce ostat u komadu malo duze nego zadnji put.Cekamo jos Hilla i Bareu.
Šta se žališ?Sarmelino je napisao/la:Svima bruka igraca igra,meni mozda 4-5
Jel cijeloj ligi u interesu da Siamo ne pobjegne toliko,navijajte za mene bolanarelinho je napisao/la:Šta se žališ?Sarmelino je napisao/la:Svima bruka igraca igra,meni mozda 4-5![]()
Pa iz tog razloga si me dobio prošlo kolo. Prošle sedmice dva puta sam igrao sa samo jednim igračem. To je na kraju presudilo.
Ma neće on nigdje.Sarmelino je napisao/la:Jel cijeloj ligi u interesu da Siamo ne pobjegne toliko,navijajte za mene bolanarelinho je napisao/la:Šta se žališ?Sarmelino je napisao/la:Svima bruka igraca igra,meni mozda 4-5![]()
Pa iz tog razloga si me dobio prošlo kolo. Prošle sedmice dva puta sam igrao sa samo jednim igračem. To je na kraju presudilo.
![]()
Ma nema od mene nista ovu sedmicuSiamoNoi je napisao/la:Gordon,Hood,Covington,Leuer...zatrpali te samo tako![]()
Mislim da mi je ovo daleko najbolja vecer od početka sezone.Šteta bi bilo ne okruniti pobjedom na kraju
Večeras si sa 5(6) protiv moja 2(3).Vidjet ćemo kako će to proć.Očekivao sam puno ukradenih ovaj tjedan,ali si me zahvaljujući Wallu prešišao.
Ima se još dosta za igrat do krajaSarmelino je napisao/la:Ma nema od mene nista ovu sedmicuSiamoNoi je napisao/la:Gordon,Hood,Covington,Leuer...zatrpali te samo tako![]()
Mislim da mi je ovo daleko najbolja vecer od početka sezone.Šteta bi bilo ne okruniti pobjedom na kraju
Večeras si sa 5(6) protiv moja 2(3).Vidjet ćemo kako će to proć.Očekivao sam puno ukradenih ovaj tjedan,ali si me zahvaljujući Wallu prešišao.
Noah ili J.R. Ja bih Noaha otpustio da sam na tvom mjestuphily je napisao/la:vratio mi se Justise Winslow usad se moram jednog igraca rijesiti, a ne znam kojeg bi da otpustim
Koji od mnogih sto nudimPaskalHens je napisao/la:Koe Pajseri ekipa? Kakav trade mi ponudi, momentalno sam izgubio inteligenciju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.