PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Jos nijednog igraca iz svoje omladinske skole pitari nisu prodali (Nedim Hadzic vrlo moguce da ce se prodat jer je majstor) i hvalite se. Vi nemate akademiju ali nista novo od vas, samoprozvani divovi i akademija...to be continued.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Bolje nego u butmiru, al se ne busaju ljudi i ne zvone na sva zvona sa akademijomclub21 je napisao/la:http://www.nk-sirokibrijeg.com/index.ph ... sa-karacic

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- TobeYarabi
- Kontakt:
mi jedini imamo A K A D E M I J U i kamp. proizvodimo mlade igrace koji ce harati europom. za sve vas mi smo divovi. postavljamo standarde-nabijamo komplekse!!! 

- FrancescoTotti
- Kontakt:
irfo je napisao/la:Bolje nego u butmiru, al se ne busaju ljudi i ne zvone na sva zvona sa akademijomclub21 je napisao/la:http://www.nk-sirokibrijeg.com/index.ph ... sa-karacic
A K A D E M I J A
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 15 dec 2016, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
69. Losa godina za vasFrancescoTotti je napisao/la:irfo je napisao/la:Bolje nego u butmiru, al se ne busaju ljudi i ne zvone na sva zvona sa akademijomclub21 je napisao/la:http://www.nk-sirokibrijeg.com/index.ph ... sa-karacic
A K A D E M I J A

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
- TobeYarabi
- Kontakt:
niste tako pisali kad sam vam donirao stolicegramparada je napisao/la:Jeste druze dusmanluk i nista drugo,tuzno je sto su ti veci dusmani tvoje prve komsije nego tamo neki Siroki,umjesto da svi budete sretni sto cete moci doci na normalnu tribinu vi pokusavate praviti neku sprdnju,al samo pokusavate,jer ovo sto se pise na ovom pdf-u je beznacajno,proci se 3 mjeseca mi cemo napraviti tribinu od prodatih ulazica i to je jedno bitno a vi nastavite pokusavati napraviti neki cirkus a mi lagano prelazimo na jug.TobeYarabi je napisao/la:a zar stvarno mislis da je neko dusman? meni je drago kad se gradi, a sto se tice ove sprdnje jbg svima je smjesno sto se blamirate i prosite svakog zivog.Hrasno1921 je napisao/la: nisam ja dusman kada su ovakve stvari u pitanju
osim toga, vi ste uvjek bili nasa sprdnja

-
- Kontakt:
Tako je burazeru, samo uz div dodaj i naziv akademičar. Divovi i akademičari iz Butmira prekucavaju šaban ligu i koračaju velikim koracima prema Europi, možda dodati i naziv iskoračivaći i prekucavači.TobeYarabi je napisao/la:mi jedini imamo A K A D E M I J U i kamp. proizvodimo mlade igrace koji ce harati europom. za sve vas mi smo divovi. postavljamo standarde-nabijamo komplekse!!!

meljovci i ne znaju sta je nasa Akademija, misle to je onako samo neko ime 
@irfo, de ti meni prvo reci koliko ste puta u zadnje dvije godine dok Akademija postoji uzeli titula?

@irfo, de ti meni prvo reci koliko ste puta u zadnje dvije godine dok Akademija postoji uzeli titula?
Pisamo vas i ove sezone !TobeYarabi je napisao/la:mi jedini imamo A K A D E M I J U i kamp. proizvodimo mlade igrace koji ce harati europom. za sve vas mi smo divovi. postavljamo standarde-nabijamo komplekse!!!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
AKADEMIJA je osnovana prije samo dvije godine a vec fino popunila svoje vitrine. I dalje ce samo da nabija komplekse.
Samo argumentovano djecaci
Samo argumentovano djecaci

Nasi juniori bili prvaci i igrali ligu sampiona prije dvije godine, ne sjecam se da se su vasi djecaci iz kamp kucica u butmiru igrali tu istu ligu ? oni redovno idu na casove fudbala kod kolega s grbaviceMemara je napisao/la:meljovci i ne znaju sta je nasa Akademija, misle to je onako samo neko ime

Sta znaju oni sta je kamp i akademija. Pa oni stavili onu ribarsku mrezu da ne bi raja sa trolejbuske stanice gledala kako oni treniraju.

Napravi i jedna Mladost dvije tribine, uskoro pokrivaju, poslije idu reflektori i ne zvone na sva zvona kao neki zbog nove obicne betonske tribine. Ti i ne znas ni koja je razlika izmedju nase Akademije i obicne Omladisnke fudbalske skole koju ima SB.irfo je napisao/la:Bolje nego u butmiru, al se ne busaju ljudi i ne zvone na sva zvona sa akademijomclub21 je napisao/la:http://www.nk-sirokibrijeg.com/index.ph ... sa-karacic
Zanimljivo...Dosta ljudi i klubova u regiji uplatili sadaku Željezničaru izuzev komšija 

Zadnja izmjena: pitic, dana/u 15 dec 2016, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
Objasni mi razliku? Ljudi imaju tri terena, vi dva i kod njih se djeca ne moraju presvlacit u improviziranim objektima.Memara je napisao/la:Napravi i jedna Mladost dvije tribine, uskoro pokrivaju, poslije idu reflektori i ne zvone na sva zvona kao neki zbog nove obicne betonske tribine. Ti i ne znas ni koja je razlika izmedju nase Akademije i obicne Omladisnke fudbalske skole koju ima SB.irfo je napisao/la:Bolje nego u butmiru, al se ne busaju ljudi i ne zvone na sva zvona sa akademijomclub21 je napisao/la:http://www.nk-sirokibrijeg.com/index.ph ... sa-karacic
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma nema razlike, samo ta mala sto djecaci iz banja luke, mostara, zenice, trebinja i svih ostalih gradova nase drzave sad hrle da budu clanovi AKADEMIJE
Steta mjesta ima samo za one najbolje
Uz to naravno akademija fk sarajeva se ponasa kao prava akademija a ne omladinski pogon. Proguglaj sta je to akademija
Steta mjesta ima samo za one najbolje

Uz to naravno akademija fk sarajeva se ponasa kao prava akademija a ne omladinski pogon. Proguglaj sta je to akademija

Ah što volim kada se upale ovi što igraju utakmice u Halilovićima. Ni domaćin ni gost
Nešto između, ali zato objašnjavaju šta se nalazi u Butmiru, ulazili i znaju. 

SRETAN BROJ - 1725
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Normalno, docemo na grob da se popisamo kad se ugasepitic je napisao/la:Zanimljivo...Dosta ljudi i klubova u regiji uplatili sadaku Željezničaru izuzev komšija

Oni su sad veci level dovode igrace na probu. 

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Pošto Željezničar šalje mail-ove da im se udijeli koja hiljadarka zna li neko da li je jedan takav mail stigao na adresu Titova 38b 

SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.