Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
a to sto si naveo mozemo svi mi...i mi mozemo biti selketori na papiru i uzimati pare...al selektorski poso treba dobro odraditi...sto on ocigledno ne radi...dobricina je napisao/la:Sta imate protiv Cire, covijek radi svoj posao, uzima pare i vodi reprezentaciju, to su njegovi poslovi
Bola providan si...problem kod tebe je što ti imaš sad slično mišljenje ko mi ali ne želiš priznati da su neki bili upravu i ranije po pitanju Ćire...majstore,niko te neće pojesti...ko prizna pola mu se praštaamir je napisao/la:Ciro je kralj, svaka mu cast, izveo je reprezentaciju iz propasti, bravo Ciro majstore, podrzavam te i podrzavat cu te dok si god trener, samo tako nastavi
da se razumijemo...ciro nije ni neki prosjecan trener ali nije ni neka svjetska klasa kako se prica...pogledajte njegovu karijeru...vodio je 30 klubova mozda i vise a napravio 3-4 dobra rezultata....A_d_0 je napisao/la:i sad ces ti balavac od 17-18 godina doc i rec da on nije dobar trener....pa kad si tako "inteligentan" sto ti ne vodis neki klub a ne reprezentaciju...
Znaci ako kaze da se Estonci dosli na nasu zemlju, u nasu domovinu (koju bi i on najradije podijelio) da nas osramote, to je za njega impozantno, neki plus ili kako? Meni licno je to neukusno skroz, jer se ovde radi o fudbalu a ne o ratu, ali hajde da je rekao to da su igrali protiv Srbije i Hrvatske...aaaaa da, da Hrvatske, kako ja znam taj isti Miroslav Blazevic je bio trener Hrvatske, i kada je on huskao nas tako na Estonce, sta je onda radio tek Hrvatima protiv nas Bosanaca i Hercegovaca, a tesko je jednom reci da je njegova domovina hrvatska a sada pricati kako je Bosanac i Hercegovac, u ovakve dvije zemlje, hajde da je to Austrija, Njemacka pa da tenzira tako, ali kod nasih zemalja, se mora pojasniti malo konkretnije....no comment je napisao/la:E haj budi pametan pa reci Ćiro je zajebant. Nije sine, nije sigurno.
Stvarno ovo oko Spahica neznam sta da kazem, Spahic neigra i nije igrao ima 3-4 mjeseca i rekli su u Lokomtivi da nece racunati na njega jer kao ima bolji od njega ( a to je ona njegova izjava sve zeznula, kada je rekao da se u lokomotivu nevraca ni za zivu glavu) i sumnjam da je sada u formi, a ja sam za to ako igrac nije u prvih 11 u klubu da onda netreba biti ni medju prvih 11 u reprezentaciji, pa kad bi bio i rezerva u barseloni, realu ili neznam kojem drugom gigantuZELJO DO GROBA je napisao/la:@Principatus
pozdrav brate sta ima....a imasli ti taj interviju sa Osimom da procitam...ili je to onaj sa nogometni-magazin.com
da se razumijemo ciro nije na srecu osvojio 3. mjesto....al brate treba priznati da je imo reprezentaciju za 1. mjesto...nego mi ovdje nismo navikli da nam repka(e) pobjedjuju pa tako je to bio veliki uspjeh za hrvatsku....al hajd imo je i van basten na ovom EP reprezentaciju pa ih izbaci rusija.....
al ciro je doso u nezgodno vrijeme kad se citava Bosna digla protiv saveza i on dodje i podrzava taj isti savez....nema smisla....
a sto se taktike tice...u spaniji je to bilo dobro odradjeno...dobro napravljen bunker sa Dzekom u spicu....nije bilo puno gresaka i tako smo primili saom jedan go...svaka cast...al u turskoj je bilo dosta gresaka u postavljanju taktike...protiv Xavia i Inieste nismo mogli imati sredinu terena al protiv Turaka smo mogli uspotaviti incijativu i to bi bila nasa pobjeda...a sami smo vidjeli na kraju utakmice kad smo poceli napadati kako je funcionisala odbrana turske...vise je bilo propuha nego kod nas...a ciro je jedini i iskljucivi krivac za poraz od turske...i jos nesto...vrlo vazno..pomjerio je odbranu na petera fakticki u trenutku kad su nas napadli....tu je bila greska...bilo je jos nekih gresaka al sad mi nista ne pada na pamet...nisam bas ni mogo u takvoj utakmici previse paznje da obracam na takve vrste gresaka....
@bosnjoo
OK je sve sto si reko al nije brate ono za Spahu...pa Spaha i kad ne igra nas je najbolji stoper..on i Sajo...al evo ne igra i opet pruza odlicne partije...on jednostavno daje tu sigurnost u odbrani...a nemoj misliti da se za Spahu treba da angazuju neki menadzeri da bi oko cire bili 24 sata i da bi Spaha igro...nemoj tako brate nije uredu....
Znam taj clanak, stavio sam ga u temu o savezu. Meni bi to bila velika ironija, kada bi uz pomoc i podrzku navijaca, ljudi iz saveza srusili Ciru koji nece da plese kako treba i doveli sebi lutku koju mogu da kontrolisu.Čolaković se uvjerio da Blažević ne dopušta improvizacije i miješanje u selektorski posao, a nije ni osoba sa kojom bi se mogao poigravati i koja bi radila po njegovom diktatu. Osim toga, uvjerio se da Blažević ne pristaje na sumnjive dilove i talove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.