FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Omare, stavi zvjezdicu pored sezone 1998-99. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja, dobili na foru titulu
. I onda nama nešto govore za Super Kup kad smo duplu krunu osvojili...

-
- Kontakt:
ljudi ima li šta za Kutaliju, pa ne vjerujem da je to napadačko riješenje onaj momak iz Olimpika???
sto to ne pitas koliko su karte protiv zvijezde i kada ce biti pustene u prodaju...i to HITNO!!madridista je napisao/la:ljudi ima li šta za Kutaliju, pa ne vjerujem da je to napadačko riješenje onaj momak iz Olimpika???

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Mislim da se varas, ali vidjecemo kada pocne sezona...sada nije nikakava lozionicka, ali mislim da si Sarajevu izostavio jedno veliko pojacanje a to je uprava!!!...zasto onda nisi naveo i zeljeznicar ko je otisao a ko dosao...ChWilla je napisao/la:borac - ispao od švicarskog drugoligaša, ništa mi više ne treba. ni prošle godine nije imao igru.
zrinjski - slabiji nego prošle godine, to što je nakantao sanmarince i kazahstance nije mjerilo ničega.
sarajevo - otišli škoro (pola ekipe i ponajbolji igrač PL prošle godine) i muminović, došli arsenijević i nekakvi crnogorci - i oni bitno slabiji nego prošle godine.
široki - jedini pravi konkurent po meni.
jedna katastrofalna utakmica protiv nadmoćnog protivnika nije mjerilo, već drugu smo zaslužili barem neriješeno. u ovoj i ovakvoj ligi smo najmanje drugi.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
covjek nabraja ko kakav tim sada ima i ti pominjes da je vas najveci adut uprava...sto li 

-
- Kontakt:
hahahaha i ti si ga prolivaSeyo_TM je napisao/la:sto to ne pitas koliko su karte protiv zvijezde i kada ce biti pustene u prodaju...i to HITNO!!madridista je napisao/la:ljudi ima li šta za Kutaliju, pa ne vjerujem da je to napadačko riješenje onaj momak iz Olimpika???
U svakom iole normalno organizovanom klubu, uprava je najveci adut...oni odredjuju klimu u svlacionici, daju plate, i sve ostalo sto ide uz to...za razliku od predhodne koju je u vecini slucajeva zabolila neka stvar, i zbog koje su neki bodovi izgubljeni bas njihovom krivicom (ne mislim samo na slobodu,vec neke druge stvari koje su i pticama na grani poznate)...ja sam samo rekao da Sarajevo nije slabije od prosle sezone, a nisam rekao ni da je jace, to cemo vidjeti, ali dosta stvari se promijenilo, isto kao i u vasoj upraviSeyo_TM je napisao/la:covjek nabraja ko kakav tim sada ima i ti pominjes da je vas najveci adut uprava...sto li

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
7 prijdeloga stranice IMScouting za Totenhem na poziciji centralnog beka, kao zamjene/nadopune za Ledley Kinga i Jonathana Woodgatea.
Medju 7 igrača nalazi se i Edin Cocalić...
Edin Cocalic (Panionios Athens)
Nationality: : Bosnia-Herzegovina
Height: 1.89m / 6.2ft
Weight: 88kg / 193lb
Estimated market value: €250K-500K
Another rising talent who has huge potential.
Cocalic is an uncompromising defender who is very aggressive and strong in the tackle.
He's great in the air and dangerous in the opposition's penalty box at set pieces.
What will particularly impress Redkanpp will be his fearless nature and his good technique.
Cocalic can certainly reach the very top.
He a member of Bosnian U21 national team and was one of the best defenders in Bosnia when played at Zeljeznicar before his move to Panionios Athens last year.
He moved to Greek side Panionios in the January 2010 transfer window and his former club will get 15% from any future sale.
link:http://www.imscouting.com/global-news-a ... rget/8922/
Medju 7 igrača nalazi se i Edin Cocalić...
Edin Cocalic (Panionios Athens)
Nationality: : Bosnia-Herzegovina
Height: 1.89m / 6.2ft
Weight: 88kg / 193lb
Estimated market value: €250K-500K
Another rising talent who has huge potential.
Cocalic is an uncompromising defender who is very aggressive and strong in the tackle.
He's great in the air and dangerous in the opposition's penalty box at set pieces.
What will particularly impress Redkanpp will be his fearless nature and his good technique.
Cocalic can certainly reach the very top.
He a member of Bosnian U21 national team and was one of the best defenders in Bosnia when played at Zeljeznicar before his move to Panionios Athens last year.
He moved to Greek side Panionios in the January 2010 transfer window and his former club will get 15% from any future sale.
link:http://www.imscouting.com/global-news-a ... rget/8922/
pa stani...znaci vi cete sada namjestati kao sto smo i mi?Gigant je napisao/la:U svakom iole normalno organizovanom klubu, uprava je najveci adut...oni odredjuju klimu u svlacionici, daju plate, i sve ostalo sto ide uz to...za razliku od predhodne koju je u vecini slucajeva zabolila neka stvar, i zbog koje su neki bodovi izgubljeni bas njihovom krivicom (ne mislim samo na slobodu,vec neke druge stvari koje su i pticama na grani poznate)...ja sam samo rekao da Sarajevo nije slabije od prosle sezone, a nisam rekao ni da je jace, to cemo vidjeti, ali dosta stvari se promijenilo, isto kao i u vasoj upraviSeyo_TM je napisao/la:covjek nabraja ko kakav tim sada ima i ti pominjes da je vas najveci adut uprava...sto li
Jer nasa uprava, kao najveci adut, namjesta sve utakmice i radi sve ono sto i ptice na grani znaju...
Kada se Zelji desavaju promjene tog tipa, onda smo lopovi, namjestamo, krademo...a kad vama onda je to organizovan klub...
-
- Kontakt:
seyo ne rise, pa zar čovjek ne može normala pitat kad se puštaju karte u prodaju jbg ti,jel to sramota pitat, ako jeste ja se ne javljao više
pa da si prije normalno i normalne stvari pitao, nebi te niko zezao 

SVAKA ČAST NA ODGOVORU DRUGelSaik je napisao/la:Redovi su samo izgovor onih koji ne mogu i ne znaju.madaaj je napisao/la:daj boze, al ipak, ove godine 'nije nas red'
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
zna li tko kad ce prodaja karata godisnjih hahahahahahah.
Zaj... se
Zaj... se
majko mila admir softic
pa kako je on los bioo :/ tanak skroz al nema veze otjerat ce to amar

Pokušat će se nametnuti struci
Admir Softić se vratio na Grbavicu
U redove sarajevskog Željezničara na probu je stiglo nekoliko igrača, među kojima i povratnik Admir Softić, koji će se pokušati nametnuti struci Plavih u narednih nekoliko dana.
Nakon što su eliminisani iz Lige prvaka, fudbaleri Željezničara okrenuli su se domaćem prvenstvu. Plavi sa Grbavice 5. augusta na Koševu igraju sa Olimpikom, čime će krenuti u pohod ka odbrani titule.
Menadžeru Amaru Osimu se na raspolaganje stavilo još nekoliko novih igrača. Tako će svoje mjesto pokušati izboriti povratnik Softić, te još dva igrača, o kojima ćemo više znati nešto kasnije.
Admir Softić, inače rođeni Sarajlija, karijeru je počeo u FK Sarajevo, da bi 2003. godine prešao u Cork City, čiji je član bio i u prošloj sezoni. Dres Željezničara nosio je i u sezoni 2008/09'. Ovaj 24-godišnji igrač sredine terena nastupao je još i za danski Kolding.
Admir Softić se vratio na Grbavicu
U redove sarajevskog Željezničara na probu je stiglo nekoliko igrača, među kojima i povratnik Admir Softić, koji će se pokušati nametnuti struci Plavih u narednih nekoliko dana.
Nakon što su eliminisani iz Lige prvaka, fudbaleri Željezničara okrenuli su se domaćem prvenstvu. Plavi sa Grbavice 5. augusta na Koševu igraju sa Olimpikom, čime će krenuti u pohod ka odbrani titule.
Menadžeru Amaru Osimu se na raspolaganje stavilo još nekoliko novih igrača. Tako će svoje mjesto pokušati izboriti povratnik Softić, te još dva igrača, o kojima ćemo više znati nešto kasnije.
Admir Softić, inače rođeni Sarajlija, karijeru je počeo u FK Sarajevo, da bi 2003. godine prešao u Cork City, čiji je član bio i u prošloj sezoni. Dres Željezničara nosio je i u sezoni 2008/09'. Ovaj 24-godišnji igrač sredine terena nastupao je još i za danski Kolding.
24-07-2010 02:00
Šaban Pehilj nova prinova Plavih
Šaban Pehilj, nova akvizicija Plavih pristigla iz Olimpika, mogao bi nastupiti već na turniru u Fojnici na kojem Željo učestvuje u sklopu priprema za narednu sezonu
>>>
Šaban Pehilj, nova akvizicija Plavih pristigla iz Olimpika, mogao bi nastupiti već na turniru u Fojnici na kojem Željo učestvuje u sklopu priprema za narednu sezonu
>>>
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Najvise se sjecam njegovog poteza a to je kad je stao na ledja igracu borca 
Rijetkost bila da se pokazu muda kad igramo na strani, a ovaj ih je tukao

Rijetkost bila da se pokazu muda kad igramo na strani, a ovaj ih je tukao

dobar ti datumnick je napisao/la:24-07-2010 02:00
>>>

Hehe mislis da ce ga otjerat? On ga je i zvao i zamolio da dodje na Grbavicu opet. Momak je solidan samo sto se povrijedi svako malo... Sad mu je povreda prosla pa moze pocet trenirat. Sad kakav bi mogao biti, pitanje je?tm_ludak je napisao/la:majko mila admir softicpa kako je on los bioo :/ tanak skroz al nema veze otjerat ce to amar
Uglavnom on ga je zvao telefonom tamo negdje irska ili engleska, gdje je bio i zamolio da dodje...
Osim sada trazi sto vise ljudi da ih moze prodat kasnije, nek treniraju i ako napreduju super, a ako ne jeb.ga