PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Samo lud čovjek u Tuzli tada je bio spreman da kuha sa poznatijim, trofejnijim, bogatijim, uređenijim, moćnijim, većim. Dovoljno je lud bio Azmir Husić čije greške mora plaćati Sloboda u sadašnjem i budućem vremenu.
SRETAN BROJ - 1725
Ovi iz Sarajeva nemaju vode, kradu pastete jer su gladni, ali opasno dobru drogu koriste.
Gledaj ovog debila "ic" sta napisa.
Ne vjerujem koji debil.
Gledaj ovog debila "ic" sta napisa.
Ne vjerujem koji debil.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
Pitaj Azmira Husića on će ti najbolji odgovor dati. Tada je pokazao da je obična seoska lola kojem je najvažnije dokazivanje pred pobješnjelom masom koja je bila toliko željna trofeja.irfo je napisao/la:Kako je sarajevo pomoglo slobodi da stane na noge? Kupovali povoljno utakmice ?
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
Bole nas dvije stvari samo:samirr je napisao/la:Jos ih boli afera punac.
1. ku.rac sto cete biti cvajtasi
2. sto necemo imati koga zaHebavati na ovom pdf-u

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
nije ti to nesto dure onda,pravac urologu.
- Capodecina
heh, stvarno ne učite na vlastitim greškama. Afera 'punac' je najveću štetu nanijela FK Sloboda.samirr je napisao/la:Jos ih boli afera punac.
Ne mogu da shvatim da ste prezadovoljni blic izdanjem i ponašate se kao da vam je svejedno što vaš klub nazaduje, umjesto
što bi trebalo, uzimajući u obzir sve okolnosti, da napreduje.
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
- Capodecina
Sa druge strane, afera 'punac' bila je uvod u jedan turbulentan period u FK Sarajevo. Klub je priživio i taj period, kao i mnoge
druge ranije kroz istoriju, par ljudi je 'platilo' i sada klub sasvim normalno funkcioniše, kao da se ništa nije dogodilo.
druge ranije kroz istoriju, par ljudi je 'platilo' i sada klub sasvim normalno funkcioniše, kao da se ništa nije dogodilo.
Pa neće i ne mogu više napredovati.Capodecina je napisao/la:heh, stvarno ne učite na vlastitim greškama. Afera 'punac' je najveću štetu nanijela FK Sloboda.samirr je napisao/la:Jos ih boli afera punac.
Ne mogu da shvatim da ste prezadovoljni blic izdanjem i ponašate se kao da vam je svejedno što vaš klub nazaduje, umjesto
što bi trebalo, uzimajući u obzir sve okolnosti, da napreduje.
Nema više prijatelja u Sarajevu, pomoći iz Sarajeva, savjetovanja iz Sarajeva, ukazivanja na greške iz Sarajeva, dobrodošlica u Sarajevu itd., a nekad je bilo, ali nisu znali cijeniti. Udario pokušaj od slave u glavu i kontali mogu sami protiv svih.
SRETAN BROJ - 1725
- Capodecina
Upravo to piticu što kažeš, udarila slava u glavu... to je ono čemu pričamo i to je ta Azmirova naivna i glupa greška.
Izradiš prijatelja, izgubiš svo vrijedno stečeno prijateljstvo, ponašaš se kao kauboj, hmm šta onda da očekuješ, a realno
udario se na većeg od sebe, na moć, na nekoga od koga trebaš da učiš jer ti je taj neko ponudio pomoć, i umjesto da kažeš
hvala dragi moji prijatelji ti im zabiješ nož u leđa i podmećeš nogu. Sam pao sam se ubio...
Izradiš prijatelja, izgubiš svo vrijedno stečeno prijateljstvo, ponašaš se kao kauboj, hmm šta onda da očekuješ, a realno
udario se na većeg od sebe, na moć, na nekoga od koga trebaš da učiš jer ti je taj neko ponudio pomoć, i umjesto da kažeš
hvala dragi moji prijatelji ti im zabiješ nož u leđa i podmećeš nogu. Sam pao sam se ubio...
kakav mesijanski kompleks kod pitara

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kada si tu da te pitam. Gdje je Dejo, kakav je inače, jel sve uredu prošlo na bolovanjuirfo je napisao/la:kakav mesijanski kompleks kod pitara![]()
![]()
![]()

SRETAN BROJ - 1725
Hazmire oprosti im, nisu znali da griješe
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Gdje je dulja, jel primio tu oktobarsku platu vise, kuka sedmicama vec na kafipitic je napisao/la:Kada si tu da te pitam. Gdje je Dejo, kakav je inače, jel sve uredu prošlo na bolovanjuirfo je napisao/la:kakav mesijanski kompleks kod pitara![]()
![]()
![]()
. Reci mu da fali elektronskim medijima i običnom ljudstvu.

- Capodecina
Čak smo i našim gradskim rivalima na neki način pomogli, samo što to oni neće da priznaju, valjda je to za njih ponižavajuće.
Znate, kad ih pitate treba li im šta pomoći, kažu ne, ne, samo vi radite svoj poso znamo mi kako ćemo imamo viziju i nove ideje,
a ustvari nemaju ništa osim onoga što kopiraju od vas.
Znate, kad ih pitate treba li im šta pomoći, kažu ne, ne, samo vi radite svoj poso znamo mi kako ćemo imamo viziju i nove ideje,
a ustvari nemaju ništa osim onoga što kopiraju od vas.
- TobeYarabi
- Kontakt:
mi ne dajemo igracima plate. oni igraju iz ljubavi. to je nasa filozofija i stil zivota.irfo je napisao/la:Gdje je dulja, jel primio tu oktobarsku platu vise, kuka sedmicama vec na kafipitic je napisao/la:Kada si tu da te pitam. Gdje je Dejo, kakav je inače, jel sve uredu prošlo na bolovanjuirfo je napisao/la:kakav mesijanski kompleks kod pitara![]()
![]()
![]()
. Reci mu da fali elektronskim medijima i običnom ljudstvu.

Kako isprovocirati TuzlakaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kako isprovocirati Sarajliju![]()

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Bgm dulja igra za pare, zato i nece da produzi, ne moze covjeka niko krivitTobeYarabi je napisao/la: mi ne dajemo igracima plate. oni igraju iz ljubavi. to je nasa filozofija i stil zivota.ako naprosimo nesto za ng, mozda im damo koju marku

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kopirali su sve od nas stvari, Azmir je dolazio ovdje u vise navrata da ''prepise'' i da nauci, ima jos stvari ali ne bi o tome sada.irfo je napisao/la:Kako je sarajevo pomoglo slobodi da stane na noge? Kupovali povoljno utakmice ?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I Jahić i dalje igra za pare, ali mu režim neda da igra.irfo je napisao/la:Bgm dulja igra za pare, zato i nece da produzi, ne moze covjeka niko krivitTobeYarabi je napisao/la: mi ne dajemo igracima plate. oni igraju iz ljubavi. to je nasa filozofija i stil zivota.ako naprosimo nesto za ng, mozda im damo koju marku
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.