PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Zeljo92
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Zeljo92 » 15 dec 2016, 22:32

Jos nijednog igraca iz svoje omladinske skole pitari nisu prodali (Nedim Hadzic vrlo moguce da ce se prodat jer je majstor) i hvalite se. Vi nemate akademiju ali nista novo od vas, samoprozvani divovi i akademija...to be continued.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 15 dec 2016, 22:35

Bolje nego u butmiru, al se ne busaju ljudi i ne zvone na sva zvona sa akademijom :shhh:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 15 dec 2016, 22:35

mi jedini imamo A K A D E M I J U i kamp. proizvodimo mlade igrace koji ce harati europom. za sve vas mi smo divovi. postavljamo standarde-nabijamo komplekse!!! :bih:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 dec 2016, 22:37

irfo je napisao/la:
Bolje nego u butmiru, al se ne busaju ljudi i ne zvone na sva zvona sa akademijom :shhh:

A K A D E M I J A
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 15 dec 2016, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 15 dec 2016, 22:38

FrancescoTotti je napisao/la:
irfo je napisao/la:

A K A D E M I J A
69. Losa godina za vas :lol:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 15 dec 2016, 22:40

gramparada je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la: nisam ja dusman kada su ovakve stvari u pitanju ;)
a zar stvarno mislis da je neko dusman? meni je drago kad se gradi, a sto se tice ove sprdnje jbg svima je smjesno sto se blamirate i prosite svakog zivog.
osim toga, vi ste uvjek bili nasa sprdnja :tralala:
Jeste druze dusmanluk i nista drugo,tuzno je sto su ti veci dusmani tvoje prve komsije nego tamo neki Siroki,umjesto da svi budete sretni sto cete moci doci na normalnu tribinu vi pokusavate praviti neku sprdnju,al samo pokusavate,jer ovo sto se pise na ovom pdf-u je beznacajno,proci se 3 mjeseca mi cemo napraviti tribinu od prodatih ulazica i to je jedno bitno a vi nastavite pokusavati napraviti neki cirkus a mi lagano prelazimo na jug.
niste tako pisali kad sam vam donirao stolice :kafa:

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 15 dec 2016, 22:40

TobeYarabi je napisao/la:mi jedini imamo A K A D E M I J U i kamp. proizvodimo mlade igrace koji ce harati europom. za sve vas mi smo divovi. postavljamo standarde-nabijamo komplekse!!! :bih:
Tako je burazeru, samo uz div dodaj i naziv akademičar. Divovi i akademičari iz Butmira prekucavaju šaban ligu i koračaju velikim koracima prema Europi, možda dodati i naziv iskoračivaći i prekucavači. :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 15 dec 2016, 22:41

meljovci i ne znaju sta je nasa Akademija, misle to je onako samo neko ime :urnebes:

@irfo, de ti meni prvo reci koliko ste puta u zadnje dvije godine dok Akademija postoji uzeli titula?

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 15 dec 2016, 22:41

TobeYarabi je napisao/la:mi jedini imamo A K A D E M I J U i kamp. proizvodimo mlade igrace koji ce harati europom. za sve vas mi smo divovi. postavljamo standarde-nabijamo komplekse!!! :bih:
Pisamo vas i ove sezone !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 dec 2016, 22:42

AKADEMIJA je osnovana prije samo dvije godine a vec fino popunila svoje vitrine. I dalje ce samo da nabija komplekse.

Samo argumentovano djecaci :kafa:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 15 dec 2016, 22:44

Memara je napisao/la:meljovci i ne znaju sta je nasa Akademija, misle to je onako samo neko ime :urnebes:

@irfo, de ti meni prvo reci koliko ste puta u zadnje dvije godine dok Akademija postoji uzeli titula?
Nasi juniori bili prvaci i igrali ligu sampiona prije dvije godine, ne sjecam se da se su vasi djecaci iz kamp kucica u butmiru igrali tu istu ligu ? oni redovno idu na casove fudbala kod kolega s grbavice :opaopa:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 15 dec 2016, 22:46

Sta znaju oni sta je kamp i akademija. Pa oni stavili onu ribarsku mrezu da ne bi raja sa trolejbuske stanice gledala kako oni treniraju. :lol: :lol: :lol:

slika

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 15 dec 2016, 22:47

irfo je napisao/la:
Napravi i jedna Mladost dvije tribine, uskoro pokrivaju, poslije idu reflektori i ne zvone na sva zvona kao neki zbog nove obicne betonske tribine. Ti i ne znas ni koja je razlika izmedju nase Akademije i obicne Omladisnke fudbalske skole koju ima SB.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 dec 2016, 22:49

Zanimljivo...Dosta ljudi i klubova u regiji uplatili sadaku Željezničaru izuzev komšija :think:
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 15 dec 2016, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 15 dec 2016, 22:50

Memara je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Napravi i jedna Mladost dvije tribine, uskoro pokrivaju, poslije idu reflektori i ne zvone na sva zvona kao neki zbog nove obicne betonske tribine. Ti i ne znas ni koja je razlika izmedju nase Akademije i obicne Omladisnke fudbalske skole koju ima SB.
Objasni mi razliku? Ljudi imaju tri terena, vi dva i kod njih se djeca ne moraju presvlacit u improviziranim objektima.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 dec 2016, 22:50

Ma nema razlike, samo ta mala sto djecaci iz banja luke, mostara, zenice, trebinja i svih ostalih gradova nase drzave sad hrle da budu clanovi AKADEMIJE
Steta mjesta ima samo za one najbolje :kafa:

Uz to naravno akademija fk sarajeva se ponasa kao prava akademija a ne omladinski pogon. Proguglaj sta je to akademija :kafa:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 dec 2016, 22:53

Ah što volim kada se upale ovi što igraju utakmice u Halilovićima. Ni domaćin ni gost :urnebes: Nešto između, ali zato objašnjavaju šta se nalazi u Butmiru, ulazili i znaju. :urnebes:
SRETAN BROJ - 1725

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 15 dec 2016, 22:56

pitic je napisao/la:Zanimljivo...Dosta ljudi i klubova u regiji uplatili sadaku Željezničaru izuzev komšija :think:
Normalno, docemo na grob da se popisamo kad se ugase :cool:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 15 dec 2016, 22:56

Oni su sad veci level dovode igrace na probu. :urnebes:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 dec 2016, 22:59

Pošto Željezničar šalje mail-ove da im se udijeli koja hiljadarka zna li neko da li je jedan takav mail stigao na adresu Titova 38b :?:
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.