odavno nisam procitao vecu laz na forumima. kako te ba nije stid ovako nesto izvalitiirfo je napisao/la:Bgm dulja igra za pareTobeYarabi je napisao/la: mi ne dajemo igracima plate. oni igraju iz ljubavi. to je nasa filozofija i stil zivota.ako naprosimo nesto za ng, mozda im damo koju marku
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- TobeYarabi
 - Kontakt:

Re: PL prepucavanja
kućica na SWM, fanshop, marketing i sponzorstvo(bukvalno bi nazvali sponzore koje vide na našoj pressici), članstvo, statut(oficijelno tražili primjerak), za kamp su se pokušali umješat, kondicioni i trening inovacije.... previše za nabrojatCapodecina je napisao/la:Čak smo i našim gradskim rivalima na neki način pomogli, samo što to oni neće da priznaju, valjda je to za njih ponižavajuće.
Znate, kad ih pitate treba li im šta pomoći, kažu ne, ne, samo vi radite svoj poso znamo mi kako ćemo imamo viziju i nove ideje,
a ustvari nemaju ništa osim onoga što kopiraju od vas.
njihov 10-godišnji plan je da budu kao Sarajevo sad...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Normalo da mi je briga, stevo je vec dogovorio, ceka se samo zvanicna potvrda, a ako vama dulja ode bez marke sad nece te se vise nikad oporavit, tan zavrno pipu, zbog toga me strah, bice nezanimljiva ligapitic je napisao/la:@Irfi veća briga hoće li Dulja produžiti nego Čupo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
						"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MortemHz
 - Interni moderator
 - Kontakt:

Ako nam pomogne ostvariti nase ciljeve neka ide.irfo je napisao/la:Normalo da mi je briga, stevo je vec dogovorio, ceka se samo zvanicna potvrda, a ako vama dulja ode bez marke sad nece te se vise nikad oporavit, tan zavrno pipu, zbog toga me strah, bice nezanimljiva ligapitic je napisao/la:@Irfi veća briga hoće li Dulja produžiti nego Čupo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hoce mo se oporavit..irfo je napisao/la:Normalo da mi je briga, stevo je vec dogovorio, ceka se samo zvanicna potvrda, a ako vama dulja ode bez marke sad nece te se vise nikad oporavit, tan zavrno pipu, zbog toga me strah, bice nezanimljiva ligapitic je napisao/la:@Irfi veća briga hoće li Dulja produžiti nego Čupo
Bahati, bahati Željkan!
1946
						1946
Bravo naso si gramaticku gresku, sjedi pet  

putuj dulja...

putuj dulja...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- 
				belosevic28
 - Kontakt:

Lobotomija pomijera granice: Stevsnovic produzio, Stilic dolazi...
TEVEVISA PRESENTA

TEVEVISA PRESENTA
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
To je neostvarivo, morali bi se prodat ko zadnja kur.ava za manje nego sto vrijedimo, prodat stadion, brisat trofeje i rusit vitrine, otvorit mjesta u UO za brojne kriminalce i mesetare itd. Nedostizni ste nam po tom pitanju i za narednih 100 godinaDenchiNL je napisao/la:kućica na SWM, fanshop, marketing i sponzorstvo(bukvalno bi nazvali sponzore koje vide na našoj pressici), članstvo, statut(oficijelno tražili primjerak), za kamp su se pokušali umješat, kondicioni i trening inovacije.... previše za nabrojatCapodecina je napisao/la:Čak smo i našim gradskim rivalima na neki način pomogli, samo što to oni neće da priznaju, valjda je to za njih ponižavajuće.
Znate, kad ih pitate treba li im šta pomoći, kažu ne, ne, samo vi radite svoj poso znamo mi kako ćemo imamo viziju i nove ideje,
a ustvari nemaju ništa osim onoga što kopiraju od vas.![]()
njihov 10-godišnji plan je da budu kao Sarajevo sad...![]()
19091921
						- MortemHz
 - Interni moderator
 - Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ajde u k.rac padoh s kaucajoker90 je napisao/la:Irfo pisao..![]()
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku"
prodali ste se za kamatuferreira je napisao/la:
To je neostvarivo, morali bi se prodat ko zadnja kur.ava za manje nego sto vrijedimo, prodat stadion, brisat trofeje i rusit vitrine, otvorit mjesta u UO za brojne kriminalce i mesetare itd. Nedostizni ste nam po tom pitanju i za narednih 100 godina
i to nakon priče "svetinja se ne prodaje" do promjene statuta (prema uzoru na FKS) prema budućem kupcu, i famoznog 51-49 pravila...i blamiranja po biznis forumu prezentacijama levela osnovne škole....i onda se okrećete guljenju svojih navijača nakon bahatosti i gađanjem ciframa za Dulju odjednom
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
						- TobeYarabi
 - Kontakt:

prosjaci poslali molbe svim klubovima u bivsoj yu da im udjele sadaku  

- FrancescoTotti
 - Kontakt:

Gledam i ne vjerujem..TobeYarabi je napisao/la:prosjaci poslali molbe svim klubovima u bivsoj yu da im udjele sadaku
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
						- Sarajlijica1946
 - Kontakt:

STOP PROSJACENJU!FrancescoTotti je napisao/la:Gledam i ne vjerujem..TobeYarabi je napisao/la:prosjaci poslali molbe svim klubovima u bivsoj yu da im udjele sadaku
- 
				belosevic28
 - Kontakt:

Mamic se smilovao. Nastavlja se uzajamna podrska rvatskih klubova 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
a ne znam meni ovo ko kad su ono Radniku poslali za semafor , sadakabelosevic28 je napisao/la:Mamic se smilovao. Nastavlja se uzajamna podrska rvatskih klubova
jbg odlika velikih klubova
Koliko placa  

Ko vam je kriv sto se prodajete za kikiriki   

kmeeeeeee kmeeeeeeee

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.